پنجشنبه، 16 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Thursday 06 May
روزنامه حکومتی رسالت: يکي از مراجع تقليد قم، دليل گسترش مفاسد اخلاقي در کشور را نبود متولي مشخص در مسائل فرهنگي عنوان کرد و خواستار تشکيل وزارت امر به معرو ف و نهي از منکر شد.
به گزارش خبرنگار مهر در قم، آيت الله ناصر مکارم شيرازي، ديروز در جلسه درس اخلاق خود در مسجد اعظم قم اظهار داشت: در رابطه با بعضي آموزشگاه ها و دفاتر مطالبي به اطلاع ما مي رسد که نشان دهنده گسترش مفاسد اخلاقي است.وي ضمن اظهار نگراني از وضعيت اخلاقي جامعه اظهار داشت: علت اصلي گسترش مفاسد اخلاقي نبود متولي مشخص اخلاقي در کشور است.آيت الله مکارم شيرازي با بيان اينکه مسائل اخلاقي جامعه مورد تهاجم واقع شده است گفت: دشمنان با انواع وسايل و ماهواره ها فعاليت خود را انجام مي دهند و ما نيز بي توجه نشسته ايم.استاد درس خارج حوزه علميه خاطر نشان کرد: دستگاه قضائي مي گويد اگر جرمي اتفاق افتد ما برخورد مي کنيم و وظيفه اش را ترويج اخلاق نمي داند.
وي ادامه داد: دستگاه هاي ديگر مانند نيروي انتظامي ، وزارت ارشاد و سازمان تبليغات اسلامي نيز وظايف تعريف شده خود را دارند و متولي تخصصي اخلاق نيستند.
اين مرجع تقليد اظهار داشت: اکنون که در قانون دستگاه امر به معروف و نهي از منکر پيش بيني شده بهتر است آن را به وزارتخانه ارتقا دهيم.آيت الله مکارم گفت: اگر اين دستگاه متولي در قالب وزارتخانه ايجاد شود بسيار مناسب خواهد بود اما اگر امکان اجرايي آن وجود ندارد مي توان سازماني تحت نظارت هر
3 قوه تشکيل داد.
وي با بيان اينکه مسائل اخلاقي در امور سياسي و اقتصادي تاثير دارد افزود: وقتي اخلاق مردم فاسد شد، رشوه، قاچاق مواد مخدر و طلاق نيز افزايش مي يابد.آيتالله مکارم اظهار داشت: بعضي به صورت برنامه ريزي شده قصد دارند با رواج بي حجابي نظام را تضعيف کنند و نبايد فراموش کنيم که مسئله بي حجابي تنها يک مسئله ساده نيست بلکه کل نظام را تحت تاثير قرار مي دهد.
اين استاد حوزه علميه تذکر اين مسئله را وظيفه خود دانست و گفت: ديگراني هم وظيفه دارند پيگيري کنند و بدانيد که اين کار نتيجه خواهد داد.
آيت الله مکارم تصريح کرد: اميدوارم نمايندگان مجلس ، حوزه هاي علميه و ائمه جمعه اين مسئله را پيگيري کنند تا از وضعيت موجود خارج شويم.
......................................................................................
۱۵ سالگى سن شروع اعتياد در ایران آخوندزده
پنجشنبه، 16 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Thursday 06 May
روزنامه ابرار: قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت:سن اعتياد از ۲۲/۵ سال به ۲۳ رسيده است اما متاسفانه شروع اعتياد از مقطع دبيرستان و آموزش و پرورش ثبت شده است به همين دليل نشان مى دهد كه سن شروع اعتياد در كشور ۱۵ و ۱۶ سالگى است. به گزارش ايلنا، طاها طاهرى قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور در حاشيه جلسه شوراى هماهنگى استان تهران از روند بررسى برنامه ها در مورد مبارزه با مواد مخدر به خبرنگاران تاكيد كرد: در اين جلسه تمامى دستگاه هاى موجود مرتبط با مواد مخدر شامل فرمانداران، روساى دادستانى، مراجع قضايى، فرماندهان انتظامى، مسئولان بهداشتى، درمانى، آموزش و پرورش، حضور داشتند و گزارش عملكرد سال ۸۸ در مورد نقايص و اقدامات انجام شده بررسى شد و ساير اقدامات وبرنامه ريزى ها براى سال ۸۹ اتخاذ شد و طى جلسات آينده تا ده روز ديگر گزارشى از شهرهاى اطراف مانند كرج و شهريار در رابطه با موضوع مواد مخدر برگزار مى شود. وى ادامه داد: در اين جلسه در مورد وضعيت كمپ هاى غيرمجاز و مشاركت بخش خصوصى در درمان معتادان و اعطاى تسهيلات به آنان، افزايش سرعت نظارت و همچنين اقدام به تعطيلى كمپ هاى غيرمجاز بحث شد. قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در رابطه با شيوع مواد مخدر در كشور گفت: اعتياد در كشور مهار شده اما متاسفانه شيوع آن از مواد صنعتى به سمت مواد پرخطرتر رفته است به طورى كه مواد كراك وشيشه شايع شده است. وى ادامه داد: متاسفانه مشكلاتى در برخورد با توزيع كنندگان مواد صنعتى وجود دارد كه اميدواريم با بررسى موضوع و نهايى شدن قانون در مجمع تشخيص مصلحت روش مناسبى براى رفع اين مشكلات در دستگاه ها اتخاذ شود چرا كه مواد صنعتى در اقشار مختلف جامعه توسعه يافته است. طاهرى با بيان اينكه در مقابله، پيشگيرى و كشفيات مواد مخدر رشد چند درصدى ايجاد شده، در رابطه با موانع برخورد باتوزيع كنندگان مواد مخدر گفت: برخورد با روان گردان ها بر توليد، توزيع، فروش و مصرف با مشكلاتى روبه رو است، چرا كه اين مواد جزو مواد مخدر سنتى تلقى نمى شود بنابراين افرادى كه اين مواد را در اختيار جامعه قرار مى دهند حاشيه امن پيدا كرده اند و متاسفانه در كنار كاهش قيمت مواد صنعتى در كشور اين مسئله خطرناك است.
.......................................................................................
گزارشی از فشارهای اقتصادی بر بهاییان
پنجشنبه، 16 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Thursday 06 May
خبرگزاری هرانا - شهروندان بهایی، طی ماه های اخیر بر اساس حساسیت و فشارهای دستگاه امنیتی متحمل فشارها و زیان های اقتصادی فراوانی شده اند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، جوازکار منوچهر ایقانیان، شهروند بهایی ساکن تهران، که صاحب فروشگاه عینک سازی است تجدید نشده و ایشان اخطاریه ای مبنی بر اینکه بایستی فروشگاه خود را تعطیل نماید از جانب "اتحاديه صنف سازندگان و فروشندگان عينك" دریافت کرده است.
بر همین اساس وی اعتراض نامه ای را تسلیم اتحادیه کرده، اما در حال حاضر هیچ عکس العمل قانونی صورت نگرفته است.
هم چنین جوازکار هوشنگ قدوسی شهروند بهایی ساکن تهران، که او نیز صاحب فروشگاه عینک سازی است، تجدید نشده و وی هم به مانند آقای ایقانیان اخطاریه ای در خصوص تعطیلی محل کسب، دریافت کرده است.
از سویی سهراب کفاشی که از قریب به دو ماه پیش اقدام به افتتاح یک فروشگاه سوپر مارکت نموده، به تازگی متوجه شده که مسجد محل به اهالی اعلام کرده، نباید از فروشگاه وی خرید نمایند.
این شهروند بهایی ساکن حومه ی تهران، در نتیجه ی این فشارها مجبور به تعطیلی مغازه ی خود شده است.
از موارد دیگر این موضوع نیز می توان به پلمب مغازه ی فتوکپی یکی از بهاییان ساکن کرج توسط نیروهای امنیتی برای دومین بار طی ماه های اخیر اشاره کرد.
........................................................................................
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر