۱۳۸۹ فروردین ۲, دوشنبه

فیلم : نوروز ۱۳۸۹ در آلمان / افشین خواننده ایرانی و مرگ بر دیکتاتور ۱۱۰۰۰ نفر در ابرهوسن آلمان









................................................................................

ماجراهايی که بر سر سينا گلچين، دانشجوی ۲۰ ساله زندانی در اوين، آمد

طبق خبر دريافتی؛ سينا گلچين، بيست ساله، دانشجوی رشته ی عمران در تاريخ ۱۷/۱۰/۸۸ در منزلش توسط ماموران اطلاعات و امنيت کشور بازداشت شد.
دستگيری وی به دنبال بازداشت دو نفر از دوستان او در روز عاشورا بود. وی ۲۳ روز در بندهای انفرادی زندان اوين توسط ماموران اطلاعات مورد بازجويی قرار گرفت. در اين زمان به صورت مداوم قول آزادی به شرط همکاری کامل سينا به وی داده می شد. در تمام اين مدت خانواده وی از طريق کارشناس پرونده با او امکان ارتباط داشتند و وعده و وعيدهای آزادی قريب الوقوع او مانع از هر گونه ارتباط خانواده با رسانه ها می شد.

سينا گلچين در تاريخ ۷/۱۱/۸۸ در تفهيم اتهام نهايی با کيفر خواست محاربه و مفسد فی الارض مواجه شد که در همان روز توسط کارشناس وی لغو شد. سينا گلچين در تاريخ ۹/۱۱/۸۸ در دادگاه تمرينی دادگاه انقلاب حضور يافت و به وی اطلاع داده نشد که اين يک دادگاه رسمی است يا خير. پس از دفاعيات وی ، معاون دادستان نارضايتی خود را از دفاعيات او اعلام کرد و به او گفت که اگر فردا در دادگاه علنی اين گونه

دفاع کند، بی فايده است و آرامش به جامعه باز نخواهد گشت، بلکه بايد اقرار کند که هدف اصلی او براندازی نرم بوده است، در غير اين صورت افساد فی الارض را به کيفرخواست او برمی گرداند و تبعيد و حبس را نيز اضافه می کند.
در دادگاه علنی تاريخ ۱۰/۱۱/۸۸ سينا گلچين به عنوان متهم رديف اول يا پرونده اول با اقرار به کارهای ناکرده به محکوم کردن خود پرداخت.
کارشناس پرونده تا ساعاتی قبل از ابلاغ حکم به سينا و خانواده اش اين اميدواری قوی را می دادند که: "حکم سينا با توجه به همکاری و گردش کار مثبت پرونده در حد تعليق ، جريمه نقدی و يا نهايتا شش ماه حبس تعزيری خواهد بود و او با احتمال زياد نيازی به وکيل نخواهد داشت و به زودی به آغوش خانواده بر خواهد گشت" .
سينا از زمان اتمام بازجويی تا دادگاه علنی هيچ گونه وکيل مدافعی نداشته و هيچ ارتباطی با هيچ فردی غير از کارشناسان وزارت اطلاعات نداشته است و تماما در بندهای انفرادی به سر می برده است. حکم سينا با توجه به کيفرخواست سه موردی و سنگين، هشت سال حبس تعزيری تعيين شده که اکنون در مرحله تجديد نظر است. کيفرخواست او اجتماع و تبانی در جهت طرح براندازی نرم، توهين به مقام معظم رهبری از طريق تنظيم و امضای شکواييه و ارتباط با رساته های معاند، يعنی آقای محسن سازگارا و آقای عليرضا نوری زاده می باشد، عنوان شده. حال آنکه هيچ سند و مدرکی دال بر حضور وی در هيچ اجتماعی موجود نبوده و تنظيم شکوائيه مذکور، اساسا توسط شخص ديگری انجام شده، و سينا گلچين هيچ گونه ارتباطی با آقای نوری زاده و آقای سازگارا نداشته است.
در پی اعتراض خانواده متهم به چنين حکم سنگينی که مغايرت شديد با وعده و وعيد های کارشناس وی داشت، به آنها اين گونه اطلاع داده شد که حکم سينا در واقع اعدام بوده و اين رأفت اسلامی است که به ۸ سال حبس ختم شده.
سينا با وثيقه ۸۰۰ ميليون تومانی برای ۱۰ روز مرخصی از زندان آزاد شد و در اين مدت مجددا از طرف وزارت اطلاعات تحت فشار برای اقرار مجدد به کارهای نکرده در راديو و همکاری با وزارت اطلاعات قرار
گرفت و چون اين درخواست از طرف سينا گلچين پذيرفته نشد، به وی دستور داده شد که مجددا خود را به زندان معرفی کند.
سينا اکنون در زندان اوين در بند عمومی ۳۵۰ به سر می برد و تلاش های خانواده وی برای گرفتن مرخصی مجدد از قاضی دادگاه انقلاب، آقای صلواتی، بدون نتيجه است.
به گفته قاضی، مرخصی تنها با نظر کارشناس تائيد می شود. سينا گلچين فردی ۲۰ ساله، بدون سابقه کيفری، بدون علاقه و استعداد به دخالت در مسائل سياسی، با روابط اجتماعی محدود بوده و در واقع بی گناه
ديگری است که قربانی راهکارهای غلط تشکيلات امنيتی کشور شده است.

................................................................................

رئیس جمهور اسرائیل خواستار اخراج ایران از سازمان ملل متحد شد















۱۳۸۹/۰۱/۰۲
شیمون پرز، رئیس‌جمهور اسرائیل، در دیدار با بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد، از وی خواسته است که دیگر پذیرای محمود احمدی‌نژاد نباشد و جمهوری اسلامی ایران را از سازمان ملل اخراج کند.

به گزارش رسانه‌های اسرائیل، آقای پرز در دیدار با دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: «محمود احمدی‌نژاد یک قاتل است که جوانان ایران را در خیابان‌ها با کاترپیلارهای غربی به دار می‌کشد و از کشتن دختران باکی ندارد، و باید قاتل را با نام اصلی‌اش؛ قاتل نامید».

آقای پرز در دیدار شامگاه شنبه در بیت‌المقدس با دبیرکل سازمان ملل متحد از اینکه جمهوری اسلامی ایران به گفته وی، «صلح جهانی را تهدید می‌کند و جوانان ایران را به دار می‌کشد و اسرائیل را تهدید به نابودی می‌کند، اما هنگامی که رئیس جمهوری چنین نظام خشنی به سازمان ملل می رسد، زیرپایش فرش قرمز پهن می‌کنند»، ابراز خشم کرد.

نشست مشترک خبری رئیس جمهور اسرائیل با دبیرکل سازمان ملل

وی به آقای بان گفت که «سازمان ملل نباید به چنین فردی که هیچیک از معیارهای سازمان ملل را رعایت نمی‌کند، اجازه دهد که وارد این سازمان شود و گستاخانه نیز از تریبون این سازمان، شعار نابودی اسرائیل سر دهد و فاجعه هولوکاست را انکار کند».

آقای پرز همچنین ادامه داد که «اسرائیل عضو متساوی‌الحقوق با همه کشورهای دیگر در سازمان ملل است، و سازمان ملل باید رفتار قاطعانه‌ای در برابر تهدیدهای احمدی‌نژاد نشان دهد، و قبل از هر چیز، باید از پذیرا شدن دوباره وی خودداری کند و نمایندگان وی را نیز اخراج کند».

آقای پرز در نشست خبری مشترک با دبیرکل سازمان ملل در بیت‌المقدس از او پرسید که «چرا قوانین و منشور سازمان ملل متحد علیه حکومت ایران اجرا نمی‌شود، درحالی که تمامی عملکرد حاکمان تهران در سال‌های اخیر در تضاد کامل با منشور سازمان ملل متحد است؟»

رئیس جمهور اسرائیل افزود: «مجموعه رفتار سازمان ملل متحد در قبال دولت احمدی‌نژاد؛ هم به خاطر برنامه‌های هسته‌ای ایران و هم به خاطر خشونت شدیدی که با مردم ایران به کار می‌برد، رفتاری از سر ملایمت بوده نه قاطعیت».

آقای پرز خطاب به دبیرکل سازمان ملل بار دیگر تأکید کرد که «برقراری تحریم‌های اخلاقی علیه حاکمان جمهوری اسلامی، بویژه علیه احمدی‌نژاد، کم اهمیت‌تر از تحریم‌های اقتصادی و بازرگانی به خاطر برنامه‌های اتمی ایران نیست».

وی خواستار آن شد که سازمان ملل سریعاً پیشنهادهای جدیدی را برای تحریم جمهوری اسلامی در دستور کار شورای امنیت قرار دهد و بیش از این تعلل نورزد.

رئیس جمهور اسرائیل اکنون مدتی است که پیشنهاد «تحریم‌های اخلاقی» علیه مسئولان جمهوری اسلامی را به موازات اعمال تحریم‌های تازه به خاطر «برنامه‌های هسته‌ای مشکوک ایران» مطرح می‌کند.

آقای پرز این نظر را در دیدار با سران جامعه جهانی، از جمله در ملاقات با رئیس جمهوری برزیل که هفته گذشته در اسرائیل بود، مورد تأکید قرار داده بود.

رئیس جمهور اسرائیل تأکید کرده بود که «حکومتی که با مردم خود این گونه خشونت می‌کند، و جراثقال‌های غربی را که وسیله‌ای برای سازندگی و عمران است، به وسیله‌ای برای اعدام جوان‌های ایران در خیابان‌ها با هدف وحشت‌آفرینی تبدیل می‌کند، هیچ ضمانتی نیست که اگر به بمب هسته‌ای برسد، آن را علیه کشورهای جهان به کار نگیرد».

آقای پرز دو هفته پیش نیز به جوزف بایدن، معاون رئیس جمهور آمریکا، گفت که «احمدی‌نژاد یک قاتل است و نه یک قهرمان فرهنگی، و نباید به او اجازه داد که آزادانه در جهان تردد کند».

ناظران امور ایران در اسرائیل می‌گویند که شیمون پرز، در یک سال اخیر صریح‌اللهجه‌ترین سیاستمدار اسرائیلی در برابر محمود احمدی‌نژاد و حاکمیت جمهوری اسلامی بوده و «با رنج مردم ایران، بویژه جوانان معترض، ابراز همدردی کرده است».

آقای پرز در آخرین پیام نوروزی خود نیز خطاب به ملت ایران یاد آور شده بود که دو ملت یهود وایران در طول تاریخ، با یکدیگر دوست و متحد بوده‌اند اما تنفر کور و سخنان سخیفی که محمود احمدی‌نژاد در پنج سال اخیر علیه ملت یهود و موجودیت اسرائیل بیان کرده، این روابط دیرینه را مختل کرده است.

آقای پرز در این پیام گفته بود که «دوستی ملت‌های ایران و اسرائیل پایدار می‌ماند و ایمان دارد که ملت ایران هیچ خصومتی با اسرائیل ندارند، و این، حکومت خشونت بار حاکم بر ایران است که رفتنی است».
................................................................................


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر