شنبه، 25 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Saturday 15 May
ایلنا: وكيل مسعود باستاني از محكوميت قطعي موكل خود به 6 سال حبس تعزيري خبرداد و گفت: شعبه 36 دادگاه تجديدنظر استان تهران،حكم شعبه 15 دادگاه انقلاب را عينا تاييد كرد.
محمد شريف در خصوص آخرين وضعيت پرونده موكلان خود، درباره پرونده مسعود باستاني؛ روزنامهنگار بازداشت شده حوادث سال گذشته گفت: با مراجعه پدر موكلم،حكم دادگاه بدوي در مورد محكوميت مسعود باستاني بدون تغيير توسط شعبه 36 دادگاه تجديدنظر استان تهران عينا تاييد و به قطعيت رسيده است.
وي افزود: طبق حكم صادره موكلم به اتهام ايجاد اغتشاش به 5 سال و اتهام تبليغ عليه نظام به يك سال حبس تعزيري و همچنين جزاي نقدي به ميزان 34 ميليون تومان محكوم شده است.
شريف خاطرنشان كرد: تاييد اين حكم باتوجه به محتويات پرونده و اقدامات موكلم در دادگاه بدوي دور از انتظار بود. اينجانب با توجه به پروندههاي مشابه در انديشه نقض اين حكم بودم ولي متاسفانه حكم عينا قطعيت يافت.
.......................................................................
قطع کامل ارتباط زندانیان گوهردشت با خانواده هایشان
شنبه، 25 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Saturday 15 May
بنابه گزارشات رسیده به فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،تماس زندانیان سیاسی و عادی بند 1 زندان گوهردشت کرج از روز چهارشنبه با خانواده های خود قطع شده است.
از روز چهارشنبه 22 اردیبهشت ماه تماس زندانیان سیاسی بند 1 زندان گوهردشت کرج با جهان بیرون از زندان قطع شده است و هیچ خبری از وضعیت وشرایط زندانیان سیاسی و عادی این بند در دست نیست. همچنین ارتباط زندانیان بند 1 با سایر بندها قطع می باشد . از روز چهارشنبه هیچ زندانی از بند 1 به بهداری زندان مراجعه ای نداشته است که این مسئله باعث نگرانی است.
گزارشهایی حاکی از آن است که گارد زندان به صورت گسترده به زندانیان بی دفاع بند 1 یورش برده اند و آنها را مورد ضرب و شتم و اذیت و آزار قرار داده اند و حتی گفته می شود که ارتباط سالنها را قطع کرده اند و زندانیان هر سالن در ایزوله کامل بسر می برند.گزارشات حاکی از گسیل کردن بیش از 80 نفر از گارد زندان به آنجا است . این سرکوب با نظارت و فرماندهی علی حاج کاظم،علی محمدی رئیس و معاون زندان ،کرمانی و فرجی رئیس و معاون حفاظت و اطلاعات زندان و حسن آخریان رئیس بند 1 و از شکنجه گران این بند می باشد.
هدف از این اقدامات سرکوبگرانه علیه زندانیان اسیر و بی دفاع که در حال حاضر فقط در بند 1 به اجرا گذاشته شده است نامشخص می باشد و احتمال داده می شود که شاید قصد اعدام گروهی زندانیان این بند را دارند در این بند تعداد زیادی از زندانیان محکوم به اعدام وجود دارند.
زنده یاد مهدی اسلامیان از اعدام شدگان 19 اردیبهشت ماه در این بند مخوف محبوس بود که شنبه گذشته بصورت ناگهانی برای اعدام به زندان اوین منتقل شد.
زندانیان بند 1 زندان گوهردشت از لحظه شنیدن خبر اعدام زندانیان سیاسی 19 اردیبهشت اقدام به برگزاری مراسم برای جانباختگان راه آزادی کردند و دست نوشته هایی در تجلیل از این زندانیان سیاسی در بند 1 به دیوارنسب کرده بودند و در تدارک این بودند که روز سه شنبه گذشته مراسم گسترده ای برای آنها بر پا کنند.در این مراسم قرار بود تمامی زندانیان این بند در آن شرکت داشته باشند جمعیت این بند به بیش 600 نفر می رسد
در حال حاضر زندانی سیاسی بهروز جاوید طهرانی در این بند در اسارت بسر می برد و هر بار که گارد زندان به آنجا یورش می برد .این زندانی تحت فشارها و اذیت وآزارهای آنها قرار می گیرد.و بار ها او را به بهانه های واهی به شکنجه گاه این بند منتقل می کنند.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،قطع ارتباط و یورشهای وحشیانه به زندانیان بی دفاع در زندان گوهردشت کرج را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی خواستار اقدامات عملی برای پایان دادن به سرکوب زندانیان بی دفاع در ایران است.
25 اردیبهشت 1389 برابر با 15 می 2010
گزارش فوق را به سازمانهای زیر ارسال گردید:
کمیساریای عالی حقوق بشر
کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا
سازمان عفو بین الملل
.........................................................................
حکم زندان برای یکی از بازداشت شدگان پس از انتخابات
شنبه، 25 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Saturday 15 May
پارلماننیوز: وكیل سعید نورمحمدی از محكومیت موكلش به 5 سال حبس و 30 سال محرومیت از فعالیتهای سیاسی خبر داد.
محمد مصطفایی در گفتگو با ایلنا، در مورد حكم صادره برای سعید نورمحمدی از متهمان حوادث پس از انتخابات، اظهار داشت: دادگاه وی روز 18 اردیبهشت ماه برگزار شد و دو اتهام تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت كشور به وی تفهیم شد.
وی افزود: پس از انجام دفاعیات توسط نورمحمدی، وی از اتهام تبلیغ علیه نظام تبرئه شد و در مورد اتهام اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت كشوربه یكسال حبس تعزیری، 4 سال حبس تعلیقی(به مدت 5 سال) و نیز به 30 سال محرومیت از فعالیتهای سیاسی و حضور در احزاب محكوم شد.
...........................................................................
بدحجابی؛ خواهر احمدی نژاد خواستار تشدید سرکوب زنان
شنبه، 25 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Saturday 15 May
ایلنا: پروین احمدی نژاد گفت: باید در راستای طرح حجاب و عفاف با افراد لجوج و معاند در امر حجاب برخورد شدید شود.
این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه ظهور و بروز بدحجابی در جامعه به سهدسته تقسیم می شود تاکید کرد: گروهی با لجاجت و عناد ورزیدن و گروهی به طور ساماندهی شده موظفاند ضمن دریافت پول و با برنامهریزیهای از پیش تعیینشده، مسیرهایی را درطول روز در شهر طی کنند تا معضل بدحجابی را در جامعه نهادینه کنند.
پروین احمدی نژاد با اشاره به گروه سومی که از روی جهل بدحجاب هستند افزود: گاهی لباس مناسب برای برخی از افراد در بازار پیدا نمیشود و لباس های نامناسب قیمت کمتری دارند که زنان نیز مجبور میشوند که این لباسها را تهیه کرده و از آن استفاده کنند.
وی با اشاره به لزوم انجام کار فرهنگی برای کسانی که تبعیت کورکورانه و از روی عادت دارند ادامه داد: باید لباسهایی که در شان یک جامعه مذهبی است ،با قیمتهای ارزان و طرحهای مناسب در بازار وجود داشته باشد که غیر از آن دسته لجوج، مابقی افراد که از روی غفلت از این گونه لباسها استفاده میکنند ، در مسیر اصلی قرار گیرند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورایشهر تهران حجاب را یک حق فردی و اجتماعی دانست و عنوان کرد:
رعایت حجابوعفاف از یکدیگر تفکیکناپذیر نبوده و با رعایت این اصول، آرامش، امنیت، رشد و سازندگی در جامعه به وجود میآید
او طرح حجابوعفاف را مربوط به مردان نیز دانست و ادامه داد: مرد و زن وقتی وارد اجتماع میشوند باید جنبههای انسانی، روحی و معنوی خود را به جامعه عرضه کنند، نه بعد جسمانیشان را، چرا که عرضه شدن جسم در جامعه ،برای کشور خطرناک است .
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به افرادی که از روی عنان ،به دنبال حریم شکنی هستند ادامه داد: برای این گونه افراد ملاحظات فرهنگی بیاثر است و باید به شدت با آنها برخورد شود.
..........................................................................
ادامه فشار بر فعالین دانشجویی دانشگاه مازندران
شنبه، 25 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Saturday 15 May
دانشجونیوز: همزمان با موافقت با مرخصی درمانی برای محسن برزگر دانشجوی دربند و عضو سابق انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی نوشیروانی، صدور احکام انضباطی برای فعالین دانشجویی دانشگاه مازندران از سر گرفته شد.
در ادامه ی فشار نهادهای امنیتی بر فعالین دانشجویی دانشگاه مازندران احکام چند تن دیگر از این دانشجویان صادر گردید. سیاوش رضائیان به یک ترم محرومیت از تحصیل با احتساب در سنوات، آلاله صدرایی و شهاب معافی به تذکر کتبی و سودابه سعیدی به توبیخ کتبی ودرج در پرونده محکوم گردیدند.
منابع دانشجویی به دانشجونیوز گزارش می دهند که این احکام با اعمال نظر مسئولین امنیتی استان صادر گردیده اند. این دانشجویان از حضور شخصی به نام رضایی در پروسه ی بازجویی های خود خبر می دهند. بنا بر برخی گفته ها این فرد سرپرست اداره اطلاعات شهرستان بابلسر با اسم مستعار «رضوان» می باشد.
بنابراین گزارشات در یک ماهه اخیر حراست دانشگاه و اداره ی اطلاعات استان مازندران چندین بار با برخی از فعالین دانشجویی تماس گرفته و آنان را مورد تهدید و ارعاب قرار داده است. همچنین یکی از مسئولین حراست دانشگاه مازندران که خواست نامش فاش نشود در گفتگو با منابع خبری دانشجو نیوز از تلاش نهادهای امنیتی برای اعمال فشار بر مسئولین دانشگاه مازندران جهت اخراج چند دانشجوی این دانشگاه از تحصیل خبر می دهد. این مقام مسئول با آشفته خواندن وضعیت نهادهای امنیتی و مسئول استان می افزاید: « روزی نیست که تماسی از سپاه، فرمانداری و یا اداره اطلاعات برای کنترل، فشار یا اخراج سه یا چهار نفر از فعالین دانشجویی سابقه دار دانشگاه نداشته باشیم.» او با بیان اینکه «آقایی رییس دیپلمه ی حراست دانشگاه مازندران، فضای دانشگاه را با آموزش و پرورش اشتباه گرفته است»، گفت: « آقایی و علیزاده (رییس دانشگاه) مهره های اطلاعات در سازمان مرکزی دانشگاه هستند.»
گفتنی است دانشگاه مازندران به عنوان یکی از فعال ترین دانشگاه های کشور در سالیان اخیر پس از کودتای 22خرداد تحت بیشترین حملات از جانب نهادهای امنیتی قرار گرفت بطوریکه در 26 خرداد 88 بیش از صد نفر از دانشجویان پس از 8ساعت تظاهرات در صحن دانشگاه بازداشت و به اگاهی بابلسر منتقل شدند. بیش از پانزده نفر از این دانشجویان هفته ها در زندان متی کلای بابل و اطلاعات ساری بسر بردند که غالبا اعضای انجمن اسلامی یا افراد نزدیک به آن بودند که در مجموع به 90 ماه زندان و 200 ضربه شلاق محکوم شدند و اکنون منتظر تایید احکام قضایی خود در دادگاه تجدیدنظر استان می باشند.
این حملات با شروع سال جدید همچنان ادامه یافته که با وجود امنیتی بودن فضای دانشگاه اعتراض ها به جو حاکم همچنان ادامه دارد و در طول این ترم تحصیلی حداقل هشت مورد بازداشت در این دانشگاه گزارش شده است که اسامی این افراد بشرح ذیل می باشد: حامد رمضانی، زاوش گرائیلی، عماد بهاور، سیاوش رضائیان، بهنام فرازمند، اشکان ذهابیان، و مهدی داوودیان.
از طرف دیگر سایر منابع دانشجویی از آزادی برزگر خبر داده اند. پس از گذشت بیش از دو ماه از دوران محکومیت محسن برزگر دادستانی شهرستان بابل با درخواست مرخصی استعلاجی وی موافقت کرده است. بنابراین گزارشات عصر پنج شنبه محسن برزگر پس از گذراندن دو ماه از محکومیت خود به مدت 5 روز به مرخصی آمده است. بنا به گفته ی منابع آگاه پزشک زندان متی کلای بابل بیماری عصبی محسن برزگر را تائید کرده و وی پس از آزادی تحت درمان قرار گرفته است.
بنا به گفته ی نزدیکان این دانشجو پزشک معالج برزگر مدت درمانی بیشتری از مرخصی استعلاجی را برای وی توصیه کرده است که تاکنون مورد موافقت دادستانی بابل قرار نگرفته است. محسن برزگر دبیر فرهنگی سابق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی و عضو ستاد دانشجوئی مهدی کروبی در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری بود که در اعتراضات پس از انتخابات به اتهام اقدام علیه امنیت ملی به مدت یک ماه در زندان اداره اطلاعات استان مازندران و متی کلای بابل بازداشت بود. محسن برزگر از سوی دادگستری شهرستان بابل به 10 ماه حبس تعزیری و 1 سال محرومیت از تحصیل محکوم شده است. شایان ذکر است 5 دانشجوی دیگر زندان متی کلای بابل همچنان در انتظار اعطای مرخصی از سوی دادگاه انقلاب شهرستان بابل می باشند
......................................................................
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر