یکشنبه، 27 تیر ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 18 July
خبرگزاری مهر: دادستان کل کشور در پاسخ به این پرسش که دادستانی و قوه قضائیه در طرح عفاف و حجاب چه وظایفی را به عهده دارند گفت: حجاب و عفاف یکی از مسائل اجتماعی کشور است که از یکسو بدون تردید رعایت آن یک مسئله کاملا قانونی، شرعی و از ضروریات دین است و از سویی دیگر بی حجابی و بدحجابی در قانون جرم است.
محسنی اژه ای به استناد موارد قانونی مربوط به جرائم ضد عفت و اخلاق عمومی در بخش تعزیرات قانون مجازاتهای اسلامی به مهر گفت: در ماده 638 این قانون آماده است هر کس عملا در انظار، اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی کند علاوه بر کیفرعمل به حبس از 10 روز تا دو ماه یا 74 ضربه شلاق جریمه می شود و اگر مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نباشد ولی عفت عمومی را جریحه دار کند فقط به حبس از 10 روز تا دو ماه یا 74 ضربه شلاق محکوم می شود.
دادستان کل کشور همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا قانون مجازاتی برای فروشندگان البسه غیرشرعی تعیین کرده است گفت: بر اساس بندی از قانون مجازاتهای اسلامی مصوب سال 1365 (قانون نحوه رسیدگی به تخلفات مجازات فروشندگان لباسهایی که استفاده از آنها در ملا عام خلاف شرع بوده و یا عفت عمومی را جریحه دار می کند) نحوه مجازات تولید کنندگان، وارد کنندگان، توزیع کنندگان و استفاده کنندگان لباسهای غیر شرعی اول تذکر و ارشاد، دوم توبیخ و سرزنش، سوم تهدید، چهارم تعطیلی محل کسب به مدت سه تا 6 ماه برای فروشندگان و توزیع کنندگان البسه و جریمه نقدی برای وارد کننده و تولید کننده و 10 تا 20 ضربه شلاق یا جریمه نقدی برای استفاده کننده از البسه غیر شرعی است.
............................................................بازداشت شهروند ۱۸ ساله بهایی در ساری
یکشنبه، 27 تیر ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 18 July
کمیته گزارشگران حقوق بشر - هومن هوربد، شهروند ۱۸ ساله بهایی در ساری بازداشت شده و شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب برای پیمان کشفی نجف آبادی، دیگر شهروند بهایی، چهار سال حبس تعزیری صادر کرده است.
به گزارش منابع آگاه، روز چهارشنبه ۲۳ تیر، هومن هوربد، شهروند ۱۸ ساله بهایی در ساری بازداشت شده است. درحالی که چند روز از بازداشت این شهروند بهایی میگذرد خانواده و دوستان وی از وضعیت وی اظهار بیاطلاعی میکنند و تلاشهای آنان بینتیجه بوده است.
از سوی دیگر گزارشها حاکی از صدور حکم چهار سال حبس تعزیری برای پیمان کشفی نجفآبادی، شهروند بهایی از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه است.
پیمان کشفی، در شهریورماه سال گذشته بازداشت شده و پس از چندی با وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد شده بود.
منابع آگاه در مورد حکم پیمان کشفی گزارش دادهاند که حکم وی «رونویسی دقیق از نظر کارشناسی وزارت اطلاعات بوده» و این شهروند بهایی تنها به دلیل بهاییبودن این حکم را دریافت کرده است.
در حال حاضر تعدادی از شهروندان بهایی در شهرهای مختلف ایران در بازداشت به سر میبرند. مدیران سابق جامعه بهایی نیز بیش از دوسال است که در بازداشت نیروهای امنیتی و در زندانی اوین نگهداری میشوند.
............................................................انفجار انتحاری در یک پایگاه ارتش عراق؛ 43 کشته
یکشنبه، 27 تیر ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 18 July
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، مقامات وزارتخانه های دفاع و کشور عراق امروز یکشنبه از افزایش شمار تلفات انفجار انتحاری صبح امروز در غرب بغداد خبر دادند .
انفجار ساعت هشت و نیم صبح امروز در مقابل دفتر شورای بیداری (نیروهای سنی) در یک پایگاه ارتش عراق در غرب بغداد هنگامی روی داد که افراد برای دریافت دستمزدهایشان در محل تجمع کرده بودند .
اغلب قربانیان حمله انتحاری امروز از جنگجویان عضو شورای بیداری بودند که با حمایت و کمک آمریکا برای مقابله با القاعده در اواخر سال 2006 در عراق تشکیل شد .
کنترل گروههای شورای بیداری در اکتبر سال 2008 به دولت عراق واگذار شد.
در طول شش ماه گذشته بسیاری از اعضای شوراهای بیداری و خانواده های آنان در حملات تلافی جویانه کشته شدند .
۳۵ زن در انتظار سنگسار و جزو ۲۰۰ محکوم به مرگی هستند که در تبريز زندانی اند
17.07.10گلوب اند ميل، چاپ کانادا زيرعنوان "زن بودن درايران جرم است" می نويسد سکينه محمدی آشتيانی، مادری ايرانی که در اتهام زنا مجرم، و به مجازات مرگ از طريق سنگسار محکوم شده است، هنوز زنده است، و فعلا به خاطراعتراضی بين المللی، که با ابراز تنفرعليه چنين حکمی وحشيانه همراه بود، درامان مانده است. اما ماجرا به پايان نرسيده است. او کماکان رو به مرگ است. هنگامی که سروصداها پائين بيايد، رژيم ممکن است تصميم بگيرد او را بجای سنگسار به دار بياويزد. بهمين سادگی.
مريم نمازی، ايرانی فعال و مدافع حقوق بشر، که اکنون در لندن زندگی ميکند، ميگويد رژيم جان خيلی ها را گرفته است و اين بايد متوقف شود.
به گفته خانم نمازی، در زندان تبريز، زندانی که سکينه در آنجاست، دويست محکوم به مرگ ديگر نيز زندانی اند، و سی و پنج نفرشان زنانی هستند که با مرگ از طريق سنگسار مواجه اند.
جزو زندانيان محکوم به مرگ خردسالان، نوجوانان و هيجده نفرافرادی قراردارند که برای هم جنس گرائی به مرگ از طريق سنگسار محکوم شده اند. هفته گذشته يک دختر شانزده ساله برای اجتناب از آويخته شدن به دار خود را در سلول اش کشت.
مبارزه برای دفاع از حقوق زنان ايران سالهاست که توسط يک گروه خستگی ناپذير از فعالانی نظير خانم نمازی و مينا احدی، که اکنون در آلمان زندگی ميکند پيگيری ميشود. خانم احدی خود برای مبارزه عليه حجاب اجباری اسلامی از مرگ گريخته است.
وکيل مدافع، و دو فرزند سکينه محمدی آشتيانی تاکيد بر آن دارند که حکم محکوميت او بر پايه مدارک و شواهدی جعلی صادر شده است. او فعلا ۹۹ ضربه شلاق خورده است. هنگامی که معلوم شد تلاش شان برای حفظ جان وی بی ثمر است، پسرش در اقدامی توام با ريسک، برای کسب کمک به مدافعان حقوق بشر درغرب روی آورد، که احضاريه های پليس را در پی داشت. عفو بين الملل و ديده بان حقوق بشر پرونده را به دست گرفتند. زنان از نروژ گرفته تا کانادا، از جمله هيثر رايزمن، مدير کتابفروشی های زنجيره ای اينديگو ، طومارهای اينترنتی به راه انداختند. طومار اينترنتی خانم رايزمن که يازده روز پيش راه افتاد فعلا بيش از صد هزار امضاء دارد.
رژيم ايران قويا اعتراض های غربی را حمله ای به ايران و ارزش های اسلامی جلوه ميدهد. به همين جهت اين سئوال پيش می آيد که از اين طومارها واقعا چه نتيجه ای حاصل ميشود؟ کسانی که وقايع ايران را تعقيب ميکنند، به موثربودن آنها اعتقاد دارند. تنفر از سنگساردر ايران بسيار شديد است وايرانيان دوست ندارند ازکشورشان تصويری مرتبط با دوران وحشيگری و بربريت عرضه شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر