۱۳۸۹ خرداد ۱۵, شنبه

وبلاگ؛ همه با هم کاری کردیم جاودانه



















وبلاگ؛ همه با هم کاری کردیم جاودانه

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June









وبلاگ دولت ملی
شنبه ۱۲ ژوئن ۲۰۱۰

امروز ملت ایران پیروز بود ...چه در خارج از کشور چه در شهرستان و چه در تهران ...همه با هم کاری کردیم جاودانه

هموطنان غیورمان در خارج از کشور به شکلی و هموطنان شهرستانی نیز به شکلی امروز غرور آفریدند .این پیروزی بدست آمده امروز نتیجه باوری بود که همگان بر آن ایمان داشتند و ذره ای بدان شک نکردند .ملت ایران یکپارچه ایمان داشت که راهی را که بر گزیده راه پیروزی است.
دیکتاتور این است قدرت ملت .بدان که در مسیری قرار گرفتی که بزودی تاوان سنگینی خواهی داد .مگر قدرتی می تواند در مقابل این سیل خروشان و هوشمند ایستادگی کند .ایرانیان در هر کجای این پهنه خاکی که باشند برای ایرانشان حماسه ساز هستند و امروز یکبار دیگر به جهانیان نشان دادیم که ایرانی میمیرد ذلت نمی پذیرد

.............................................................

بازداشت صدها نفر در جریان اعتراضات روز گذشته

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June










خبرگزاری هرانا - در پی اعتراضات مردمی در اولین سالگرد اعتراض به نتایج دهمین دوره ی انتخابات ریاست جمهوری، بیش از 900 تن شهروندان بازداشت شدند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، دستکم 300 تن از این افراد بازداشتی را زنان تشکیل می دهند و خانواده های بازداشت شدگان از چگونگی وضعیت عزیزانشان بی اطلاع اند.

این روند تا جایی است که نیروهای امنیتی با بستن تقاطع خیابان "شهدای ژانداری" و "کارگر جنوبی" برای ممانعت از تجمع خانواده ها در مقابل "ستاد فرماندهی تهران بزرگ" ممانعت به عمل آورده اند.

گفتنی است تا کنون دستکم مشخصات 15 تن از زنان بازداشتی که کارت شناسایی به همراه نداشتند به خانواده ها اعلام شده و از ایشان خواسته شده که مدارک شناسایی این افراد را تحویل دهند.

مسئولان به خانواده ی مردان بازداشت شده نیز گفته اند که از فردا برای پیگیری وضعیت عزیزانشان باید به "پلیس امنیت" مراجعه کنند.

شایان ذکر است در ساعت 2 بامداد 23 خرداد ماه، سی تن از بازداشت شدگان که همگی در ردیف سنی 20-25 سال بودند به وسیله ی یک ون به میدان انقلاب منتقل و در آن جا رها شدند.

..............................................................

بازداشت سعید فدایی اصل و فرنوش رزقی دو فعال دانشجویی

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June

خبرگزاری هرانا – در جریان اعتراضات روز گذشته دو فعال دانشجویی توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شدند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، سعید فدایی اصل و فرنوش رزقی از فعالان دانشجویی روز گذشته در تهران بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شدند.

سعید فدایی اصل برادر میلاد فدایی اصل از فعالان دانشجویی دانشگاه آزاد تهران مرکز و از زندانیان سیاسی پس از انتخابات است که به یکسال حبس تعزیری محکوم شده است.

گفتنی است، تلاش خانواده دو بازداشت شده برای پیگیری وضعیت ایشان تا کنون به جایی نرسیده است و مسئولین و ارگان های مختلف از پاسخ شفاف به خانواده ها خودداری می کنند.
.............................................................

فراخوان دانشجویان برای اعتصاب غذا در ۲۵ خرداد

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June

فراخوان دانشجویان دانشگاه کردستان برای اعتصاب غذا در روز ۲۵ خرداد ماه

دانشجویان دانشگاه کردستان ضمن صدور بیانیه ای اعلام کرده اند که در تاریخ 25 خرداد اعتصاب غذا خواهند کرد.

به گزارش دانشجونیوز، در بخشی از این فراخوان آمده است:" اگر مانند ندا و کیانوش با تیر سینه هایمان رابشکافند باز اندیشه هایمان را نمیتوانند به گلوله ببندند و اگر ما را در بند کنند باز اندیشه هایمان را نمیتوانند در بند کنند و اگر مانند فرزاد و شیرین ما را دار بزنند باز هم اندیشه هایمان را نمی توانند دار بزنند".

مشروح این بیانیه در زیر می آید:

به نام خدا

بیانیه دانشجویان دانشگاه کردستان

در زمستان زوق و اندیشه سبز بودن چه جرم سنگینی نیست

همانطور که در یک سال اخیر و همچنان سالهای سال نمایان گشته است ملت ایران در برابر ظلم و ستم ایستادگی کرده و می کنند و در این میان در سال گذشته به خوبی قدرت و ایستادگی و اراده ی ملت ایران این مهم را به اثبات رسانیده است که ظلم و جور در ایران چیزی جز خفت و درماندگی برای بانیان ظلم و جور نمی آورد .

بدینوسیله در ماه خرداد و در نزدیکی سالروز کودتای انتخاباتی 22 خرداد سال 1388 ما دانشجویان دانشگاه کردستان به اطلاع همگان میرسانیم که تنها راه برای برون رفت از این بحران کنونی تنها وتنها تن دادن به حقوق به حق ملت ایران که همانا آزادی و دموکراسی و انتخابات آزاد و آزاد کردن بی قید و شرط زندانیان سیاسی و همچنین لغو حکم اعدام برای زندانیان سیاسی از جمله 16 فعال سیاسی کرد میباشد . پس تا دیر نشده است صدای آزادی خواهانه ی ملت ایران را بشنوید .

و همچنین این دانشجویانند که اثبات کرده اند که در برابر هیچ ظلم و ستمی نمی ترسند و اگر هم سپاهیان و بسیجیان همانند 18 تیر به صحن مقدس دانشگاه حمله کنند باز سکوت برای دانشجویان و قشر روشنفکر جامعه معنا ندارد و فریادها بلندتر میگردد.

اگر مانند ندا و کیانوش با تیر سینه هایمان رابشکافند باز اندیشه هایمان را نمیتوانند به گلوله ببندند و اگر ما را در بند کنند باز اندیشه هایمان را نمیتوانند در بند کنند و اگر مانند فرزاد و شیرین ما را دار بزنند باز هم اندیشه هایمان را نمی توانند دار بزنند.

لذا بدینوسیله ما دانشجویان دانشگاه کردستان به اطلاع عموم میرسانیم که در روز سه شنبه 25 خرداد به نشان اعتراض به وضع بد اداره کشور و همچنین دفن پنهانی و مشخص نکردن قبر جنازه پنج شهیدمان << فرزاد کمانگر –شیرین علم هولی- فرهاد توکلی – علی حیدریان و مهدی اسلامیان>> و همچنین اعتراض به حکم اعدام 16 فعال سیاسی کرد دست به اعتصاب غذا زده و غذاهایمان را بر سر میز دست نخورده میگذاریم .

باش تا صبح دولتت بدمد کین هنوز از نتایج سحر است

دانشجویان دانشگاه کردستان
.............................................................

دستگيری تعدای زيادی از مردم بيگناه توسط مامورين انتظامی

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June

بيانيه كانون حمايت از خانوده هاي جانباختگان و بازداشتي ها :
دستگيری تعدای زيادی از مردم بيگناه توسط مامورين انتظامي
بنابر گزارشات رسيده در پي اعتراضات روز گذشته 22 خرداد 89 ، بيش از 500 تن
از مردم بيگناه فقط بدليل حضور درخيابانها توسط مامورين انتظامي دستگير شده و
به نقاط نامعلومي منتقل شده اند . همچنين اين افراد حين دستگيري و انتقال مورد
ضرب و جرح شديد توسط مامورين انتظامي و لباس شخصي ها قرارگرفته اند . خانواده
هاي بازداشت شدگان از چگونگي وضعيت عزيزانشان بي اطلاع اند.
نيروهاي امنيتي با بستن تقاطع خيابان "کارگر جنوبي" براي ممانعت از تجمع
خانواده ها در مقابل "ستاد فرماندهي تهران بزرگ" ممانعت به عمل آورده اند.

كانون حمايت ازخانواده هاي جان باختگان و بازداشتي ها ، اين دستگيري ها ي بي
رويه و غير قانوني را محكوم و از كليه سازمانهاي حقوق بشر و بين الملل بخصوص
كميسر عالي حقوق بشر و سازمان عقو درخواست ميكند كه اين اعمال ضد قوانين بين
المللي و بشر دوستانه را محكوم كند و از زندانهاي ايران بازديد بعمل آورد .

............................................................

صحنه ای تكان دهنده از شقاوت لباس شخصی ها

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June

خبرنگارآژانس ايران خبر تهران: روزشنبه در ميدان انقلاب, ضلع شمال غربي درمقابل درب مسجد مزدوران وحشي لباس شخصي, يكي ازتظاهركنندگان را مورد ضرب و شتم شديد قرار دادند به طوري كه عاقبت يكي از لباس شخصي ها داد زد: ”بسه كشتيدش... آخه دم مسجد كه نبايد بزنيد...” در نهايت شخص زخمي را كشان كشان دروضعيت غيرانساني به داخل مسجد كشيدندتا آنجا دورازچشم مردم هر بلايي كه خواستند سرش بياورند .اين صحنه يكي ازتكان دهنده ترين صحنه هايي بود كه با آن امروزمواجه شدم .

.............................................................

اعمال فشار بر اسماعیل عبدی معلم در بند

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June

خبرگزاری هرانا – بازجویان وزارت اطلاعات جهت اخذ اعترافات از معلم در بند اسماعیل عبدی ، وی را تحت فشار قرار می دهند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، آقای اسماعیل عبدی معلم بازداشت شده وعضوفعال کانون صنفی معلمان ایران به شدت تحت فشار، تهدید و تطمیع قرار دارد تا برعلیه اعضای دیگر کانون صنفی معلمان اعتراف کند.

نامبرده تهدید شده است در صورت عدم همکاری با حکم سنگین دستگاه قضایی مواجه خواهد شد.

با گذشت بیش از دو هفته از بازداشت آقای عبدی دبیر ریاضی که دارای 18 سال سابقه خدمت در مدارس شهر تهران است، نامبرده در تماس تلفنی اعلام کرده است که قرار بازداشت وی به مدت یک ماه طول خواهد انجامید.

شایان ذکر است، اتهامات وی مصاحبه با رسانه های برون مرزی، اعتراض به وضعیت کشرر، پیگیری مطالبات صنفی معلمان کشور و دفاع از زنده یاد فرزاد کمانگر است.
............................................................

یک زن بی پناه در آستانه سنگسار در زندان تبریز

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June










محمد مصطفایی وکیل سکینه محمدی آشتیانی

سکینه محمدی آشتیانی از سال ۱۳۸۴ در زندان تبریز روز و شب را به سختی سپری می کند. او به اتهام گناه ناکرده زنای محصنه به سنگسار محکوم شده است.

سکینه در تاریخ ۲۵/۲/۱۳۸۵ بر اساس حکم صادره از شعبه ۱۰۱ دادگاه جزایی اسکو (آذربایجان شرقی) تحت شماره ۲۷/۲/۸۵- ۱۱۴ به اتهام داشتن رابطه نامشروع با آقایان ناصر و سید علی به تحمل نود و نه ضربه شلاق تعزیری محکوم می گردد. حکم صادره پس از قطعیت به اجرای احکام ارسال و مجازات مقرر در دادنامه صادره اجرا می شود.

در تاریخ ۱۹/۶/۱۳۸۵ در حالی که موضوع دادنامه صادره فوق الذکر دارای اعتبار امر مختومه گردید، موضوع پرونده مجددا در شعبه ششم دادگاه کیفری استان آذربایجان شرقی، مجددا به تبع پرونده قتلی مورد رسیدگی قرار می گیرد. قضات شعبه ششم دادگاه کیفری استان، این بار اتهام زنای محصنه را منتسب به موکله نموده و بدون آنکه ادله اثبات دعوی پیرامون این اتهام بر مجرمیت سکینه طبق ماده ۸۳ به بعد قانون مجازات اسلامی وجود داشته باشد و علیرغم انکار وی درآخرین جلسه دادرسی و دفاع خود مبنی بر اینکه تمام مطالب گذشته را به کذب عنوان نموده بود، دادگاه صرفا با استناد به علم قاضی حکم به سنگسار این زن بی پناه صادر می نماید. این در حالی است که اولا- سکینه محمدی طبق دادنامه شماره ۲۷/۲/۸۵-۱۱۴ در شعبه ۱۰۱ دادگاه جزایی اسکو به اتهام داشتن رابطه نامشروع به تحمل ۹۹ ضربه شلاق محکوم گردیده بود و چون تا زمان عدم نقض حکم صادره، نمی توان اتهام دیگری در رابطه با یک موضوع به متهم تفهیم نمود، دادنامه صادره به قوت خود باقی بوده و تحت تعقیب قرار دادن دوباره سکینه فاقد وجاهت قانونی بوده و می باشد. ثانیا- دو نفر از پنج نفر مستشار شعبه ششم دادگاه کیفری استان به نام های آقایان کاظمی و حمدالهی عقیده بر برائت سکینه داشته و صراحتا در حکم صادره اعلام می دارند که:« در پرونده متهمه نسبت به جرم زنای محصنه هیچ دلیل اثباتی شرعی و قانونی وجود ندارد و قرائن و شواهد موجود در پرونده هم طرق متعارف تحصیل علم نیستند » بنابراین با توجه به ابهاماتی که در پرونده وجود دارد ، سکینه مستحق مرگ آن هم از طریق سنگسار نیست مضافا به اینکه دو نفر از مستشاران شعبه عقیده بر برائت سکینه دارند.

سکینه محمدی دو مرتبه درخواست عفو و بخشش داده و اعلام کرده است که دو فرزند یکی دختر و یکی پسر دارد که آنها در خارج از زندان منتظر او هستند و همچنین بارها گفته است که بی گناه بوده است و اگر عملی خلاف شئونات اسلامی مرتکب شده، توبه کرده و از کرده خود که صرفا رابطه نامشروع بوده است پشیمان است و حال هر لحظه امکان دارد که این زن سنگسار شود.

.............................................................

بازتاب رویدادهای 22 خرداد در رسانه های خبری جهان

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June










سایت همدمی (سایت فارسی وزارت خارجه اسرائیل)
hamdami.com

رسانه های همگانی جهان به رویدادهای 22 خرداد در ایران توجه زیادی نشان دادند و با آن که حکومت تلاش کرده بود از خبر رسانی درباره اعتراض های مردمی جلوگیری کند، ولی تلاشگران ایرانی با کمک یوتیوب و امکانات اینترنتی و الکترونی دیگر توانستند شماری از گزارش های تصویری را به جهان مخابره کنند که از صدها تلویزیون پخش شد. همچنین خبرگزاری هائی که در ایران دفتر دارند (و شمار آن ها بسیار محدود است) و آن گروه از خبرگزاری ها که حکومت ایران اجازه فعالیت در کشور را به آن ها نداده، با کمک روابطی که در داخل ایران دارند، توانستند ارزیابی هائی درباره رویدادهای دیروز ارائه دهند.
با استناد به این ارزیابی ها و گزارش خبرنگار آزاد در تهران، با آن که موسوی و کروبی توصیه کرده بودند که مردم به خیابان ها نیایند زیرا جانشان در خطر است، ولی در عین حال تصمیم گیری را به عهده خود شهروندان گذاشته بودند تا مسؤولیتی متوجه خود آنان نگردد، گردهم آئی های پراکنده ای در برخی خیابان های تهران، و محوطه دانشگاه ها و اماکن دیگر برگزار گردید و فریادهای "مرگ بر دیکتاتور" و شعارهای دیگری از این قبیل شنیده شد. فشرده ای از گزارش های رسانه های عمده همگانی جهان از این قرار است:

شبکه تلویزیونی سی ان ان:

این شبکه در گزارش خود از جمله گفت: تا پیش از انتخابات ریاست جمهوری در سال گذشته، بخشی از مردم ایران هنوز هوادار رژیم بودند. اما در پی رویدادهای خونین وسرکوبگری های خشن پس از انتخابات، اکنون جامعه ایران به سوی مخالفت منسجم و همگانی علیه جمهوری اسلامی پیش رفته است.
سی ان ان افزود: رهبران مخالف رژیم بر این باورند که جمهوری اسلامی به حرکتی همه جانبه و سازمان یافته برای سرکوب هرچه بیشتر مردم دست زده بود – و این در حالی که سران جنبش سبز خواهان در پیش گرفتن حرکت هائی هستند که کمترین میزان تلفات و خسارت به مردم را موجب شود.
این شبکه تلویزیونی در ادامه گزارش خود افزود: مخالفان حکومت می گویند که مهمترین سلاح رژیم در مقابله با مردم، پدید آوردن فضای ترس و وحشت است، و به رغم همه سرکوبگری ها، جنبش مخالفت با جمهوری اسلامی ایران نهادینه شده است.
سی ان ان گفت: با آن که ظاهرا تظاهرات گسترده و چند ده هزار نفری دیگر در ایران برگزار نمی شود، ولی جرگه مخالفان رژیم و جنبش سبز هر روز ابعاد بزرگتری می گیرد.

نیویورک تایمز:

روزنامه آمریکائی نیویورک تایمز خبری در رابطه با تظاهرات انتشار داد که در آن آمده است که مردم ایران روز جمعه (یک روز پیش از سالگرد انتخابات ریاست جمهوری) پیامک هائی روی تلفن همراه خود دریافت کردند که در آن نوشته شده بود: «شهروند عزیز، شما فریب دستگاه های تبلیغاتی بیگانه را خورده و به خدمت آنان درآمده اید. در صورت ادامه این رفتار، طبق قانون اسلامی با شما رفتار خواهد شد».
نیویورک تایمز نوشت: در چند روز گذشته اقدامات امنیتی در ایران به شکل کم سابقه ای گسترش یافته و رژیم اکنون می کوشد با ترساندن مردم، اوضاع را آرام نگاه دارد.
به نوشته این روزنامه، علاوه بر مخالفان رژیم و معترضین به نتایج انتخابات ریاست جمهوری، در ماه های اخیر یک قشر ناراضی دیگر نیز پا به عرصه وجود گذاشته که از بیکاری و تورم فزاینده رنج می برد – و این دو پدیده هر روز بر شمار مخالفان رژیم می افزاید.
به نوشته نیویورک تایمز: با آن که در هفته های اخیر نوعی سکوت بر جامعه ایران حکمفرما بوده، ولی جنبه آتش زیر خاکستر دارد که در زمان مناسب شعله خواهد کشید.
این روزنامه نوشت: شاید دیگر از آن تظاهرات عظیم مخالفان در ایران اثری نباشد، اما امواج نارضائی مردم و مخالفت آنان با رژیم، در هر کوی و برزن، در زندگی عادی روزانه و در داخل محیط خانواده ها به خوبی به چشم می خورد.


هفته نامه آلمانی دراشپیگل:

این نشریه سخنان شماری از ایرانیان را در رابطه با اوضاع حاکم بر کشور به چاپ رسانده است. این هفته نامه به نقل از یک مغازه دار در تهران نوشت: هر روز که برای انجام کار از خانه خارج می شود، در طول راه با شکایت های همیشگی مردم روبرو می گردد که از ادامه تورم قیمت ها، سوء مدیریت و دروغ های احمدی نژاد و دیگر سیاستمداران حکومت سخن می گویند.
این مغازه دار ایرانی افزود: به دلیل تورم بالا و گرانی کالا، دیگر قادر به تهیه اجناس لازم برای فروش در مغازه نمی باشد، زیرا گاه در یک روز، بهای کالای معینی تا شانزده درصد بالا می رود.
این مغازه دار گفت: در این روزها شمار متکدیانی که به مغازه اش مراجعه می کنند و دست گدائی به سوی او دراز می کنند، از تعداد مشتریان بیشتر است.
یک تلاشگر حقوق انسانی در ایران به در اشپیگل گفت: در این روزها موضوعی که بیش از هر چیز دیگر ذهن او را به خود مشغول می کند، دو دوست و همرزمش می باشند که اولی به نه سال و نیم زندان، و دیگری به هفت سال مجازات محکوم شده اند. او گفت: تنها چیزی که امروز در ایران به فراوانی و گستردگی وجود دارد، نبود آزادی بیان است.

............................................................

تجمع اعتراضی خانواده های دستگیرشدگان 22 خرداد

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June

تجمع اعتراضی خانواده های دستگیر شدگان 22 خرداد در مقابل پلیس پیشگیری و بازداشتگاه وزرا
بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" تعداد زیادی از خانواده های دستگیر شدگان روز 22 خرداد در مقابل پلیس پیشگیری،بازداشتگاه وزرا و کلانتری 148 تجمع کردند و خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط عزیزانشان شدند.
روز یکشنبه 23 خرداد ماه ده ها نفر از خانواده های بازداشت شدگان روز 22 خرداد در مقابل پلیس پیشگیری،بازداشتگاه وزرا و کلانتری 148 تجمع کردند. عمده تجمع اعتراضی خانواده در مقابل پلیس پیشگیری بود.خانواده ها خواهان مطلع شدن از وضعیت و شرایط ، محل بازداشت و آزادی فوری و بی قید شرط عزیزانشان بودند.
اما مامورین سرکوبگر مستقر در پلیس پیشگیری برخوردی توهین آمیز و غیر انسانی با خانواده ها داشتند و از پاسخ دادن به خانواده ها خوداری می کردند.پاسخهای نیروهای سرکوبگر مستقر در پلیس پیشگیری به خانواده ها که با عربده کشی و داد وفریاد زدن همراه بود. آنها با کلماتی مانند؛ از اینجا برید ،برید برید،ما از آنها اطلاعی نداریم، اینجا نیستند و گاها هم خانواده ها را هل می دادند.
خانواده های دستگیر شدگان نسبت به برخوردهای غیر انسانی و توهین آمیز آنها اعتراض می کردند و به آنها هشدار می دادند که باید پاسخگو باشند و حق توهین کردند و برخوردهای غیر انسانی را ندارند. خانواده ها همچنین در مواردی اقدام به سر دادن شعار زندانی سیاسی آزاد باید گردد می نمودند.
تجمع اعتراضی خانواده ها از حوالی ساعت 08:30 آغاز شد و همچنان ادامه دارد. آنها به نیروهای سرکوبگر اعلام می کردند که تا آزادی فوری و بی قید و شرط عزیزانشان از آنجا نخواهند رفت.
از طرفی دیگر از کانالهای غیر مستقیم به تعداد کمی از خانواده ها گفته شد که عزیزانشان به زندان اوین منتقل شده اند.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران ،خواستار آزادی فوری و بی قید وشرط تمامی دستگیر شدگان است و از کمیسر عالی حقوق بشر ،گزارشگران ویژه دستگیریهای خودسرانه و شکنجه سازمان ملل متحد و سایر مراجع بین المللی خواستار اقدامات عملی برای آزادی آنها هستند.

23 خرداد 1389 برابر با 13 ژوان 2010

گزارش فوق را به سازمانهای زیر ارسال گردید:
کمیساریای عالی حقوق بشر
گزارشگران ویژه دستگیریهای خودسرانه و شکنجه سازمان ملل متحد
کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا
سازمان عفو بین الملل

.............................................................

بازداشت چند دانشجوی دیگر در تهران و کرمانشاه

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June

بازداشت ۲ دانشجوی دانشگاه کرمانشاه، یک دانشجوی علامه طباطبائی و ۲ دانشجوی دانشگاه تهران

روز گذشته در پی فراخوان تشکل دانشجویی آزاد اندیش دانشگاه رازی کرمانشاه و برگزاری تجمعی مسالمت آمیز، ۲ دانشجوی این دانشگاه بازداشت شدند.

به گزارش دانشجونیوز حراست دانشگاه رازی کرمانشاه ۴ دانشجوی این دانشگاه را احضار کرده و ۲ تن از آنان را تحویل اداره اطلاعات کرمانشاه داده است.

آپتین پگاه دانشجوی رشته فیزیک و بابک غیاثی دانشجوی رشته مهندسی کشاورزی (زراعت) دانشجویانی هستند که روز گذشته بازداشت شده اند و تاکنون اطلاعی از آنان در دست نیست.

این احضارها پس از فراخوان و تجمع در مقابل دانشکده فنی دانشگاه رازی کرمانشاه انجام شده است. فضای دانشگاه رازی نیز روز گذشته توسط نیروهای حراست و بسیج به شدت امنیتی شده بود و تعدادی از خودروهای یگان ویژه نیروی انتظامی نیز در مقابل درب اصلی دانشگاه حضور یافتند تا مانع از خروج احتمالی دانشجویان از دانشگاه شوند.

همزمان گزارش ها حاکی از بازداشت سعید فدایی اصل و فرنوش رزقی دانشجویان دانشگاه تهران و کوروش جنتی دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی است.

به گزارش هرانا سعید فدایی اصل و فرنوش رزقی روز گذشته و در پی تجمع دانشجویان دانشگاه تهران بازداشت شده اند و تلاش خانواده این دو دانشجو برای پیگیری وضعیتشان تاکنون به نتیجه ای نرسیده است.

همچنین بنابر گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر کوروش جنتی، دانشجوی ادبیات دانشگاه علامه طباطبایی، صبح روز گذشته، شنبه ۲۲ خرداد، پس از احضار به حراست دانشگاه، بازداشت شده است.

نیروهای امنیتی، پس از بازداشت جنتی، به منزل پدری وی رفته و اقدام به تفتیش منزل و ضبط وسایل شخصی کرده‌اند.

پیش از این، کوروش جنتی، طی احکام جداگانه به سه ترم محرومیت از تحصیل محکوم شده بود.
.............................................................

افغانستان؛ تروریستهای اسلامی کودک 7 ساله را بدار آویختند

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June

تایمز لندن 11 ژوئن: طالبان برای تنبیه خانواده ای در جنوب افغانستان پسر 7 ساله آنها را به دار آویخت. مقامات افغان می گویند که این کودک 7 ساله به جاسوسی برای آمریکا و نیروهای ناتو متهم شده بود و طالبان او را از یک درخت بدار آویختند.
...........................................................

شروعی دیگر: سرها همه بالا!

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June

گزارشی از فعالین نشریه دانشجویی بذر

امروز 22 خرداد است. سالگرد خیزش مردم ایران. شب قبل فیلمی مستند در رابطه با "ندا" از شبکه 3 تلویزیون ایران پخش شد که همه را خشمگین و عصبانی کرد. خلاصه آن این بود که ندا توسط بسیجی ها کشته نشده و توسط یکی از عوامل مجاهدین تیر خورده است و آنقدر پیاز داغ این برنامه را به شکل تهوع آوری زیاد کرده بودند که خیلی ها از دیدن ادامه این نمایش صرفنظر کرده بودند و البته این یکی از هنرهای بارز جمهوری اسلامی است. این برنامه تازه آغاز شده بود که صدای "الله اکبر" و "مرگ بر دیکتاتور!" مردم بلند شد. آنقدر محکم و هماهنگ و منسجم بودند که برای لحظاتی فکر کردم مردم در بیرون هستند و تظاهرات است. تا 15 دقیقه فریادها ادامه داشت. اما بعد از اتمام آن باز هم مطمئن تر از قبل یقین پیدا کردم که این خدا نیست که از همه بزرگتر است بلکه این مردم هستند که همه چیزاند و تعیین کننده آخر مردم هستند. کاش مردم هم این را می فهمیدند و به آن یقین پیدا می کردند.
در روز 22 خرداد هم از خبرهایی که از بقیه شنیدیم در تمام محلات در ساعت 10 شب "الله اکبر" سر داده اند. صبح روز 22 خیابانها آرام بود. نه تجمعی و نه مأموران امنیتی. یکی گفت: "موسوی و کروبی گفته اند که مردم نیان بیرون چون مجوز نداده اند و مردم را می کشند." دوستی گفت: "کی گفته اونا نظر بِدَن؟ چه پُر رو هستند! واقعاً فکر کردند که مردم منتظرند ببینند اونا چی می گن!" این آرامش صبح نشان از طوفانی بزرگ در بعد از ظهر را دارد. یکی دیگر گفت قرار است از ساعت 4 تا 8 بعد از ظهر شلوغ شود. خلاصه ساعت 5 میام بیرون. همه خیابانهای مرکز شهر که پارسال خیلی شلوغ بود و محل درگیری مأموران و مردم، امسال در دو طرف خیابان و در فاصله های نزدیک به هم پر از مأمور، گارد ویژه و ماشینهای مخصوصشان است. خیلی از خیابانها برعکس همیشه که در این ساعت شلوغ است، خلوت است.
به سمت انقلاب می روم. به پارک لاله که می رسم اوضاع غیرعادی مشهود است. پارک خالی از مردم و مملو از انواع و اقسام نیروها اعم از گارد ویژه، بسیجی و لباس شخصی است. دور تا دور پارک را هم لباس شخصی ها احاطه کرده اند. به تقاطع امیر آباد و بلوار کشاورز می رسیم. در 4 طرف چهار راه تا چشم کار می کند نیرو است. خانمی که به همراه پسرش در اتوبوس نشسته هراسان می شود و می گوید: "مگه امروز خبریه؟" گفتم: "فعلاً که خبری نبوده، بعداً را نمی دانم." گفت: "پسرم خیلی می ترسه. در روز عاشورا صحنه هایی دیده که مثلاً با باتوم به سرو صورت مردم زده اند و از آن به بعد خیلی می ترسه و همش میگه من دیگه پلیس ها رو دوست ندارم. آدم های بدی هستند." می گفت: "من بهش گفتم هم پلیس خوب داریم و هم بد. اونا بد بودند." پسر با اشاره به لباس شخصی ها از مادرش می پرسد که اینا پلیس خوبن یا بد؟ مادر نمی داند چه جوابی بدهد و من در فکرم که پسرک چطور تشخیص داد که لباس شخصیها پلیس اند؟ شاید از چوب و چماق دستشان یا موتورهایشان. اتوبوس در همین چهار راه ما را پیاده می کند و می گوید: "نمیشه برم پایین. پایین را بسته اند." پس پایین خبری است. خانم مسنی رو به من می گوید: "روسریتو بکش پایین! عینکتو از رو سرت بردار! اینا به همه چی گیر میدَن." میگم: "خبری نیست که." میگه: "چرا بابا! من ساعت 4 آزادی بودم بکش بکش بود. مردم رو می زدند و می بردند." می گم: "شعار هم می دادند؟" میگه: "نمی دونم توی ماشین بودم."
هر چه به پایین و به سمت میدان انقلاب می روم وضعیت غیرعادی تر می شود. مغازه ها همه تعطیل است. دو طرف خیابان گاردی ها، بسیجی ها و لباس شخصی ها هستند. اما اینجا مردم را هم می بینم، در دسته های مختلف، خانوادگی و یا دوستانه. همه کنار خیابان نشسته اند. انگار اصلاً مأمورها را نمی بینند. انگار همه با هم آشنا هستند. با نگاه هایی که به هم می کنند، با هم حرف می زنند. موتوری ها دسته دسته گاز می دهند و می روند؛ و می خواهند رعب و وحشت ایجاد کنند. باز هم مثل پارسال مردم از هر سن و سالی حضور دارند. البته باز هم حضور زنان و دختران بسیار مشهود است. از میدان به سمت دانشگاه تهران و ولی عصر می روم. عجب بلبشویی است! مغازه ها تعطیل است. ترافیک شدیدی است. چون راه را بسته اند ترافیک شدیدی درست شده است. اما ترافیک پیاده رو و مردمی که در حال تردد هستند بیشتر است. با آنکه مأمورها در میان مردم می لولند اما در چهره مبارزان خیابان خشم، شادی و شجاعت دیده می شود. سرها همه بالاست. هیچ کس سر به زیر حرکت نمی کند. دخترها که در 2-3 ماه اخیر به شدت از زاویه حجاب تحت فشار بوده اند با انگیزه های بیشتری به میدان آمده اند. همه با تحقیر و پیروزمندانه به مأمورانی که با موتور در پیاده رو ویراژ می دهند نگاه می کنند. در این بین لباس شخصی ها به بعضی ها گیر می دهند. به پسر جوانی گیر می دهند و او را به کناری می کشند. یکی شان سؤال می کند و یکی دیگر با انگشتش گلویش را فشار می دهد. برای اینکه تحقیرش کنند و همانجوری که آنها می خواهند، حرف بزند. پیاده روی را ادامه می دهم. در جایی نمی گذارند رد شوم و باید به آن دست خیابان بروم. پمپ بنزین را هم بسته اند. سر یکی از خیابانها به پسر جوانی که جلوی من راه می رود، گیر می دهند. به این نتیجه رسیدم که نباید تنها بود. چون امروز به آنهایی که تنها هستند، بیشتر گیر می دهند. به 4 راه ولیعصر می رسم و پارک دانشجو هم در قرق مأموران است.
با اتوبوس بر می گردم. مردم در اتوبوس همه حرفشان مأموران هستند. دختر جوانی می گوید: "مگه پارسال که مردم آمدند، چی شد که امسال بشود؟! هیچ فایده ای ندارد." 2 تا دختر جوان با پدرشان هستند. یکی شان چادر سر کرده که البته معلوم است اصلاً چادری نیست. خانمی می گوید: "چادرت رو زمین افتاده، خاکی شد." می گوید: "اشکال نداره!" و چادرش را در می آورد. زن از او می پرسد: "تظاهرات بودی که چادر سر کردی؟" با خنده می گوید: "نه اصلاً." همه توجهشان به مأموران است و انگار مأموران را که می بینند از اینکه خبری است و یک وضعیت غیرعادی است، خوشحالند. دوستش می گوید: "اما خوب شد بسیجیه جلومون خورد زمین. کلی خندیدیم؛ وگرنه حوصله مون سر می رفت امروز." پیاده می شوم و بر می گردم. مأموران هنوز هستند. موتوری ها اکثریتشان بدون پلاک هستند. از بعضی ها می شنوم که عده ای شعار داده اند و خیلی ها هم دستگیر شده اند. می گویند دانشگاه هم شلوغ بوده و دانشجویان شعار داده اند. اما نمی دانم که این خبرها چقدر موثق است. به هر حال امروز شروعی دوباره بود. در این شروع مردم علی رغم دستگیری ها، شکنجه ها، زندان و اعدام های ماه های گذشته بسیار خوب و جسور ظاهر شدند.■

............................................................

22 خرداد؛ سی ان ان - مردم می گفتند: ما امروز پيروزیم

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June

گزارش شبکه خبری سی ان ان: روز شنبه تظاهركنندگان در خيابانهاى تهران با نيروهاى دولتى درگير شدند. تهران روز شنبه آرامى را آغاز كرد، ولى چند ساعت نگذشته ما شاهد تحركاتى در خيابانها بوديم. شاهدانى كه با ما تماس گرفتند، گفتند تظاهرات و درگيريهايى در مناطق مختلف صورت گرفته است. تعدادى نيز دستگير شدهاند. شاهدان گفتند اولين درگيرى در ميدان ولىعصر صورت گرفت. آنها گفتند نيروهاى امنيتى تلاش كردند تا جمعيت رو به افزايش را متفرق كنند، نيروهاى امنيتى كه بسيارى با موتورسيكلت آمده بودند، باتون به دست داشتند. چهار نفر دستگير شده و با چشم بند برده شدند. روى سر برخى از دستگيرشدگان كيسه سياه كشيده بودند، چيزى كه قبلا سابقه نداشته است. شاهدان همچنين گفتند كه در يك حادثه ديگر در ولى عصر، نيروهاى امنيتى تلاش كردند يک زن را دستگير كنند، ولى مردم محل به نيروهاى امنيتى حمله كرده و آنها را فرارى دادند و زن مزبور از دست آنها خلاص شد. چند روز پيش موسوى و كروبى تظاهرات را لغو كردند، ولى بسيارى به تظاهرات رفتند. مردم مى گفتند ما امروز پيروزیم.
............................................................

فیلم؛ راهپیمائی بزرگ در مونیخ 22 خرداد

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June



...........................................................

فیلم؛ گردهمايی ایرانیان در تورنتو 22 خرداد

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June



............................................................

فیلم؛ پادگانی شدن تهران و حکومت نظامی در22 خرداد

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June



...........................................................

فیلم؛ تظاهرات ۲۲ خرداد در شهر دوسلدورف آلمان

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June



............................................................

فیلم؛ نبرد با ديكتاتور كارمضاعف ماست دانشگاه تهران

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June



............................................................

فیلم؛ تظاهرات در مقابل سفارت رژیم در آنکارا 22 خرداد

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June



............................................................

فیلم؛ مزدوران لباس شخصی درحال فيلمبرداری از دانشجويان

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June



.............................................................

فیلم؛ گردهمايی و تظاهرات بزرگ ایرانیان در لندن

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June



............................................................

فیلم؛ تجمع اعتراضی ایرانیان۲۲ خرداد در زوریخ سوئیس

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June



.............................................................

فیلم؛ تظاهرات بزرگ برلین: مرگ بر جمهوری اسلامی

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June



...........................................................

فیلم؛ سفارت رژیم در کانادا با رنگ خونین شد

یکشنبه، 23 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 13 June



............................................................

اعتراض خانواده های بازداشت شدگان 22 خرداد در مقابل اوین

سه شنبه، 25 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Tuesday 15 June

كانون حمايت از خانواده هاي جان باختگان و بازداشتي ها: روز دو شنبه نزديك به دويست تن از خانواد هاي بازداشتي هاي روز 22 خرداد در جلو اوين تجمع كرده و خواستار آزادي فرزندان خود بودند,تعدادي از خانواده ها بدنبال يافتن رد فرزندان خود بودند و نميدانستند كه فرزند بازداشت شده آنان هم اكنون در كجا زنداني است.از جمله تعدادي از نفراتيكه براي رديابي از فرزندان خود مراجعه كرده بودند پدر يك زنداني 25 ساله بنام پوريا علي اكبر بود كه ميگفت فرزندش بيماري سرع دارد و دارو و درمان وي را در دست داشت و درخواستش از مأموران زندان اين بود كه درصورتيكه وي در اوين ميباشد دارويش را به او برسانند,اما هيچكس در اين رابطه پاسخگو نبود. خانواده خانمها فرنوش وفقي و اعظم اخلاقي نيز براي ديدار وپيدا كردن رد دختران خود به اوين مراجعه كرده بودند,اما بدون هيچ پاسخي در جلو درب منتظر معين شدن وضعيت فرزندان خود بودند. خانواده يك جوان ديگر بنام داريوش عبادي براي پيگيري وضعيت فرزندشان كه او را در خيابان انقلاب بدون هيچ جرمي دستگير كرده بودند به آنجا مراجعه كرده بودند و بدنبال ديدار و مشخص شدن وضعيت فرزندشان بودند. يك آقاي 45 ساله نيز براي پيداكردن مادر 65 ساله و همچنين دختر جوانش كه به همراه مادر بزرگش دستگير شده بود به آنجا مراجعه كرده بود و ميگفت كه مادر و دخترش در خيابان قدم ميزدند كه آنان را بدون هيچ جرمي دستگير كرده و به نقطه نامشخصي بوده اند. يك جوان ديگر نيز مراجعه كرده و ميگفت كه نامزد و خواهرش را نيز در روز 22 خرداد بدون هيچ جرمي در خيابان دستگير كرده و با خود برده اند, و براي پيدا كردن آنان به اوين مراجعه كرده بود كه هيچ پاسخي از مأموران زندان دريافت نميكرد. تعدادي از خانواده ها ميگفتند كه تعدادي از دوستان فرزندانشان به آنان گفته اند كه فرزندشان فقط در حين مكالمه با موبايل بوده كه او را كتك زده و دستگير كرده اند.اين تجمع تا ساعت 18 هنوز ادامه داشت و همه نفرات به شرايط نا مشخص فرزندانشان معترض بودند.قابل توجه است كه در بين جمعيت شايع بود كه صدها نفر بدون دليل در روز 22 خرداد دستگير شده اند ,اما مزدوران حكومتي از دادن آماردقيق بازداشتي ها خودداري ميكنند.

..............................................................

آخرین وضعیت ایجاد دانشگاه تک جنسیتی

سه شنبه، 25 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Tuesday 15 June

خبرگزاری مهر: ایجاد دانشگاههای تک جنسیتی همانند دانشگاههای الزهرا و امام صادق (ع) از چندی پیش مطرح شد و تاکید وزارت علوم در این بخش ایجاد دانشگاههای غیرانتفاعی تک جنسیتی است هر چند که اعلام شده برای دولتی بودن این دانشگاهها نیز منعی وجود ندارد.

رجبعلی برزویی مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی در خصوص آخرین وضعیت ایجاد دانشگاههای تک جنسیتی گفت: سیاست وزارت علوم ایجاد دانشگاه تک جنسیتی به عنوان یک اولویت نیست و در حال حاضر هیچگونه تقاضا و درخواستی مبنی بر تأسیس دانشگاه تک جنسیتی در بخش دولتی به ما اعلام نشده است.

وی اضافه کرد: اگر تقاضایی از سوی دانشگاههای غیردولتی و غیرانتفاعی برای تأسیس دانشگاه تک جنسیتی اعلام شود به درخواستهای آنها رسیدگی می شود.

برزویی افزود: پس از تقاضای تأسیس دانشگاه تک جنسیتی از سوی مراکز آموزش عالی، ضرورتهای ایجاد دانشگاه بررسی و به تقاضاهای مربوطه پاسخ داده می شود.

مدیر کل دفتر آموزشهای آزاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز پیش از این به مهر گفته بود: سه درخواست تأسیس موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی دخترانه در تهران موفق به کسب مجوز اصولی شدند. این دانشگاهها در صورت دریافت مجوز قطعی از مهر ماه دانشجو می پذیرند.

غلامعلی نادری اضافه کرده بود: در حال حاضر سه درخواست تأسیس موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی تک جنسیتی از تهران، یک درخواست از شیراز، یک درخواست از قم و یک درخواست از مشهد در حال بررسی است.

وزیر علوم نیز پیش از این درباره راه اندازی دانشگاههای تک جنسیتی در کشور گفته بود: ما به دنبال ترغیب دانشگاههای غیرانتفاعی به سمت راه اندازی دانشگاههای پسرانه و یا دخترانه هستیم البته برای ایجاد دانشگاههای دولتی تک جنسیتی نیز مانعی وجود ندارد و فکر نمی کنیم اگر تعداد دانشگاههای تک جنسیتی مانند الزهرا و امام صادق بیشتر شود اشکالی را به وجود بیاورد. افزایش دانشگاههای تک جنسیتی در شهرهای کشور حق انتخاب بیشتری را برای ادامه تحصیل فرزندان به خانواده ها می دهد.

وی تاکید کرده بود: وزارت علوم برنامه ای برای تفکیک جنسیتی دانشگاههای موجود ندارد و نمی خواهیم این دانشگاهها را تک جنسیتی کنیم.

نتایج یک پژوهش درباره ایجاد دانشگاه تک جنسیتی
پژوهشی نیز چندی پیش توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری درباره تمایل دانشجویان به دانشگاههای تک جنسیتی انجام شده بود که معاون این نهاد این نتایج را تشریح کرد.

معاون پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به نتایج پژوهشی درباره میزان موفقیت دانشگاه تک جنسیتی گفت: بیش از 90 درصد دانشجویان دانشگاه امام صادق (ع) معتقدند دانشگاه تک ‌جنسیتی موفقتر است اما اکثر دانشجویان دانشگاههای شهیدبهشتی و الزهرا چنین باوری ندارند.

حجت ‌الاسلام حبیب محمدنژاد درباره اهمیت و ویژگی های طرح پژوهشی "شناخت آثار و دستاوردهای جداسازی جنسیتی در آموزش عالی" اظهار داشت: این طرح در سال تحصیلی 88-87 انجام شده و هدف اصلی از اجرای آن پاسخگویی علمی و تجربی به ادعای تبعیض جنسیتی مثبت یا منفی در تحصیلات و پذیرش یا رد هر یک از این پیامدها است.

وی اضافه کرد: ابعاد، علل و آثار یک نظام آموزشی تک ‌جنسیتی (دخترانه) به عنوان نهاد و سازمانی علمی ـ آموزشی و تربیتی در این طرح مورد بررسی همه جانبه و دقیق و مقایسه با همتای دوجنسیتی (مختلط) آن در حوزه آموزش عالی قرار گرفته است.

معاون پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه در تحقیق انجام شده تک‌ جنسیتی و یا مختلط بودن دانشگاهها در روند آموزش و یا موفقیت های بعد از فارغ ‌التحصیلی نقش مستقیم ندارد، اضافه کرد: عوامل اجتماعی، روانشناختی و حتی اقتصادی باعث می ‌شود که ارزیابی دانشجو از دانشگاه به سمت منفی گرایش پیدا کند و چون این عوامل پوشیده است، دانشجو به نزدیکترین و ظاهری ‌ترین عامل که تک ‌جنسیتی بودن است، این عدم موفقیت را نسبت می دهد در حالیکه دانشگاه های تک ‌جنسیتی باید یا با کارکرد مشخص و کاملا مشهود تأسیس شوند و یا حضور در آنها و ثبت ‌نام و تحصیل کاملا اختیاری باشد.

وی با اشاره به این که اگر بخواهیم فضایی امن و سالم و پرنشاط در دانشگاه داشته باشیم باید دانشگاههای تک‌ جنسیتی را در مقایسه با سایر دانشگاهها از امکانات علمی و پژوهشی و انسانی و جایگاه اجتماعی بالاتری مجهز کنیم، اضافه کرد: دانشگاه تک ‌جنسیتی دانشگاهی است بزرگ با حضور دانشجویان پسر و دختر در محیطی جدا از هم که نسبت به عملکرد تحصیلی و موفقیتهای آموزشی و پژوهشی هم آگاهی دارند و در صورت تمایل نظام آموزش عالی کشور برای ایجاد و تأسیس چنین دانشگاهی باید یکی از دانشگاه ‌های بزرگ کشور مثل دانشگاه تهران، شهیدبهشتی، صنعتی شریف و به شکل آزمایشی به این امر اختصاص داده شوند.

محمدنژاد جامعه آماری طرح مذکور را شامل دانشگاههای شهیدبهشتی، امام صادق(ع) و الزهرا(س) در شهر تهران و حجم نمونه ای آن را 900 نفر اعلام کرد.

.............................................................

آموزش حجاب و عفاف در کتاب‌های درسی مدارس

سه شنبه، 25 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Tuesday 15 June

آموزش حجاب و عفاف در کتاب‌های درسی مدارس گنجانده می‌شود

شهرزادنیوز: مدیرکل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش از بازبینی کتاب‌های درسی مدارس و گنجاندن آموزش‌های مربوط به حجاب و عفاف در آن‌ها خبر داد.

به گزارش مهر، بررسی و اصلاح کتاب‌های درسی آغاز شده و نشست مشترک با سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ادامه دارد. مسئولان این سازمان گنجاندن مواد مربوط به جایگاه حجاب و عفاف را در کتابهای درسی از دوره پیش دبستانی آغاز کرده‌اند. همچنین کتابهای سه دوره دبستان، راهنمایی و متوسطه نیز بررسی شده که در برخی از موارد کتاب ها تغییرات کلی و در برخی دیگر، جملات و تصاویری اصلاح خواهند شد.

سویزی، مدیرکل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش، گفت : "یکی از مواردی که در ویرایش کتابهای درسی جدید بر آن تاکید شده اصلاح نگاه جنسیتی و معرفی زنان و مردان به عنوان عناصر مکمل است." وی همچنین تأکید کرد که سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گنجاندن مفاد مربوط به فرهنگ حجاب و عفاف را به شکل جداگانه در کتابهای کمک آموزشی دانش آموزان و راهنمای معلمان دنبال خواهد کرد.
............................................................

گزارشهايی از فضاى ملتهب تهران در آستانه 30 خرداد

چهارشنبه، 26 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 16 June










ساعت ۱۲ روز سه شنبه عده اى از مزدوران امنيتى و حراست دانشگاه تهران روبروى درب ورودى دانشگاه در خيابان انقلاب مستقر شدند. درب دانشگاه بسته است.

ساعت ۱۲۰۵ عده اى از مزدوران انتظامى با وسايل و تجهيزات در شرق ميدان آزادى مستقر شدند.

ساعت ۱۲۲۰ در حدود ۱۵۰ مزدور انتظامى و امنيتى مقابل درب ورودى بهشت زهرا درحال کشيدن نرده و ميله به جلوى درب بودند.

ساعت۱۶۵۰ در درگيریهای پراکنده که بين مردم و مزدوران امنيتى رژيم در مقابل درب بهشت زهرا رخ داد، تعدادی مجروح و بازداشت شدند.

***

روز سه شنبه ماموران سركوبگر نيروى انتظامى به منظور ايجاد فضاى رعب و وحشت در نقاط مختلف تهران از جمله ميدان ونک، برخی جوانان را از خودروها پياده كرده و با خود مى بردند.

***

رژيم تعدادى از نيروهاى بسيجى خود را از تبريز و اروميه به مهرآباد تهران آورده است. ايادى رژيم مزدوران بسیجی را با ۲۰-۳۰ اتوبوس به طرف اتوبان رسالت برده اند. اين قبيل مزدوران به صورت گله اى در خيابانها حضور دارند و از عابرين ترکيب زن و مرد، نسبتشان را مى پرسند و مدرک مى خواهند.

***

خبرهاي رسيده از پايگاه هاي مختلف بسيج

خبرنگار ما از تهران: طي گزارش هاي رسيده از چند پايگاه بسيج در جنوب شرق تهران واقع در خيابان هاي ايران، سرچشمه و پل آهنگ(شهيد محلاتي)، شب گذشته به نيروهاي مقاوت بسيج عضو اين پايگاه ها دستور داده شده است تا در شب هاي آينده نيز مانند 22 خرداد و 25 خرداد هر شب از ساعت 22:00 گشت هاي شبانه خود را در مراكز پر رفت و آمد مستقر كنند و با بازرسي اتومبيل ها و عابرين پياده عبور و مرور افراد را كنترل نمايند.

طي شب هاي اخير نيروهاي وابسته به بسيج كه برخي از آنها اسلحه كلاشينكف و كلت كمري به همراه دارند بدون نشان دادن حكم و مجوز جلوي اتومبيل ها را گرفته و آنها را تفتيش و بازرسي مي كنند. از مهمترين محل هايي كه اين نيروها شب ها در آنجا مستقر مي شوند چهارراه فخرآباد، پل چوبي، مقابل يستگاه مترو، ايستگاه متروي خيابان 17 شهريور در ميدان شهدا و خيابان طالقاني است كه علاوه بر ايجاد رعب و وحشت و مزاحمت باعث ايجاد ترافيك سنگين در نيمه شب ها مي شود.

اين اقدام تا قبل از انتخابات سال 88 فقط در شب هاي پنجشنبه انجام مي گرفت. پس از انتخابات اخير نيز در مقطعي كوتاه در شب هاي خاص بازرسي ها انجام مي شد اما به تازگي به صورت پيگير هر شب دنبال مي شود و تهران از ساعت 22:00 تا پاسي از شب چهره حكومت نظامي به خود مي گيرد.

اين گزارش حاكي است به نيروهاي بسيج دستور داده شده است تا شب ها با پرسه زدن دركوچه و خيابان هاي مناطق مختلف شهر خانه هايي را كه به نشان اعتراض شب ها فرياد الله اكبر سر مي دهند شناسايي كرده تا در موعد مقرر با آنها برخورد لازم صورت گيرد و همچنين با اين كار از شعار نويسي هاي شبانه جلوگيري كنند.

برخي پايگاه هاي بسيج مستقر در مساجد با پرداخت دستمزد به نوجوانان عضو بسيج و يا كارگران افغاني روز مزد به آنها قلم و سطل رنگ داده تا شعارهاي نوشته شده بر روي ديوارها را پاك كنند.

از سوي ديگر به دانشجويان بسيجي داخل دانشگاه هاي بي سيمهاي كوچك با مارك زيمنس و موتورولا داده شده تا در موقع لزوم گزارش ها و حركت هاي دانشجويان معترض را به ستادهاي بسيج گزارش کنند.

............................................................

پدر یکی از جان باختگان: در دادگاه فهمیدیم چه جنایتی کرده اند

چهارشنبه، 26 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 16 June













پدر محمد کامرانی، نوجوانی که در بازداشتگاه کهریزک به شهادت رسید، در مصاحبه با "روز" خواهان برگزاری دادگاه آمران جنایات کهریزک شد. او که گریه دائما کلامش را می برد، می گوید: "زمانی که از زبان بچه ها و سایر کسانی که شاکی بودند و در دادگاه می گفتند چه بلاهایی سرشان آورده اند می شنیدیم تازه فهمیدیم که چه جنایت هایی شده و انگار تازه از خواب بیدار شدیم. خدا ازشان نگذرد. امیدوارم زنده باشم و مجازات تمام کسانی را که در این جنایت ها دست داشتند و آمر بودند ببینم."

وی گفت: عزیر ترین کسم را، جگرگوشه ام را، بدون هیچ دلیل و توجیهی به بدترین شکل ممکن از من گرفته اند. بزرگترین سرمایه زندگی ام را گرفته اند. من تا آخر عمر، یک زنده متحرک هستم و اگر به خاطر سه فرزند دیگرم نبود زندگی را رها میکردم و می رفتم گوشه ای و... به چه دلیل فرزند من را در خیابان که حق دارد تردد کند و حقوق شهروندی خود را مطالبه کند می برند ضرب و شتم میکنند و می فرستند به مکانی بدون هیچ گونه امکانات و بدون بهداشت و بدون آب و غذا با آن شرایطی که... ای کاش یک روز پرونده دادگاه کهریزک را به دنیا نشان دهند تا همه بدانند چه به سر بچه ها آمده است... بنویسید فریاد ما را و بگویید که ما حرف بی حساب نمی زنیم و باید پاسخگوی ما باشند. به امید روزی که حکومت عدل همه ظالمان را به سزای اعمالشان برساند. زبان من قاصر است برای تشکر از مردم؛ از همه کسانی که نمی شناسیم و همه جوره با ما همدلی و همدردی کردند.

...........................................................

جام جهانی؛ اسلام‌ گرایان سومالی ۲ نفر را به قتل رساندند

چهارشنبه، 26 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 16 June

رادیو آلمان: شبه نظامیان شباب و حزب‌السلام که بخش‌های وسیعی از سومالی را کنترل می‌کنند، جام جهانی فوتبال را غیراسلامی می‌دانند و تماشای آن را ممنوع کرده‌اند. این نیروها روز یکشنبه گذشته (۱۳ ژوئن) دو نفر را به هنگام تماشای بازی فوتبال بین تیم‌های آلمان و استرالیا به قتل رساندند. اسلام‌گرایان جام جهانی را ساخته دسته مسیحیان می‌دانند که مانع از اقدام به جهاد می‌شود. اسلام‌گرایان سومالی پیش از این نیز استفاده از سینه‌بند برای زنان، شنیدن موزیک، دیدن فیلم و حتی گذاشتن سبیل را نیز ممنوع کرده بودند.
............................................................

بمناسبت بزرگداشت جانباختگان حوادث پس از انتخابات در ایران ناآرامی هايی روی داد

16.06.10



............................................................

ويلدرز: مهاجرت از کشورهای مسلمان به هلند بايد به طور کامل متوقف شود

9.06.10
















رأی دهندگان هلندی روز چهارشنبه برای انتخاب دولتی جديد به پای صندوق های رأی می روند. موضوع مهاجران از جمله مسائلی است که در رقابت های انتخاباتی اين کشور توجه بسياری را به خود جلب کرده است. انتظار می رود حزب آزادی هلند، حزب راستِ افراط گرای اين کشور يکی از سه حزب برتر انتخابات شود. رهبر اين حزب بخش عمدۀ فعاليت های انتخاباتی خود را بر شعارهای ضدِاسلام متمر کز کرده است. وی خواهان پايان مهاجرت مسلمانان به هلند است و می خواهد مهاجران مسلمانی که در حال حاضر ساکن هلند هستند با مشوّق های مالی به ترک اين کشور تشويق شوند.

جامعۀ هلند به مدارای فرهنگی مشهور است. طی قرن ها اين کشور ميزبان مهاجرانی از سراسر جهان بوده است، از جمله برخی از کشورهايی که پيشتر مستعمره بودند. اما اکنون هلند علمدارِ برخورد اروپا با مهاجران است به خصوص مهاجرانِ مسلمان. خيرت ويلدرس رهبر حزب آزادی هلند در تلاش است عقايد ضدِ اسلام را از حاشيۀ جامعۀ اين کشور به بدنه جامعه گسترش دهد. او قرآن را کتابی فاشيست خوانده و خواهان منع آن است. آقای ويلدرس می گويد قرآن وسيله ای برای گسترش تنفر است. او می خواهد ساختنِ مسجد در هلند ممنوع شود.

اما در قلبِ فعاليت های انتخاباتی ويلدرس، منع مهاجرت مسلمانان به هلند و تشويق مهاجران مسلمان به ترک اين کشور قرار دارد. وی می گويد «ما معتقديم که مهاجرت از کشورهای مسلمان به هلند به طور کامل بايد متوقف شود، زيرا به اعتقاد ما به اندازۀ کافی اسلام در هلند هست» و ادامه می دهد که «او مشکلی با مسلمانان ندارد اما فکر می کند اسلام ايدئولوژی تماميت خواه است.»

مسأله مهاجرت و مسلمانان از جمله موضوع هايی است که بسياری از احزاب سياسی در سراسر اروپای غربی به آن پرداخته اند و موضوعی نيست که تنها توجه احزاب راستگرا را به خود جلب کرده باشد. در فرانسه و بلژيک لوايحی برای منع پوشيدن برقع در اماکن عمومی مطرح شده است و در سوييس، دولت ساخت منارۀ مساجد را منع کرده است.

در سال ۲۰۰۸ خيرت ويلدرز با انتشار فيلمی در مورد آنچه اسلامی شدن اروپا می خواند هشدار داد و با اين اقدام توجه جهانيان را به خود جلب کرد. او در اين فيلم که «فتنه» نام دارد صحنه های حمله های تروريستی را در کنار آياتی از قرآن به صحنه می کشد.
...........................................................

هزار تظاهرکننده در افغانستان در اعتراض به تبليغ مسيحيت راه پيمايی کردند

9.06.10











بيش از هزار تظاهرکننده در افغانستان روز سه شنبه در اعتراض به تبليغ مسيحيت در اين کشور دست به تظاهرت زدند.

تظاهرکنندگان در شهر شمالی مزار شريف عليه سازمان های غيردولتیِ خارجی که متهم به تبليغ مسيحيت در افغانستان هستند، راهپيمايی کردند.

اين سومين تظاهرات گسترده در افغانستان در اعتراض به تبليغ مسيحيت در يک هفته اخير است.

هفتۀ گذشته مقام های افغان فعاليتِ دو گروه امداد مسيحی را به اتهام تبليغ مسيحيت متوقف کردند. يکی از اين دو گروه، نهادی آمريکايی و ديگری نروژی بود.

درميان شعارهای روز سه شنبۀ تظاهرکنندگان افغان، شعار مرگ بر آمريکا و زنده باد اسلام شنيده می شد. بيشتر تظاهرکنندگان را دانش آموزان و دانشجويان افغان تشکيل می دادند.

در افغانستان همچون بسياری از کشورهای مسلمان روی برگرداندن از اسلام اقدامی غير قانونی است.

............................................................

محاكمه رهبران بهايي در ايران به پايان رسيد















هفت تن از رهبران جامعه بهاييان ايران كه حدود دو سال است به زندان افتاده اند.

گزارش ها حاكي است دادگاه هفت تن از جامعه بهاييان ايران كه حدود دو سال است به زندان افتاده اند، روز دوشنبه و پس از سه روز، به پايان رسيده است.

ديان علايي، نماينده جامعه بهاييان در اروپا در گفت و گو با راديو فردا تاييد كرد كه اين محاكمه به پايان رسيده اما هنوز حكمي صادر نشده است.

خانم علايي گفت: «محاكمه از روز شنبه اين هفته شروع شد و امروز دوشنبه به پايان رسيد.» وي افزود كه اين هفت تن به روابط با كشورهاي خارجي، اقدام بر عليه امنيت كشور و همچنين افساد في الارض متهم شده اند.

ديان علايي همچنين گفت كه اين هفت تن فقط به امور روحاني و اداري جامعه بهاييان رسيدگي مي كردند و هيچ خلافي مرتكب نشده اند و دستگيري و دادگاه آنها نشانه نقض حقوق بشر در مورد بهاييان ايراني است.

فريبا كمال آبادي، جمال الدين خانجاني، عفيف نعيمي، سعيد رضايي، مهوش ثابت، بهروز توكلي و وحيد تيزفهم حدود دو سال پيش دستگير شدند. خانم ثابت نيز در ١٤ اسفند ١٣٨٦ و شش نفر ديگر در ۲۵ ارديبهشت ١٣٨٧ دستگير شده اند.

برپايه گزارش جامعه بهاييان اروپا، حدود ۳۰۰ هزار تن ايراني پيروي آيين بهايي در ايران زندگي مي كنند.

خانم علايي همچنين گفته است كه رهبران بهايي در اين دادگاه از داشتن حق وكيل برخوردار بوده اند و چهار وكيل از كانون مدافعان حقوق بشر وكالت آنها را برعهده داشته اند.

وي افزود كه البته شيرين عبادي از وكلاي اين پرونده است اما در ايران حضور ندارد ولي عبدالفتاح سلطاني، هادي اصفهاني زاده و مهناز پراكن، وكلاي مدافع اين پرونده بوده اند.

باني دوگال، نماينده ارشد جامعۀ جهاني بهائي در سازمان ملل نيز گفته است: «ما تأييد مي كنيم كه جلسه دادگاه در تهران تشكيل شده و به نظر مي‌رسد كه اين دادگاه خاتمه يافته است اما در حال حاضر هيچ اطلاع بيشتري در اين زمينه نداريم.»
...........................................................

جنتی جنایتکار خواهان اعدام زنان "بدحجاب" شد

آدينه، 28 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Friday 18 June

واحد مرکزی خبر (صدا و سیمای رژیم): خطیب نمازجمعه تهران گفت: سکوت در برابر مسأله بدحجابی، به بهانه انجام کار فرهنگی، گناه است.

آیت الله احمد جنتی در خطبه نخست نمازجمعه تهران، مسأله حجاب را حکم قرآن دانست و افزود: پوشش اسلامی برای زن مسلمان واجب است و مظاهر اسلامی باید در فضای جامعه اسلامی حاکم باشد.

وی گفت: کشوری که می خواهد الگوی کشورهای اسلامی باشد، اسلام ناب محمدی را در دست دارد و خون این همه شهید را برای حفظ اسلام، قرآن، حجاب و عفت زن و مرد نثار کرده است، چگونه می تواند در برابر مسأله بدحجابی که امنیت اخلاقی جامعه را هدف گرفته است، سکوت کند.

امام جمعه موقت تهران گفت: من نمی دانم قاچاقچی را می گیرند اعدام می کنند، تروریست را می کشند، دزد را مجازات می کنند، ولی نوبت به قانون خدا که مافوق قانون بشر می رسد، اگر کسی اجرا نکند، سکوت می کنند و می گویند باید کار فرهنگی بشود.
............................................................

مرگ و زندان، سزای تماشای فوتبال جام جهانی در سومالی

آدينه، 28 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Friday 18 June

شهرزادنیوز: به گزارش "دی پرسه" از آلمان، در روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته گذشته به هنگام پخش مسابقات جام جهانی فوتبال، اسلامگرایان افراطی در موگادیشو به خانه‌ها هجوم بردند. در این حملات ده‌ها نفر دستگیر و دو نفر از تماشاگران فوتبال در خانه‌های‌شان در اثر شلیک گلوله افراد مسلح جماعت حزب الاسلام کشته شدند. از زمان به قدرت رسیدن اسلامگرایان ورزش، موزیک و رقص ممنوع شده‌ است. "الشباب" (جنبش جوانان مجاهدین) مسابقات جام جهانی فوتبال را "کار شیطان" توصیف کرده و تماشای آن را حرام دانسته است.

به گزارش روزنامه الشرق الوسط چاپ لندن، علی یاسین جدی، معاون رئیس سازمان حقوق بشر "علمان" در سومالی، نیز گفته است: جماعت حزب الاسلام دو نفر را در هنگام مشاهده بازی فوتبال جام جهانی میان تیم های آلمان و استرالیا کشته و 35 نفر دیگر را دستگیر کردند.

در حال حاضر اسلامگرایان افراطی کنترل بخش اعظم این کشور آفریقای شرقی و موگادیشو، پایتخت آن را در دست دارند. طی سه سال گذشته 21 هزار نفر در پی قیام اسلامگرایان، کشته شده و حدود 1 و نیم میلیون نفر فراری شده‌اند.

سومالی یکی از کشورهایی است که از کمک‌های مالی جمهوری اسلامی برخوردار می‌شود. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، منوچهر متکی در اواخر سال گذشته در حاشیه اجلاس چهارجانبه سومالی، کنیا، ایران و سازمان ایگاد (کشورهای جنوب شرق آفریقا) در دیدار با وزیر امور خارجه سومالی با اشاره به "کمک‌های انسان دوستانه" ایران به سومالی تلاش ایران را برای استقرار دولت سومالی یادآور شد.
............................................................

دانمارک؛ یک هنرمند ایرانی منقد اسلام تهدید به مرگ شد

آدينه، 28 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Friday 18 June













اطلاعیه

بار دیگر یکی از اعضای انجمن ایران آزاد در دانمارک تهدید شد.
این بار فیروزه بذرافکن, هنرمند و بلاگ نویس ایرانی -دانمارکی توسط شخصی در سایت فیس بوک تهدید به مرگی فجیع شده است. این شخص در نامه ای سراسر تهدید آمیز ابراز تمایل کرده تا بعد از تجاوز به فیروزه وی را قطعه قطعه کرده و گوشت وی را غذای سگها کند. پلیس دانمارک بعد از شکایت فیروزه در حال تحقیق و شناسایی فرد مذکور می باشد. خوشبختانه این تهدید در کار فیروزه اثری نداشته و فیروزه با عزمی راسختر در دفاع از آزادی بیان به کارهای هنری و بلاگ نویسی خود ادامه خواهد داد.
تهدیدها و حملات افراد وابسته به سفارت جمهوری اسلامی و مسجد امام علی وابسته به رژیم ایران در کپنهاگ در این چند ماه اخیر و با شروع ابراز مخالفت علنی ایرانیان پناهنده به پروژه بنای مسجدی بزرگ که از حمایت مستقیم رژیم ایران برخوردار است افزایش چشمگیری داشته است. منشی اول سفارت در کپنهاگ کسانی را که در مورد ارتباط مسجد امام علی و رژیم ایران دست به افشاگری زده اند تروریست خطاب میکند, امام جمعه مسجد این افراد را منافق میخواند, سخنگوی مسجد تظاهر کنندگان معترض به کشتار مردم ایران در سال اخیر را تهدید میکند و مزدوران رژیم که مسجد امام علی را به پایگاه ولایت فقیه در دانمارک تبدیل کرده اند به افرادی که در حال جمع آوری امضا و پخش اطلاعیه هایی در مخالفت با اجازه ساخت مسجد هستند حمله فیزیکی می کنند.
این فشارها و تهدیدها نه تنها خللی در اراده ما برای افشای هر چه بیشتر جنایات رژیم ایران و دفاع از آزادی بیان و حقوق انسانها وارد نکرده, بلکه ما را مصمم کرده تا با توانی بیشتر در این راه کوشا یاشیم.

حسین فردوسی پور
سخنگوی ابتکار مشترک علیه مسجد جمهوری اسلامی در کپنهاگ
عضو هیئت مدیره انجمن ایران آزاد, دانمارک

............................................................

تعرض به ده‌ها هزار زن در فرودگاه‌ های کشور

آدينه، 28 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Friday 18 June

شهرزادنیوز: طی 82 روز اول سال جاری به 87 هزار و 714 زن در فرودگاه‌های کشور به دلیل پوشش تذکر داده شده است. 33 هزار و 29 زن تنها پس از تعویض لباس اجازه یافته اند به سفر خود ادامه دهند و از 3 هزار و 506 زن تعهد گرفته شده است. همچنین از ورود زن‌هایی که از نظر حراست فرودگاه‌ها پوشش مناسب نداشته و برای استقبال از مسافرین آمده بودند، جلوگیری به عمل آمده و برای 71 زن پرونده‌ی قضایی تشکیل شده است.
...........................................................

عکس؛ برگ جریمه بدحجابی










............................................................

تشکیل "کمیته‌ دختران" مدارس با همکاری حوزه‌های علمیه

پنجشنبه، 27 خرداد ماه 1389 برابر با 2010 Thursday 17 June

شهرزادنیوز: "کمیته‌ی دختران" از اول مهرماه فعالیت خود را برای آنچه "غنای مذهبی" دانش‌آموزان نامیده شده، در مدارس دخترانه آغاز می‌کند. این کمیته توسط مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و با همکاری حوزه‌های علمیه تشکیل شده‌ است.

به گفته‌ی فریبا سوری، معاون مرکز امور زنان، این کمیته شکل رسمی ندارد و همین امر باعث می‌شود که درگیر چارچوب اداری نباشد و به راحتی بتواند فعالیت کند.

وی همچنین از ایجاد "شبکه‌های مردم‌نهاد" برای گسترش حجاب و عفاف خبر داد و گفت که این شبکه‌ها تا کنون در 15 استان شکل گرفته و قرار است به همه‌ی استان‌ها گسترش یابند.
............................................................

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر