ماموران امنیتی در شهرستان پاکدشت عده ای از نوکیشان مسیحی را بازداشت کردند.
خبرگزاری هرانا - حقوق اقلییت های مذهبی: ماموران امنیتی و انتظامی شهرستان پاکدشت با یورش به یک کلیسای خانگی 16 تن از نوکیشان مسیحی را بازداشت کردند.
به گزارش کمیته مسیحیان مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز پنج شنبه 3 دی ماه سال 1388 جمعی از نوکیشان مسیحی که قصد برگزاری آئین میلاد مسیح را داشتند توسط نیروهای انتظامی و امنیتی این شهرستان بازداشت شدند.
ماموران پس از هجوم به این جمع مسیحیان فارسی زبان، كلیه افراد را در آنجا دستگیر و به محل بازداشتگاه شهرستان پاكدشت انتقال دادند.
پس از گذشت یك هفته و در پی نگرانی و بی خبری خانواده ها از وضعیت بازداشت شدگان، با مراجعه به مسئولان و مقامات قضایی پاكدشت به آنان اطلاع داده شد كه بازداشت شدگان ظرف امروز آزاد خواهند شد. اما علیرغم وعده های مسئولان پس از یك ساعت كلیه ۱۵ نفر بازداشت شده به تهران اعزام و به زندان اوین انتقال داده شدند.
به گزارش كمیته مسیحیان ، در این راستا ، روز دوشنبه ۱۴ دیماه سالجاری ( ۴ ژانویه ۲۰۱۰) ۱۲ تن از این افراد كه برخی از آنان كسانی بودند كه به تازه گی به مسیحیت گرویده بودند پس از اخذ تعهد از برخی از آنان در تاریخ فوق از زندان اوین آزاد شدند.
۳ تن از بازداشت شدگان به نامهای – "مریم جلیلی، میترا زحمتی و فرزان متین" همچنان بازداشت و در وضعیتی نامعلوم بسر می برند. همچنین نیروهای امنیتی ضمن تفتیش و بازرسی از خانه های این افراد كلیه وسایل شخصی اعم از دفاتر تلفن ،كامپیوترها و برخی كتب و جزوات و سی دی و دی وی دی های كامپیوتری آنان را ضبط و با خود بردند.
شایان ذكر است ماموران امنیتی و لباس شخصی در ایام كریسمس و سال نو مسیحی در یك اقدام مشابه دیگر نیز در شهرستان كرج با هجوم به یك گردهمایی مسیحیان فارسی زبان كه ۷۰ نفر در آن حضور داشتند هجوم برده و مانع از برگزاری ادامه مراسم شدند كه در این بین دو تن از مسئولین این گردهمایی همچنان در بازداشت بسر می برند..................................................................................
عبدالرحمان شهروند مسيحی افغان که به دليل ترک اسلام، در افغانستان با مجازات اعدام روبرو بود، از اين کشور خارج شده است.
پيشتر دولت افغانستان، اعلام کرده بود که محاکمه عبدالرحمان، به دليل آنچه نامناسب بودن شرايط روانی وی خوانده شده، به حالت تعليق درآمده است تا نتيجه آزمايشها در مورد سلامت روانی وی، روشن شود.
در پی آزادی عبدالرحمن مجلس نمايندگان افغانستان آزادی وی را محکوم و اعلام کرد که او حتی با اجازه دادگاه هم نبايد افغانستان را ترک کند.
در ايران نيز پيش از اين نمونه های اتهام "ارتداد" به صورت های مختلفی مطرح شده است. بجز حکم ارتداد سلمان رشدی که شهرتی جهانی دارد، در سالهای اخير متهم شدن هاشم آغاجری پژوهشگر اسلامی به ارتداد و سپس محکوميت او به اعدام يکی از پر سرو صداترين پرونده های قضايی در جمهوری اسلامی بوده است.
در حالی که برخی از قضات و فقها کوچکترين انتقاد از روحانيت يا دين را به ارتداد تعبير می کنند، فقهای ديگری حکم ارتداد را در مورد تغيير عقيده (بر اساس تحقيق) جاری نمی دانند.
نظر شما درباره تغيير مذهب چيست؟ آيا بايد مجازاتی برای آن در نظر گرفته شود؟ درباره حکم اعدام به دليل ارتداد چه فکر می کنيد؟
..................................................................................
این دو دختر ایرانی که ممکن است به اتهام ارتداد و بشارت مسیحیت به زندان ابد محکوم شوند!
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر