۱۳۸۸ اسفند ۲۳, یکشنبه

چند کاریکاتور

.........................................................................

خامنه ای مراسم چهارشنبه سوری را محکوم کرد

یکشنبه، 23 اسفند ماه 1388 برابر با 2010 Sunday 14 March

رادیو فرانسه: آیت الله خامنه ای مراسم چهارشنبه سوری را محکوم ‏کرد و گفت که این جشن هیچ مبنای دینی ندارد و ‏موجب ضایعات و فساد بسیار می شود و اینکه شایسته ‏است از آن اجتناب کرد. زیرا، جشن آخرین چهارشنبه ‏سال، از نظر رهبر جمهوری اسلامی ایران، ‏آتش پرستی است. ‏این اولین بار نیست که رهبران مذهبی ایران مخالفت ‏خود را با سنت چهارشنبه سوری که سنتی باستانی و ‏پیشااسلامی در ایران است اعلام می کنند. اما، همه ‏تلاش های آنان برای ممنوع کردن این مراسم که از ‏محبوبیت بسیار نزد جوانان برخوردار است و حتا ‏جشن های سال نو طی سه دهۀ گذشته بی اثر مانده اند. ‏آنچه ناخرسندی رهبران حکومت اسلامی ایران را از ‏آئین چهارشنبه سوری بیشتر می سازد این است که ‏چهارشنبه سوری به ویژه طی سال های اخیر فرصت ‏ابراز اعتراض عمومی جوانان و مردم نسبت به ‏حکومت مذهبی تهران بوده است. ‏مخالفان حکومت اسلامی امسال از جوانان خواسته اند ‏که به مناسبت جشن های آخرین چهارشنبه سال ‏اعتراض خود را به حکومت اسلامی و نتیجۀ رسمی ‏دهمین انتخابات ریاست جمهوری ابراز دارند. ‏نیروهای انتظامی و بسیج امسال بیش از هر سال بر ‏حضور خود در شهرها افزوده اند و پیشاپیش ‏شرکت کنندگان در این مراسم را به پی گرد و زندان ‏تهدید کرده اند.
........................................................................

رژيم درصدد اعدام 3000 افغانى؛ توضیح دادگستری افغانستان

یکشنبه، 23 اسفند ماه 1388 برابر با 2010 Sunday 14 March

آژانس خبری وخت ولایت کابل 22 حوت
وزیر عدلیه جهت پاسخگویی زندانیان افغان مقیم ایران به ولسی جرگه فرا خوانده شد
به اساس گزارش هئیت ارسال شده ولسی جرگه برای معلوم نمودن محبوسین افغانی درایران که درکشور ایران 5630 نفرافغان محبوس به سر میبرد که وبیش از3هزارتن آنان محکوم به اعدام شده اند .
شورای ملی از همین دلیل امروز در جلسه خویش حبیب الله غالب وزیر عدلیه را به فرا خوانده اند.
آقای غالب در مورد این زندانیان گفت:" درمجموع وزارت عدلیه دربخش محبوسین بامشکلات بیشتر مواجه است که درافغانستان ما 34 زندان داریم که ازجمله 17 زندان آن بدون تعمیرهستند ."
وی اضافه کرد که، با به وجود آمدن اداره موقت درافغانستان 600 تن زندانی وجود داشت اما حالا درافغانستان 16000 تن زندانی وجود دارد وتعداد زندانیان سالانه 22 فیصد بالا میرود .
وی علاوه نمود که هئیت که ازطرف وزارت عدلیه به ایرا ن رفته بود از زندانیان افغان درآن جا بازدید نموده و ده فیصد زندانیان به این موافق بود که به افغانستان بیاید ومتباقی آنان میخواستند که درایران باقی بمانند.
اما اعضای ولسی جرگه ازسخنان وزیر عدلیه چندان رضایت نداشتند .
محمدیونس قانونی رییس ولسی جرگه گفت که، تمام ارگانهای مربوطه باید درین زمینه تحقیق نماید وبعداً به ولسی جرگه راجع ساخته تا تمام ارقام زندانیان افغان درایران مشخص شود .
........................................................................

وضعیت زینب جلالیان، زندانی کرد محکوم به اعدام

یکشنبه، 23 اسفند ماه 1388 برابر با 2010 Sunday 14 March

برگرفته از سایت کمیته گزارشگران حقوق بشر
گزارشی در مورد وضعیت زینب جلالیان، زندانی کرد محکوم به اعدام
در روزهای اخیر، بر اساس گزارش سازمان دیده‌بان حقوق بشر کردستان مراجعه‌ی خلیل بهرامیان وکیل زینب جلالیان، زندانی سیاسی کرد به زندان‌های کرمانشاه بی‌نتیجه بوده و مسئولین زندان از انتقال وی به مکانی نامعلوم خبر داده‌اند.
بر اساس این گزارش، خلیل بهرامیان با موافقت معاون دادستان و دادسرای کرمانشاه به زندان «دیزل‌آباد کرمانشاه» و در ادامه به زندان زنان «کانون اصلاح و تربیت» مراجعه کرد اما موفق به ملاقات با این زندانی سیاسی نشد. مسئولان زندان کانون اصلاح و تربیت در نهایت اعلام کردند زینب جلالیان یک‌ماه پیش توسط ماموران آگاهی کرمانشاه به «مکانی نامعلوم» منتقل شده است.
وضعیت نامشخص این زندانی سیاسی محکوم به اعدام موجب نگرانی گروه‌های مدافع حقوق بشر شده است. در آذرماه سال جاری حکم اعدام زینب جلالیان به اتهام «محاربه» و «همکاری با گروه کرد پژاک» صادر و در دیوان عالی کشور تایید شد.
این درحالی است که این زندانی سیاسی، از دو سال پیش در زندان به سر می‌برد و بر اساس گزارش‌ها، در دادگاهی «چند دقیقه‌ای» و «غیرعلنی» به اعدام محکوم شده است.
پدر زینب جلالیان در گفتگویی با تکذیب «فعالیت مسلحانه‌ی فرزندش» ابراز داشت وی در حالی که قصد بازگشت به منزلش را داشت در نزدیکی کرمانشاه بازداشت و به وزارت کشور تحویل داده شد. گفتنی است دختر دیگر خانواده جلالیان نیز از حدود هشت سال پیش مفقود شده و هیچ اطلاعی از وضعیت وی در دسترس نیست.
سازمان‌های بین‌المللی مدافع حقوق بشر از اتهام محاربه، به عنوان بهانه‌ی حاکمیت ایران برای اجرای خواسته‌های سیاسی‌اش به ویژه در قبال «اقلیت‌ها» یاد می‌کنند.
به گفته پدر زینب جلالیان، وی به اتهام خروج غیرقانونی از کشور به «یک ‌سال حبس» محکوم شد اما پس از انتقال پرونده به دادگاه انقلاب، حکم اعدام برای این زندانی سیاسی صادر و سپس در دیوان عالی کشور تایید شد.
در آذرماه سال جاری، جمعی از فعالان حقوق بشر با برپایی کمپینی با عنوان «کارزار نجات زینب» نسبت به صدور حکم اعدام برای این زندانی سیاسی و سایر متهمانی که به اعدام محکوم شدند اعتراض کردند.
ایران در حال حاضر از نظر شمار اعدام‌ها در جهان بعد از چین در جایگاه دوم قرار دارد. در سال ۲۰۰۸ بیش از ۳۴۶ نفر در ایران اعدام شدند. بنا بر گزارش‌ها بعد از انتخابات ریاست جمهوری در ایران از ماه جون ۲۰۰۹ بیش از۱۵۰ نفر اعدام شده‌اند.
بر اساس گزارش نهادهای مدافع حقوق بشر، در حال حاضر ۲۱ نفر از فعالان کرد در ایران به اعدام محکوم شده‌اند. وضعیت زینب جلالیان به دلیل بی‌اطلاعی از محل نگهداری و تایید حکم اعدام او در دیوان عالی کشور نگران‌کننده است. گفتنی است در بهمن‌ماه، پس از رسیدگی دوباره به پرونده عدنان حسن‌پور، روزنامه‌نگار و فعال مدنی که پیش از این به اعدام محکوم شده بود، حکم ۳۱ سال زندان به او ابلاغ شد.
این درحالی است که دو فعال کرد اهل بابوکان، به نام‌های محمد امین عبداللهی و قادر محمدزاده که پیش از این به ۲۰ و ۲۳ سال حبس محکوم شده بودند، در دادگاه تجدیدنظر با حکم اعدام روبرو شدند.
احسان فتاحیان در ۲۰ آبان‌ماه سال جاری در زندان سنندج اعدام شد. وی دادگاه بدوی به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شده بود که پس از اعتراض به حکم و ارجاع آن به دادگاه تجدیدنظر، با حکم اعدام مواجه شد.
.........................................................................

تروریست‌های اسلامی قندهار را به خون کشیدند


یکشنبه، 23 اسفند ماه 1388 برابر با 2010 Sunday 14 March

رادیو آلمان: در پی یک سلسله حمله‌های انتحاری در عصر شنبه ۲۲ اسفند در شهر قندهار حمام خون به راه افتاد. خبرگزاری‌ها تعداد کشته‌شدگان را متفاوت گزارش کرده‌اند. یکی از مسئولان پزشکی در قندهار کشته‌شدن دست‌کم ۲۷ نفر را تایید کرده است. در میان قربانیان دست‌کم ۱۳ تن از نیروهای نظامی و انتظامی افغانستان به چشم می‌خورند.
بنا به آخرین خبرها، تعداد کشته‌شدگان ۳۵ تن ذکر شده است. نخست چهار انفجار پیاپی در قندهار گزارش شده بود، اما رئیس پلیس قندهار، ۵ انفجار را تایید کرده است. تروریست‌ها با دوچرخه و موتورسیکلت در حرکت بوده ‌و بمب‌های خود را در میان جمعیت منفجر کرده‌اند. در میان کشته‌شدگان کودکان نیز دیده می‌شوند.
به گفته مقامات محلی بزرگترین انفجار در نزدیکی یک زندان رخ داد. دراین زندان تعداد زیادی از شورشیان طالبان در بازداشت به سر می‌برند. حمله‌های دیگر متوجه مقامات افغانی، نظیر رئیس پلیس و احمد ولی کرزای، رئیس شورای ولایتی قندهار بوده است. اما احمد ولی کرزای برادر ناتنی حامد کرزای، رئیس‌جمهور افغانستان، در زمان حمله در کابل به سر می‌برده است. به گفته مقامات افغانی، با ورود صدها پلیس و نیروی انتظامی به قندهار هم‌اکنون اوضاع شهر آرام به نظر می‌رسد.
رادیو محلی از مردم خواسته است، که برای کمک به مجروحان، خون اهدا کنند. به گفته یکی از مسئولان افغانی تمامی پزشکان نیز به کار فراخوانده شده‌اند. یک گزارشگر فرانسوی، که در زمان حمله تروریستی در قندهار بوده، گفت: « شدت انفجارها به حدی بود، که تمامی قندهار را به لرزه آورد.»
ستیزه‌جویان طالبان رسماَ مسئولیت این حمله‌ها را برعهده گرفته‌اند. در حالی‌که گفته می‌شود، هدف اصلی از این انفجارهای مهیب و همزمان، آزادسازی شورشیان دربند بوده است، طالبان مدعی شد که این عملیات را باید به عنوان هشداری به نیروهای بین‌المللی آیساف تلقی کرد. در حال حاضر آیساف با تجمع نیروهای خود درصدد حمله به مواضع شورشیان در منطقه قندهار است. ظاهراَ حملات تروریست‌ها به منظور پیش‌گیری از عملیات اعلام شده از سوی نیروهای بین‌المللی صورت گرفته است.
قندهار، دومین شهر بزرگ افغانستان و یکی از مراکز اصلی اسلام‌گرایان به شمار می‌آید. پایگاه‌اصلی طالبان تا سال ۲۰۰۱ در شهر قندهار قرار داشت.
.......................................................................

گزارشی از خاكسپاري دو زندانی سياسی کشته شده در قم

یکشنبه، 23 اسفند ماه 1388 برابر با 2010 Sunday 14 March

كانون حمايت از خانوده هاي جانباختگان و بازداشتي ها
برگزاري مراسم يادبود و خاكسپاري دو زنداني سياسي با كنترل و سركوب ماموران نظام
بنا به اخبار و گزارشات دريافتي , اجساد دو زنداني سياسي بنامهاي مهرداد كريمپور و داوود عيوضي از درب منازلشان, بدون تبليغات و خبر رساني کافي قبلي, باحضور اقوام،آشنايان و دوستان آنان ساعت 10 صبح جمعه بسمت بهشت معصومه قم تشييع شد. بگفته خانواده کشته شدگان ماموران از هرگونه عکسبرداري و فيلمبرداري ازاجساد در سردخانه و مراسم تشييع توسط خانواده ها و افراد ديگر ممانعت بعمل آوردند.اما بگفته شاهدان عيني کسي که گفته مي شد مامور بوده است از همه کساني که درمقابل خانه مهرداد کريمپور براي شرکت در مراسم تشييع تجمع کرده بودند فيلمبرداري و عکسبرداري کرده است. مراسم ختم قرآن و مراسم عزادري براي مرحوم کريمپور در مسجد امام حسين ع واقع در شهرک امام حسن ع با حضورپرتعداد مردم وفعالين سياسي شهر برگزار شد ,اما بر اساس گفته خانواده مرحوم عيوضي از برگزاري مراسم شب اول براي فرزندشان در مسجد ممانعت به عمل آمده است لذا مراسم را درزير زمين يك خانه و با مشکل کمبود جا برگزار کردند.گفتني است مهرداد کريم پور و داود عيوضي هر دو زنداني سياسي بودند که در روزعاشورا و در هنگام شرکت و همکاري در مراسم هفتم آيت الله منتظري دستگير و تامدتهاي زيادي خانواده هايشان از محل بازداشت عزيزانشان بي خبر بودند.همچنين آندو از مقلدان منتظري بودند. داود عيوضي کمتر از بيست سال سن داشته و بگفته خانواده وي تا پيش از دستگيري تدارک ازدواج وي فراهم شده بود و مهرداد کريم پور 38 ساله , داراي دو فرزند دختر و کارمند بيمارستان الزهراي قم بوده است.
........................................................................

پوستر چهارشنبه سوری: باتوم بهتر از بته میسوزه

یکشنبه، 23 اسفند ماه 1388 برابر با 2010 Sunday 14 March













...................................................................................




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر