دوشنبه، 2 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Monday 22 March
کودکان خياباني در تهران و کمک به کودکان معلول در روسيه سفيد!!!
کودکان خياباني براي امرار معاش براي رهگذران در تهران اسفند دود ميکنند و فال حافط ميفروشند.
يکي از اين بچه هاي ده ساله که از سرما ميلرزيد و دست خود را روي ذغال منقل اسفند خود گذاشته بود ميگويد ديروز بساط پدرم را مامورين سد معبرشهرداري مصادره کردند و با دست شکسته به خانه آمد و من حالا نان آور خانه هستم.
رژيم سرتا پا کثافت در بلاروس براي بچه هاي معلول که بيشتر در اثر زياده روي در مصرف الکل والدين به دنيا آمده اند جشن نيکو کاري ميگيرد و ميليونها دلار خرج ميکند و عجب آنکه فيلم آنرا هم از شبکه خبر بي خبر خود پخش ميکند!!!!
تعجب در آنجاست که فعال کمک به کودکان خياباني
خانم مریم ضیاءدر زندان اوين تحت شکنجه و آزار است و اين هديه کرامت و مهرورزي حکومت کودتاست.
مزرعه را آب گرفته اي تو دهقان پدر سوخته!!!
................................................................................
معماری مدارس ایرانی غربی است و باید اسلامی شود
دوشنبه، 2 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Monday 22 March
روزنامه هموطن سلام: طراحی مدارس بر اساس معماری اسلامی یکی از خواسته های مقام معظم رهبری است... رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با بیان اینکه معماری مدارس ایرانی طی 50 سال گذشته غربی بوده است گفت: بروز این معضل در طراحی مدارس به دستگاههای سیاستگذاری همچون فرهنگستان هنر و وزارت مسکن و شهرسازی بر می گردد که طی این سالها نقشه و برنامه مشخصی برای معماری مدارس نداشته اند.
مرتضی رئیسی با با بیان این مطلب افزود: طراحی مدارس بر اساس معماری اسلامی یکی از خواسته های مقام معظم رهبری است که به دنبال آن در برنامه های چهارم و پنجم توسعه نیز به آن تاکید شده و ما در همین راستا همایش مدرسه ایرانی، معماری ایرانی را طی سه سال گذشته برگزار کردیم.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سئوال که " پس چرا طی این سه سال هیچ برون دادی از این همایشها دیده نشده و حتی یک مدرسه هم به سبک ایرانی اسلامی ساخته نمی شود؟" گفت: معماری حاصل فرهنگ یک کشور است و نباید انتظار داشت که طی سه سال به مدارسی با این سبک و سیاق برسیم. تا چهار سال گذشته در طراحی و معماری مدارس از هیچ مشاوری استفاده نمی شد اما حداقل ما توانستیم در این مدت مشاوران و معماران را برای همفکری گرد هم آوریم.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ادامه داد: قبول داریم که طی 50 سال گذشته مدارس ما به سبک غربی ساخته شده اند اما اینکه از تکنولوژی آنها استفاده کنیم بد نیست، از دست دادن شاخصهای بومی مشکل ساز است که باید آن را برطرف کنیم.
رئیسی تصریح کرد: البته ایجاد بستر برای بومی سازی مدارس وظیفه ما نیست و دستگاههای تئوری پردازی همچون دانشگاهها و فرهنگستان هنر که بابت این موضوع اعتبار می گیرند و وزارت مسکن و شهرسازی باید فرهنگسازی کنند که تاکنون این اتفاق رخ نداده است.
...............................................................................
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر