۱۳۸۹ اردیبهشت ۶, دوشنبه

صدور احکام سنگین حبس برای شهروندان بهایی مشهدی

دوشنبه، 6 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Monday 26 April

خبرگزاری هرانا - دادگاه تجدید نظر برای 9 شهروند بهايي ساكن مشهد به نام های سیما اشراقی، رزیتا واثقی، داور نبیل زاده، جلایر وحدت، ناهید قدیری، نسرين قديري، كاويز نوزدهي، هومن بخت آور و سيما رجبيان احکام سنگین حبس صادر کرده است.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، طبق اين احكام 5 تن از اين افراد به نام هاي سيما اشراقي، رزيتا واثقي، داور نبيل زاده ، جلاير وحدت و ناهيد قديري به اتهام تبليغ عليه نظام، اقدام عليه امنيت داخلي از طريق عضويت و فعاليت غير قانوني در تشكيلات بهائيت و تبليغ و ارتباط با بيگانگان، برگزاري اجتماعات غيرقانوني و نشر و توزيع سي دي و كتب بهائيت، هر یک به 5 سال حبس تعزيري محکوم شدند.

هم چنین 4 تن ديگر از ایشان به نام هاي نسرين قديري، كاويز نوزدهی، هومن بخت آور و سيما رجبيان به 2 سال حبس تعزيري محكوم شدند.

اتهامات این 9 شهروند مشابه عنوان شده و علت متغییر بودن احکام، فعالیت کمتر برخی از ایشان می باشد.

شایان ذکر است که در دي ماه سال گذشته این 9 شهروند بهایی در دادگاه بدوی به 5 سال حبس تعزيري و 10 سال ممنوع الخروجي از كشور محكوم شده بودند.

لازم به یادآوری است که ناهيد قديري و رزيتا واثقي بيش از 40 روز است كه در بازداشت به سر می برند.

......................................................................................

آغاز دور تازه از تحرکات انتظامی با دستور خامنه ای

دوشنبه، 6 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Monday 26 April

آغاز دور تازه از تحرکات انتظامی با دستور رهبر
قدرانی از سرکوب های سال گذشته

سایت روز: رهبر حکومت مستقر در ایران روز یک شنبه در دیدار با وزیر کشور و فرماندهان نیروی انتظامی خواستار برخورد شدید با آنچه وی"کج روی سیاسی و اجتماعی" نامید شد و به صراحت گفت که باید"با کج‌روی و عمل مفسدانه فردی،اجتماعی و سياسی قاطعانه برخورد شود."

آیت الله علی خامنه ای در حالی که در حضور به فرماندهان نیروی انتظامی از اعتراضات پس از انتخابات به "قضایای تلخ سال 88" نام برد گفت که"در اين قضايا که دست‌هاي فتنه‌گر موجب تلخ شدن کام مردم شدند و در نهايت هم با لطف خداوند، ملت بر آن‌ها فائق آمد، در هر عرصه‌ای که دستگاه‌های مسئ.ل با هماهنگي و هوشيارانه عمل کردند، نتايج خوبي هم به دست آمد."

وی در عین حال از فرماندهان نیروی انتظامی خواست تا با"وزارت کشور و زير مجموعه‌های مرتبط آن به ويژه شورای امنيت کشور"و دیگر"دستگاه های مسئول" هماهنگی لازم راداشته باشند.

آیت الله خامنه ای همچنین با اشاره به اینکه"وظيفه اصلی نيروی انتظامی مقابله با فساد اعم از بی ‌نظمی،اغتشاش‌گري، قاچاق،دزدي، ناامني و مواد مخدر است"گفت که" نيروی انتظامي برخلاف ساير نيروهاي مسلح، با يک دشمن آشکار مواجه نيست بلکه مجرمان در ميان مردم قرار دارند و نيروهاي انتظامي بايد همچون يک جراح حاذق و ماهر، غده سرطانی را بدون آنکه به اعضاء و جوارح بدن آسيبی وارد شود، خارج نمايند."

رهبر حکومت همچنین خواستار حفظ "اقتدار نیروی انتظامی در مقابل ديدگان مردم" شد و آن را"يکی از واجبات" بر شمرد و گفت علاوه بر برخورد با اعتراضات و کج روی های سیاسی و اجتماعی نیروی انتظامی"در برخورد با برخي افراد که تعمداً يا از روی بی ‌توجهی چهره جامعه را از لحاظ دينی، نجابت و عفاف خارج می ‌کنند نيز بايد برخوردی قوی و صحيح انجام شود."

در متن منتشر شده اظهارات روز یک شنبه آیت الله خامنه ای اشاره ای به"فاجعه بازداشتگاه کهریزک" که در جریان آن دستکم 4 نفر به اسامی رامین آقازاده،امیر جوادی فر،محسن روح الامینی و محمد کامرانی از جوانان معترض به تقلب در انتخابات کشته شدند، وجود ندارد.

آیت الله خامنه ای همچنین در دیدار با فرماندهان نیروی انتظامی اشاره ای به حمله شامگاه 24 خرداد یگان های ویژه نیروی انتظامی و گروهی از ماموران لباس شخصی به کوی دانشگاه تهران و ضرب و شتم و بازداشت گسترده دانشجویان در خوابگاه های شان نکرد.

این در حالی است که وی در اوایل شهریور ماه 88 طی دیداری با گروهی از دانشجویان از آنچه در بازدشتگاه کهریزک روی داده بود و حمله به کوی دانشگاه به عنوان"جنایت" نامبرده و گفته بود"در حوادث پس از انتخابات تخلفات و جنایاتی صورت گرفته است که بطور قطع با آنها برخورد خواهد شد."

آیت الله خامنه ای در همان سخنرانی به از خدمات "نیروی انتظامی"،پلیس امنیت"و"بسیج"یاد کرد اما تاکید کرده بود" این خدمات بزرگ نباید موجب رسیدگی نکردن به برخی جرائم شود و اگر کسی با وابستگی به هر کدام از این سازمان ها، تخلف و جرمی مرتکب شده، باید کاملاً رسیدگی شود."

رهبر حکومت مستقر همچنین کشته شدن چندین نفر در "قضایای بازداشتگاه کهریزک و کوی دانشگاه" را پذیرفت و با تاکید براینکه "معدود کسانی در این مساله جان باخته اند" وعده داده که"در حادثه کوی دانشگاه تخلفات بزرگی انجام شده که پرونده ویژه ای برای آن تشکیل شده تا مجرمان بدون توجه به وابستگی سازمانی، به مجازات برسند."

دادگاه متهمان بازداشتگاه کهریزک پس از مرگ مشکوک و پر ابهام رامین پور اندرزجانی پزشک وظیفه این بازداشتگاه که می توانست از شاهدان دادگاه باشد ،به صورت غیر علنی در سازمان قضایی نیروهای مسلح برگزار شد و با وجود تائید دخالت سعید مرتضوی دادستان وقت تهران و احمدرضا رادان در تاسیس و اداره بازداشتگاه کهریزک هر دوی آن ها مورد تشویق قرار گرفتند چنانکه مرتضوی با حکم محمود احمدی نژاد به عنوان رییس ستاد مبارزه با قاچاق موادمخدر منصوب شد و احمدرضا رادان جایگاه محکم تری در حانشینی فرماندهی نیروی انتظامی کسب کرد.

تشویق ها تنها به این دو نفر محدود نماند چنانکه سرتیپ عبدالله عراقی فرمانده سپاه ویژه پایتخت پس از سرکوب اعتراضات مردمی به عنوان جانشین نیروی زمینی سپاه پاسداران منصوب شد و سرتیپ پاسدار علی فضلی فرمانده سپاه استان تهران پس از سرکوب اعتراضات به عنوان جانشین فرمانده بسیج کل کشور منصوب شدند.

.....................................................................................

می‌خواهند به اسم حقوق بشر مانع از اجرای حدود الهی شوند



دوشنبه، 6 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Monday 26 April

ايلنا: رييس جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت : مي‌خواهند به اسم حقوق بشر مانع از اجراي حدود الهي شوند.

آيت‌الله آیتالله محمد یزدی، رئیس سابق قوه قضائیه، طي سخناني گفت: حضرت امام(ره) پس از قرن‌ها توانستند با ايجاد نظام جمهوري اسلامي، حدود الهي را در کشور به اجرا درآورند؛ اما امروز عده‌اي مي‌خواهند به اسم حقوق بشر مانع از اجراي اين حدود شوند. ......................................................................................

ترس و وحشت آخوند يزدی از سرنگونی رژیم

دوشنبه، 6 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Monday 26 April





خبرگزاری حکومتی برنا: آيت‌الله محمد يزدي در ديدار جمعي از كاركنان وزارت دفاع تاكيد كرد: امروز دشمنان ستون خيمه نظام و ولایت فقیه را هدف گرفته اند.

رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم تاكيد كرد: در شرايط كنوني ولايت امر مورد هدف قرار گرفته ‌اند، بايد سعي كنيم اگر مدافع نظام هستيم، بدانيم دفاع فقط موشك ساختن و استفاده از تجهيزات مدرن نيست، دفاع در برابر فتنه داشته باشيم و در برابر حوادثي كه دنبال تضعیف و براندازي حكومت است بايد ايستادگي كنيم.

آيت‌الله محمد يزدي با اشاره به اينكه كشور در شرايط خاصي قرار گرفته است اظهار داشت: ما در شرايط حساسي قرار داريم و نبايد دشمن را دست كم گرفت. دشمنان مي ‌خواهند با توطئه‌ چيني ‌هاي خود نظام را بر هم بزنند.

......................................................................................

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر