چهارشنبه، 11 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 31 March
برگرفته از سایت کمیته گزارشگران حقوق بشر
با گذشت بیش از ۱۰۰ روز از بازداشت کوهیار گودرزی، عضو کمیته گزارشگران حقوق بشر، وی همچنان در بازداشت و بلاتکلیفی به سر میبرد و گزارشها حاکی از تداوم فشار بر وی توسط بازجویان پرونده است.
به گفته نزدیکان این فعال حقوق بشر، مسئولان زندان اوین از دریافت لباس، کتاب و وسایل موردنیاز برای وی خودداری میکنند. این درحالی است که بسیاری از زندانیان سیاسی آزاد شده یا فشار بر آنان در تعطیلات نوروز کاهش پیدا کرده است.
گفتنی است گودرزی، در حال حاضر در سلولی به همراه جعفر پناهی نگهداری میشود.
پیش از این، بازجویان پرونده بارها نسبت به عدم همکاری این فعال مدنی اعتراض کرده و اتهامات سنگینی را به وی نسبت داده بودند.
در اولین روز سال جاری نیز، نیروهای امنیتی از برپا کردن سفره هفتسین مادر کوهیار گودرزی در مقابل زندان اوین جلوگیری کرده بودند.
گودرزی در آبانماه با فشار نیروهای امنیتی از دانشگاه صنعتی شریف اخراج شد. او در رشته مهندسی هوافضا در این دانشگاه مشغول به تحصیل بود.
..................................................................................دفتر خامنه ای منتشر کرد: کالبدشکافی فتنه 88
چهارشنبه، 11 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 31 March
روزنامه حکومتی ایران: کتاب «کالبدشکافي فتنه هشتاد و هشت» از سوي دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتالله العظمي خامنهاي (مدظلهالعالي) منتشر شد.
اين کتاب بيانات رهبر معظمانقلاب از اول فروردين سال 88 در حرم امام رضا (عليهالسلام) تا سخنان ايشان در جمع مبلغان مذهبي در آستانه ماه محرم را شامل ميشود. اين کتاب در پنج فصل با محوريت بيانات رهبر معظم انقلاب در قالب نمودار درختي تنظيم شده است که در فصل اول محور مواضع و نظرات رهبري پيش از انتخابات، اهميت انتخابات، شاخصهاي انتخاب فرد اصلح و وظايف نامزدها بيان شده است.
در محور دوم به مواضع مقام معظم رهبري در هفته اول پس از انتخابات، زير محورهاي تجزيه و تحليلهاي رهبري در خصوص انتخابات و آسيب شناسي آن، توصيه هايي در مورد عوامل نقش آفرين در اين جريان و جهت گيريهاي دشمن و هشدارها و راهکارهاي مقابله با آن (پايبندي به قانون) آمده است.
فصل سوم نيز به تحليلهاي رهبري در خصوص حوادث پس از انتخابات، ماهيت حوادث، تبيين ماجرا، بازيگران در صحنه، راهکارها و درسهايي که اين حادثه به ما ميدهد ميپردازد.
در فصل چهارم نيز به مفهوم بصيرت، راههاي بصيرت بخشي و الزامات آن پرداخته شده است و فصل پنجم نيز به مفهوم جنگ نرم، خواست دشمن از راه اندازي جنگ، راههاي مواجهه و مقابله با آن، افراد نقش آفرين و علل راهاندازي اين جنگ اختصاص دارد.
................................................................................انفجار امروز داغستان روسيه انتحاری بود
چهارشنبه، 11 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 31 March
تروریست انتحاری با لباس پلیس خود را در بین مامورین منفجر ساخت
مسکو،11 فروردین، خبرگزاری «ریا نووستی»/ کمیته تحقیقاتی دادستانی فدراسیون روسیه اطلاع داد که تروریستی انتحاری که نیم تنه پلیس به تن داشت، در بین مامورینی که روز چهارشنبه در محل اولین انفجار در کیزلیار داغستان مشغول کار بودند، خود را منفجر کرد.
طبق اطلاعات دریافتی از این کمیته، صبح امروز در نتیجه دو انفجار 7 نفر کشته شدند.
در اطلاعیه کمیته تحقیقاتی دادستانی گفته می شود: "حدود ساعت 8:40 دقیقه در کیزلیار، بهنگام خروج خودروها از بخش شهری اداره امور داخله، بمب منفجر شد. طبق اطلاعات اولیه در خودرو دو مامور پلیس بودند. در نتیجه انفجار آنها کشته شدند، همچنین چند نفر از ساکنین منطقه زخمی شدند. حدوداً 20 دقیقه بعد از آن، در محل حادثه که گروه تحقیقاتی - عملیاتی مشغول کار بود، تروریستی انتحاری که نیم تنه پلیس به تن داشت، دستگاه منفجره که در اختیار داشت را به کار انداخت و منفجر شد. در نتیجه، طبق اطلاعات اولیه پنج مامور پلیس از جمله رئیس اداره امور داخله کیزلیار کشته شدند".
در عین حال پلیس داغستان از 9 کشته طی این دو انفجار خبر داده بود.
انتقاد نمایندگان کنگره از سیاست اوباما در قبال رژیم تهران
چهارشنبه، 11 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 31 March
رادیو آلمان: ۶۹ نماینده کنگره آمریکا با انتشار نامهای از سیاست باراک اوباما در قبال رژیم ایران انتقاد کردند. آنها خواستار اعتراض قاطعانه این کشور نسبت به نقض حقوق بشر در ایران و نیز دسترسی آزاد مردم ایران به شبکه اینترنت شدند
این نامه که روز ۱۷ مارس انتشار یافت، نخست توسط ترنت فرانکز تدوین و امضا شده بود و سپس به امضای ۶۸ نفر دیگر از نمایندگان کنگرهی آمریکا رسیده بود. امضاکنندگان نامه از باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا خواستهاند در زمینه دسترسی آزاد مردم ایران به فنآوری اینترنتی به جنبش اعتراضی ایران یاری رساند. از سوی دیگر در این نامه لحن ضدآمریکایی برنامههای فارسی صدای آمریکا نیز مورد انتقاد قرار گرفته است.
نمایندگان کنگره در نامه خود خطاب به باراک اوباما مینویسند: «اظهارات قاطعانه شما در نخستین گزارشی که پیرامون وضعیت کشور ایراد کردید، مبنی بر اینکه هرگاه دولتمردان ایران به تعهدات خود پایبند نمانند، میبایست به دور از هرگونه تردیدی منتظر پیآمدها و عواقب بیشتری باشند، موجب دلگرمی ما گشت.»
این نامه میافزاید: «گرچه تداوم مجازاتهای اقتصادی و انزوای بینالمللی ایران از اهمیت برخوردار است، ولی ما بر این باوریم که جنبش اعتراضی مردم ایران برای رژیم این کشور تهدیدی بزرگتر محسوب میشود و از این رو ما از شما میخواهیم از ناراضیان ایران که برای کسب آزادی و دموکراسی پیکار میکنند، حمایت و پشتیبانی کنید.»
از نظر این دسته از نمایندگان کنگره، «آمریکا باید در کنار هزاران ایرانی بایستد که علیه رژیم خود قیام کردهاند و آن حکومت را به چالش کشیدهاند».
آنها میافزایند «ما بایست خواهان آزادی همه زندانیان سیاسی، توقف شکنجه، تجاوز جنسی و دیگر موارد آشکار نقض حقوق بشر در ایران باشیم».
اهمیت شبکه اینترنت برای مردم ایران
نمایندگان کنگره در نامهی خود به اوباما مینویسند که «آمریکا به عنوان پیشاهنگ جهان آزاد نسبت به مردان و زنان شجاع ایرانی که برای دستیابی به آزادی و دموکراسی، هر گونه خطری را از بازداشت و زندان گرفته تا اعدام به جان میخرند، یک تعهد اخلاقی دارد. ناراضیان ایران به مبارزه خود ادامه خواهند داد و ما نیز نمیبایست آنان را در این راه تنها بگذاریم».
این نمایندگان به اهمیت دسترسی مردم ایران به شبکه اینترنت اشاره میکنند و در نامه خود مینویسند: «از آن گذشته، جنبش آزادیخواهی ایران عمدتا در عرصه اطلاعرسانی به مردم، سازماندهیاعتراضها و خبررسانی به جهان در مورد نقض خشن حقوق بشر در این کشور نیازمند اینترنت است. وظیفه ماست که معترضان ایرانی را در دور زدن سانسور دولتی و دسترسی آزاد آنان به فنآوری اینترنتی یاری دهیم.»
«لحن ضدآمریکایی بخش فارسی صدای آمریکا»
نمایندگان کنگره آمریکا در پایان نامه خود از باراک اوباما خواستهاند: «در زمینه لحن ضدآمریکایی بخش فارسی صدای آمریکا» تحقیقاتی انجام دهد. از نظر آنها «فقدان نظارت بر محتوی و مطالب بخش فارسی صدای آمریکا، برنامهای که هزینه آن از پول مالیات مردم آمریکا تامین میشود، باعث شده که با دامن زدن به جو ضدآمریکایی در منطقه به جنبش اعتراضی در ایران آسیب برسد».
.................................................................................
دستگيری دو شهروند بهايی در يزد
چهارشنبه، 11 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 31 March
خبرگزاری هرانا - دو شهروند بهايي ساكن شهرستان يزد به نام هاي سهيل روحاني فرد و بهنام روحاني فرد بازداشت شدند.
این دو برادر که در بهمن ماه سال گذشته از زندان آزاد شده بودند؛ بار ديگر ساعت 8 بعدازظهر روز دوشنبه نهم فروردين ماه توسط ماموران امنيتي شهر مذكور بازداشت شدند.
شایان ذكر است نامبردگان در بهمن ماه گذشته طبق حكم دادگاه انقلاب يزد به اتهام تبليغ عليه نظام به 9 ماه حبس تعزيري محكوم شده بودند..................................................................................
وقوع دو انفجار بار دیگر روسیه را لرزاند
چهارشنبه، 11 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 31 March
پس از گذشت تنها دو روز از انفجارهای متروی مسکو، وقوع دو انفجار در داغستان و کشته شدن 11 نفر در آن بار دیگر روسیه را در وحشت فرو برد.به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، این دو انفجار انتحاری بودند و در یکی از آنها عامل انتحاری با پوشیدن یونیفورم نیروهای پلیس خود را به منطقه "کیزلیار" داغستان رسانده و سپس بمب را منفجر کرد.
در میان کشته شدگان انفجارهای امروز هفت نیروی پلیس دیده می شوند.
پلیس روسیه کشته شدن 11 نفر در انفجارهای امروز را تائید کرده اما از تعداد زخمیان دو انفجار امروز تا کنون آماری منتشر نشده است.
این در حالی است که تنها دو روز از انفجارهای متروی مسکو که در آن 39 نفر کشته شدند می گذرد.
مقامات مسکو، شبه نظامیان فعال در شمل قفقاز را عامل انفجارهای روز دوشنبه معرفی کرده اند.
...............................................................................
تایمز: زنان انتحاری؛ نگرانی جدید کرملین
چهارشنبه، 11 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 31 Marchبه گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه تایمز، ماموران سرویس امنیت فدرال روسیه ( FSB ) معتقدند زن انتحاری که عامل انفجار یکی از بمب های منفجر شده روز دوشنبه بوده همسر یکی از رهبران شبه نظامیان حاضر در چچن بود که در ماه گذشته میلادی در اینگوشتیا کشته شد.
پلیس روسیه احتمال می دهد که حملات روز دوشنبه یا اولین پاسخ به کشته شدن این رهبر شبه نظامیان چچن بوده یا اینکه آغازی بوده بر انجام مجموعه ای از انفجارهای انتحاری در روسیه.
بر اساس این گزارش، سرویس امنیت فدرال اعلام کرده اند که یک گروه 30 نفره متشکل از زنان قوی و آموزش دیده برای ایجاد ناامنی در روسیه آموزش دیده اند و عاملان انتحاری انفجارهای روز دوشنبه عضو این گروه بوده اند.
این در حالی است که امروز چهارشنبه نیز وقوع دو انفجار انتحاری در داغستان موجب کشته شدن دست کم 11 شهروند روسی شد که هفت نفر از آنها از نیروهای پلیس بودند.................................................................................
یکی از هموطنان بهائی بیش از 3 ماه در بلاتکلیفی بسر می برد
چهارشنبه، 11 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 31 March
بنابه گزارشات رسیده به فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،پیام ولی یکی از هموطنان بهائی که در جریان دستگیریهای روز عاشورا دستگیر و به بند سپاه در زندان گوهردشت کرج منتقل شد و از آن زمان تاکنون در بلاتکلیفی بسر می برد.
آقای پیام ولی بدلیل اعتقادات مذهبی اش به بهائیت در جریان دستگیریهای گسترده عاشورا دستگیر و به بند سپاه که در دست بازجویان وزارت اطلاعات می باشد انتقال یافت او برای چند هفته تحت بازجوئی و فشارهای جسمی و روحی قرار داشت که وی را وادار به اعترافات دروغین جهت پرونده سازی نمایند. سپس او را از بند سپاه به بند 4 زندان گوهردشت کرج منتقل شد و در حسینیه این بند که چند برابر ظرفیت آن زندانی جای داده اند قرار دادند . زندانیان برای استراحت باید بصورت کتابی کنار هم بخوابند. آنها زمین خواب هستند و از داشتن پوشش کافی برای استراحت محروم هستند.
بازجویان وزارت اطلاعات برای تحت فشار قرار دادن آقای پیام ولی او را مجددا 10 روز مانده به عید نوروز به سلولهای انفرادی بند سپاه منتقل کردند و دور جدید بازجوئیها و شکنجه های شدید روحی علیه او آغاز گردید. این بازجوئیهای و فشارهای روحی تا 2 فروردین ماه ادامه داشت و مجددا او را به بند 4 زندان گوهردشت کرج منتقل کردند.
آقای پیام ولی علیرغم گذشت بیش از 3 ماه از دستگیری و بازداشتش به صرف داشتن اعتقادات مذهبی به بهائیت در بلاتکلیفی بسر می برد.از طرفی دیگر او را دائم به اطلاعات زندان می برند و وی را مورد تهدید قرار می دهند که علت دستگیری و بازداشتش را نباید با سایر زندانیان در میان بگذارد و از داشتن ارتباط با سایر زندانیان و بخصوص زندانیان سیاسی خوداری کند در غیر اینصورت عواقب آن متوجه وی خواهد شد.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، دستگیری ، قرار دادن در سلول انفرادی ،شکنجه این زندانی به دلیل داشتن اعتقادات مذهبی به بهائیت که یک امر شخصی افراد است را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر سازمانهای حقوق بشری و مراجع بین المللی خواستار اقدامات عملی برای آزادی این زندانی است.
11 فروردین 1389 برابر با 31 مارس 2010
گزارش فوق به سازمانهای زیر ارسال گردید:
کمیساریای عالی حقوق بشر
کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا
سازمان عفو بین الملل
دیدبان حقوق بشر
انتقال زندانی اعتصابی به قرنطینه زندان مهاباد
چهارشنبه، 11 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 31 March
آژانس خبری موکریانسرویس حقوق بشر
بر اساس گزارشهای رسیده یک زندانی کرد به نام جعفر (سلطان ) افشاری که در اعتصاب به سر می برد به قرنطینه زندان مهاباد منتقل گردیده است.
این زندانی که بیش از پنج ماه است در زندان بسر می برد در اعتراض به عدم اعطای مرخصی و رای باز دست به اعتصاب زده است.
گفتنی است جعفر افشاری به اتهام فراری دادن متهم سیاسی،از سوی دادگاه به 2 سال زندان محکوم شده و از بیماری قلبی رنج می برد.
................................................................................
ارتش آمریکا از ارسال سلاح از ایران به افغانستان خبر داد
چهارشنبه، 11 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 31 March
چند روز پس از سفر غیرمترقبۀ باراک اوباما به افغانستان، رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا، دریاسالار مایکل مولن نیز به کابل رفت. رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا در یک کنفرانس خبری از ارسال سلاح از ایران به افغانستان خبر داده است.
به گزارش رادیو فرانسه، دریاسالار مایکل مولن که در بارۀ نفوذ تروریسم در افغانستان و پاکستان صحبت می کرد، گفت: "ایران به دنبال افزایش نفوذ خود در این منطقه است".
به عقیدۀ وی، نبرد در ولایت قندهار "سنگ بنای" جنگ افغانستان است و ضربه زدن به طالبان در این ولایت، تحرک و توان نظامی آنان را نابود خواهد کرد.
رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا، در کنفرانس مطبوعاتی خود توضیح داد که "از این پس، قندهار هدف اصلی خواهد بود". به عقیدۀ وی، ولایت قندهار "قلب شورش است" و برای ناتوان کردن طالبان، باید به نیروهای آنان در این منطقه ضربه زد.
بعد از عملیات بزرگی که به عملیات "مشترک" معروف شد و مرکز آن مارجه بود، اینک مقدمات عملیات گستردۀ دیگری در قندهار آغاز می شود.
به گفتۀ مقامات آمریکایی، اوج این عملیات در ماه ژوئن آینده (خرداد، تیر) خواهد بود اما عملیات نظامی تدارکاتی از هم اکنون شروع شده است.
در واقع، نیروهای ناتو فعالیت های خود را در سطوح سیاسی آغاز کرده اند تا مسئولان محلی و فضای عمومی منطقه را برای عملیات بزرگ نظامی آماده کنند. مشکل اینجاست که همان طور که مقامات آمریکایی در محافل خصوصی می گویند، "قدرت ها و مسئولان محلی" قندهار فاسد اند و در نتیجه تلاش نیروهای بین المللی را برای جلب افکار عمومی بی اثر می سازند.
دریاسالار مایکل مولن در کنفرانس مطبوعاتی خود افزود: "من با پرزیدنت اوباما کاملاً موافقم که تروریسم در پاکستان ریشه می گیرد".
وی در مورد ایران گفت: "ایران به دنبال افزایش نفوذ خود در منطقه است".
مولن، این نفوذ را "بسیار منفی" توصیف کرد و سپس افزود: "من دیروز از وجود محموله های اسلحه باخبر شدم که از ایران به افغانستان می آید".
حکومت نعلین ها رو به پایان است
چهارشنبه، 11 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 31 March
سمیه نصرتی
رد پای نعلینها بر شانه های مردم
هفته گذشته حبیب الله عسگر اولادی مسلمان ،یکی از چهرهای بانفوذ محافظه کار و دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در کشور در مصاحبه ای که بر خروجی خبرگزاری ایسنا قرار گرفت ،گفت:"حکومت بر شانه های مردم استوار است".
در این راستا چند نکته را خطاب به عسگراولادی و همپیاله گانش متذکر می شویم:
۱- واقعیت اینست که مردم در ابتدای انقلاب اجازه دادند که مسولان بر شانه های آنها سوار شوند اما اکنون با گذشت سی سال نشانه های درد بر شانه های مردم احساس می شود و حال که قصد پیاده کردن این سوارشدگان را دارند،حضرات حاضر به پیاده شدن نیستند.
۲-انتخابات ریاست جمهوری دهم و حوادث پس از آن سرعت اصطهلاک و فرسایش رژیم را شدت بخشید ومیزان مشروعیت آن را در داخل و خارج با سرعت حیرت آوری تنزل داد به طوری که می توان گفت که حکومت پس از برگزاری انتخابات جعلی ریاست جمهوری به مانند جسدی شده است که تابوتش بر شانه های مردم سنگینی می کند.
به نظر می رسد،مراسم تشییع جنازه حکومت بیش از حد در حال طولانی شدن است و مردم به انتظار مراسم تدفین هستند.اما به قول ما ایرانی ها،انگار مرده چشمش به دنیاست و به خاک نمی رود.
۳-اکنون نظام جمهوری اسلامی توان حکومت کردن را از دست داده و در خوشبینانه ترین حالت ممکن با سردرگمی خاص در حال اداره کردن کشور است به این معنی که تصمیمات آنی می گیرد تا زمام امور از دستش خارج نشود.نه تنها از شانه های مردم پایین نمی آید بلکه با توسل به زور و ارعاب به سواری گرفتن ادامه می دهد.
۴-شاید سوار شدگان می خواهند کار را به جایی برسانند که مردم خشمگین در نهایت آنها را با سر به زمین بکوبند تا حکومت دچار مرگ مغزی شود اما هنوز مردم صبور و نجیبند و همچنان خواهان آنند که سوار شدگان با زبان خوش پیاده شوند.
آری ! آقای عسگراولادی چه خوشتان بیاید یا نیاید ،چه با مردم همراه شوید یا نشوید،چه به دروغ پردازی ادامه دهید یا توبه کنید،بهایی ندارد و فرقی به حال مردم نمی کند زیرا حکومت نعلینها رو به پایان است!
.................................................................................
سوء قصد به نماینده مهاباد نافرجام ماند
چهارشنبه، 11 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 31 Marchکوردستان و کوردنیوز: روز دوشنبه، 9 فروردین ماه جلال محمود زاده نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی از سوی افرادی ناشناس مورد تیراندازی قرار گرفت .
بنابه گزارش رسیده به کوردستان و کورد نیوز، جلال محمود زاده در این سوءقصد جان سالم به در برده و در این واقعه تنها خودری وی خسارت دیده است.
باوجود شایعاتی در زمینه دست داشتن نیروهای اطلاعاتی رژیم در تیراندازی به نماینده مهاباد گفته میشود نیروهای امنیتی رژیم در مهاباد افرادی را نیز در این ارتباط دستگیر کرده اند.
جلال محمودزاده نماینده مهاباد، در روزهای گذشته با نگارش نامه ای به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، پرده از فساد اداری و اختلاس میلیاردی شورای شهر و شهرداری مهاباد برداشته و در این نامه همچنین از کمیسیون تحقیقات مجلس خواسته بود که تحقیقات و پیگیریهای لازم را در این ارتباط مبذول دارد. نماینده مهاباد در نامه خود به مجلس ایران به 31 مورد از انواع فساد اداری و مالی شورای این شهر اشاره نموده است.
گزارش دریافتی حاکی از آن است که شورای شهر مهاباد مورد پشتیبانی قاطعانه سپاه پاسداران قرار دارد.
این گزارش همچنین می افزاید، وابستگی حامد حیدری رئیس شورای شهر مهاباد و سرهنگ افتخاری سپاه پاسداران به دستگاه امنیتی نظامی سپاه، گمانه زنی ها را در ارتباط با دست داشتن نامبرده از طریق نیروهای سپاه پاسداران در سوء قصد به جان نماینده مهاباد قوت بخشیده است.
..................................................................................
گروه "امارت قفقاز" مسئوليت سوقصد مسکو را به عهده گرفت
چهارشنبه، 11 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 31 March
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مسکو، یک گروه شورشی موسوم به «امارت قفقاز» روز چهارشنبه مسئولیت حملات انتحاری در متروی مسکو را به عهده گرفت.دوکو عمرو اف الیاس ابو عثمان، رئیس گروه شورشی «امارت قفقاز»، متعلق به جدایی طلبان چچن، در پایگاه اینترنتی خود سوءقصد انتحاری روز دوشنبه را در مسکو که به کشته شدن سی و نه نفر منجر شد، به عهده گرفت.
وی در نواری ویدیویی اعلام کرد این حمله اقدامی برای گرفتن انتقام آن دسته از ساکنان چچنی و اینگوش بود که یازدهم فوریه به دست نیروهای روسیه در نزدیکی روستای آرکتی در اینگوش اعدام شدند.
وی همچنین خبری را که پیش از این، مرکز آمریکایی نظارت بر پایگاه های اینترنتی منتشر کرده بود ، تایید کرد.
..................................................................................
کاریکاتور؛ سیزده بدر
..................................................................................