دوشنبه، 2 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Monday 22 March
بنابه گزارشات رسیده به فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،وضعیت جسمی خانم مریم ضیاء فعال کودکان در ششمین روز اعتصاب غذا به وخامت گراییده ولی بازجویان وزارت اطلاعات از تن دادن به خواسته به حق او خوداری می کنند.
خانم مریم ضیاء از فعالین کودکان کار و خیابانی در ششمین روز اعتصاب غذای خود در اعتراض به ادامه بازداشت غیر قانونی و غیر انسانی توسط بازجویان وزارت اطلاعات وضعیت جسمی اش به وخامت گراییده. او از ضعف شدید،سر درد و سایر عوارض اعتصاب غذا رنج می برد .
خانم ضیاء به خاطر بیماری که دارند ناچار به استفاده از دارو هستند و این داروها بدلیل در اعتصاب غذا بودنش تاثیراتی خطرناکی بر سلامتی وی باقی خواهد گذاشت.
بیش از 2 هفته پیش به همسر او، آقای منصور حیات غیبی از طرف فردی بنام نو فرصتی بازپرس امنیتی شعبه 11 دادگاه انقلاب شهر ری اطلاع داده شد که با سپردن وثیقه 30 میلیون تومانی همسرش را می تواند آزاد کند. آقای حیات غیبی با صرف هزینه های زیادی و با به توقیف گذاشتن سند منزلش و انجام تمام مراحل اداری آن به شعبه 11 بازپرسی مراجعه کرد. ولی نو فرصتی با آوردن بهانه های واهی تلاش داشت که مانع آزادی خانم ضیاء شود.خانواده اش پیگیر علت عدم آزادی خانم ضیاء از بازپرس امنیتی بود که گفت تحت فشار( یاسری بازجوی وزارت اطلاعات) قرار دارد که خانم ضیاء را آزاد نکند.نو فرصتی در اقدامی غیر معمول و در آخرین لحظات اقدام به تنظیم دادخواست و ارسال پرونده به شعبه 28 دادگاه انقلاب کرد و بدین ترتیب علیرغم در توقیف بودن سند منزل به بازداشت غیر قانونی او ادامه میدهند.
لازم به یادآوری است که خانم مریم ضیاء 40 ساله متاهل و دارای 2 فرزند و از فعالین حقوق کودک می باشد.در تاریخ 10 دی ماه با یورش مامورین وزارت اطلاعات دستگیر و به بند مخوف 209 منتقل شد و پس 2 ماه بازداشت در بند 209 به بند زنان زندان اوین منتقل شد او در کنار زندانیان عادی و خطرناک قرار داده شده است .
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،نسیت به جان خانم مریم ضیاء فعال حقوق کودکان که با فشارهای غیر انسانی و اقدامات غیر قانونی او را وادر به اعتصاب غذا کرده اند هشدار می دهد و از کمیسر عالی حقوق بشر،گزارشگر ویژه زنان،دستگیریهای خودسرانه سازمان ملل متحد و یونیسف خواستار اقدامات فوری برای نجات جان او و آزادی بی قید وشرط وی است.
02 فروردین 1389 برابر با 22 مارس 2010
گزارش فوق به سازمانهای زیر ارسال گردید:
یونیسف
کمیساریای عالی حقوق بشر
کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا
سازمان عفو بین الملل
حمله به دانشجوی زندانی و انتقال وی به بهداری زندان
دوشنبه، 2 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Monday 22 March
حمله به محسن برزگر دانشجوی زندانی در زندان بابل و انتقال وی به بهداری زندان
محسن برزگر دانشجوی دانشگاه نوشیروانی بابل که از هفته ی گذشته دوره ی محکومیت تعزیری خود را در زندان بابل می گذراند، توسط زندانیان این زندان مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
این دانشجو که دو هفته ی گذشته را در بند مجرمین قتل این زندان به سر برده، روز گذشته مورد ضرب و شتم دو تن از زندانیان خطرناک این زندان قرار گرفته است. بنا بر این گزارش این اتفاق در حالی روی می دهد که افسر نگهبان بند و جمعی از زندانبانان ناظر این صحنه بوده و بدون هرگونه عکس العملی اجازه ی ضرب و شتم این دانشجو را داده اند.
بنا به گفته ی فعالین دانشجویی این شهر این امر تائید کننده ی دستور اداره ی اطلاعات شهرستان بابل مبنی بر آزار و اذیت این دانشجویان در زندان می باشد. ادره ی اطلاعات بابل در گذشته نیز با ضرب و شتم شدید دانشجویان سعی در فشار و اعتراف گیری از دانشجویان دانشگاه بابل و دانشگاه مازندران را داشته است. دانشجویانی که در ماه های گذشته توسط این اداره بازداشت شده اند از تشابه بازجویان خود با دانشجویان و افرادی خبر داده اند که توسط سپاه و اداره اطلاعات سپاه پاسداران این شهر بازداشت شده بودند.
به نقل از فعالین سیاسی بابل کنترل اداره اطلاعات سپاه بابل و بویژه کارشناسان دانشجویی این اداره در اختیار سپاه پاسداران بابل و مازندران می باشد و اداره اطلاعات مازندران (ساری) کنرل خاصی بر عملکرد آنها ندارد.
بنا بر گزارش فعالین شهر بابل محسن برزگر اکنون در بهداری زندان بابل بستری می باشد و مسئولین زندان اجازه ی مرخصی به او نداده اند.
محسن برزگر و ایمان صدیقی دو دانشجوی دانشگاه نوشیروانی بابل به همراه محمد اسماعیل زاده وبلاگ نویس بابلی اکنون دوره ی محکومیت خود را در زندان بابل در بند زندانیان خطرناک می گذرانند.
.................................................................................
پخش پارازیت؛ هشدار اتحادیه اروپا به جمهوری اسلامیدوشنبه، 2 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Monday 22 March
رادیو آلمان: وزرای خارجه ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا با صدور قطعنامهای ارسال پارازیت از سوی ایران را محکوم کرده، خواستار قطع سریع آن شدند. در این بیانیه همچنین به رفع سانسور در اینترنت اشاره شده است.
اتحادیه اروپا روز دوشنبه در جلسه خود در بروکسل، موضوع ارسال پارازیت بر روی کانالهای ماهوارهای در ایران را بررسی کرد. پیش از این گیدو وستروله، برنار کوشنر و دیوید میلیبند وزیران خارجه کشورهای آلمان، فرانسه و بریتانیا، روز چهارشنبه (۱۷ مارس) در نامه مشترکی به کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی و همچنین رئیس اسپانیائی شورای سران اتحادیه اروپا، خواستار اقدام در این زمینه شدند.
در بیانیه اتحادیه اروپا از دولت ایران خواسته شده است، به ارسال پارازیت برروی کانالهای ماهوارهای خارجی که برای ایران برنامه پخش میکنند، پایان دهد و همچنین از سانسور اینترنت دست بردارد. ورنر هویر معاون وزیر خارجه آلمان روز دوشنبه (۲۲ مارس/ ۲ فروردین) در بروکسل ارسال پارازیت از سوی دولت جمهوری اسلامی را "عملی غیرقابل قبول" توصیف کرد.
شکایت رسانههای بینالمللی
اقدام اتحادیه اروپا بر مبنای شکایت رسانههای بین المللی دویچه وله، بیبیسی فارسی، صدای آمریکا و همچنین شرکت یوتل ست صورت گرفت.
در بیانیهی اعتراضی سه رسانهی بینالمللی آمده بود: «مقامهای ایران برای پخش آزادانه برنامههایشان به زبانهای انگلیسی و عربی در اقصا نقاط جهان از ماهواره استفاده میکنند، اما همزمان مردم کشور خود را از دیدن برنامههایی که از همین ماهوارهها از دیگر نقاط جهان پخش میشود، محروم میکنند. ما از پخش خبرهای دقیق و بیطرفانه درباره امور جاری ایران دست برنخواهیم داشت».
همچنین شرکت یوتلست که خدمات تلویزیونهای ماهوارهای ارائه میکند، روز چهارشنبه ۲۷ بهمن اعلام کرد که در ۹ ماه گذشته دو بار از ایران به دلیل «ارسال عامدانه پارازیت» بر روی شبکههای دویچه وله، بیبیسی فارسی و صدای آمریکا شکایت کرده است.
ایران از امضاکنندگان پیمان ممنوعیت اختلال الکترونیک در پخش برنامههای رادیو- تلویزیونی است و جمهوری اسلامی خود دهها برنامه به زبانهای گوناگون از طریق ماهواره برای خارج از کشور پخش می کند.
اقدام ایران در ارسال پارازیت، ناقض بند ۴۵ قانون اتحادیه ارتباطات بینالمللی است. براساس این قانون، پخش سیگنالهای مزاحم در برابر امواج رادیویی و تلویزیونی ممنوع است.
هشدار اتحادیه اروپا به جمهوری اسلامی
وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا روز دوشنبه ضمن هشدار به جمهوری اسلامی در مورد ارسال پارازیت بر روی شبکههای ماهوارهای اعلام کردند که برای اقدام مشترک در برابر ایران به توافق رسیدهاند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، هنوز مشخص نیست که اتحادیه اروپا دقیقا به چه اقدامی در این زمینه دست خواهد زد. با این حال روزنامه فرانسوی فیگارو هفته گذشته در گزارشی نوشت که اتحادیه اروپا احتمالا به عنوان یک اقدام عملی ممکن است "پخش برنامههای ماهوارهای ایران در اروپا را محدود کند".
................................................................................
ساندی تایمز: رژیم تهران طالبان را آموزش می دهد
یکشنبه، 1 فروردین ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 21 March
رادیو آلمان: طالبان میگویند، صدها تن از نیروهای این شبکه در ایران تعلیم دیده و نحوهی کشتن نیروهای ناتو در افغانستان را فرا گرفتهاند. به گفتهی آنها، طالبان پس از ناامن شدن پاکستان توجه بیشتری به کمکهای ایران نشان میدهند.
روزنامهی ساندیتایمز، چاپ لندن، در شمارهی یکشنبهی ۲۱ مارس (اول فروردین) خود، از قول دو تن از فرماندهان طالبان مینویسد، ایران به صدها تن از نیروهای آنها تعلیم دادهاست.
آنها میگویند، نحوهی کمینگذاری و کارگذاری مواد منفجره را در ایران فراگرفتهاند که دلیل اصلی کشته شدن اکثریت نیروهای بریتانیایی مستقر در ولایت هلمند است.
ساندیتایمز مینویسد، اظهارات این دو فرماندهی طالبان درگفتوگو با این روزنامه نخستین توضیحاتی است که در مورد آموزش نیروهای طالبان در ایران ارائه شده است.
بر پایهی اظهارات این دو نفر، مقامهای رسمی ایرانی به آنها پول پرداختند تا در دورههای سهماههی آموزشی که زمستان برگزار شد شرکت کنند.
ایرانیها آنها را از مرز افغانستان وارد ایران کردند و سپس به زاهدان و کمپ آموزشی، واقع در منطقهی کویری اطراف زاهدان انتقال دادند.
نحوهی آموزشها
به گفتهی ساندیتایمز، نیروهای ایرانی که لباس شخصی به تن داشتند به طور روزانه افراد طالبان را در ایران آموزش دادهاند.
نخستین ماه به طور عمده صرف تعلیم نحوهی حمله به کاروانها و فنون فرار شد به نحوی که حملهکننده بتواند پیش از پاسخ نیروهای ناتو فرار کند.
طی ماه دوم به آنها نشان داده شد که چگونه مواد انفجاری را پشت سر هم کارگذاری کنند به طوری که کسانی که قصد کمک به زخمیشدگان انفجار اول را دارند خود طعمهی انفجار بعدی شوند.
سومین ماه صرف آموزش حمله به پایگاهها و ایستگاههای بازرسی شد.
این دو فرمانده طالبان میگویند، واسطهگران محلی آنها را تشویق کردند، به کابل رفته و ماجرای خود را بازگویند. آنها به این توصیه عمل کردند، به کابل رفته و در آستانهی پایتخت افغانستان در مصاحبههای جداگانهای ماجرای خود را بازگفتند.
بر اساس اظهارات این افراد، حمایت ایران از طالبان برای غرب دردسرساز شده است. آنها میگویند، حملههای اخیر به پایگاههای آنها در پاکستان موجب شد که رهبران طالبان نگاهشان را بیش از پیش متوجه ایران کنند.
یکی از این فرماندهان گفت: «ارتش پاکستان، نیروهای طالبان در این کشور را در فشار قرار داده است. به طور قطع دستیابی به مکانهایی که پیش از این به راحتی میشد به آنجا رفت مشکلتر از قبل شده است. من فکر میکنم، امسال تعداد بیشتری از جنگجویان من به ایران سفر خواهند کرد تا تعلیم ببینند».
کارل آیکنبری، سفیر آمریکا در افغانستان، اخیرا همکاری بین ایران و طالبان را مخرب توصیف کرد. وی گفت: «ایران یا عواملی در ایران امکان آموزش و ارسال اسلحه به طالبان را فراهم میکنند».
محمود احمدینژاد، به طور علنی حمایت از همتای افغان خود، حامد کرزای را اعلام کرده است. اما مقامهای آمریکایی و بریتانیایی ایران را به انجام بازی دوگانهای متهم کرده و میگویند، این کشور به طور پنهانی از طالبان نیز حمایت میکند.
تایمز مینویسد، رژیم ایران تا مدتها با طالبان که عمدتا از سنیها تشکیل میشود مخالفت میکرد، اما به دلیل اظهارات یکی از فرماندهان طالبان موضع خود را تغییر داد. این فرمانده طالبان به طور خلاصه گفت: «مذهب و تاریخ ما مختلف است، اما هدف ما یکی است. هر دوی ما میخواهیم آمریکاییها را بکشیم».
................................................................................
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر