یکشنبه، 12 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 02 May
وبلاگ دولت ملی
آقای دیکتاتور امروز ترس را در وجودت دیدیم.
امروز (11 اردیبهشت) نه تنها تهران که بسیاری از شهرهای میهن شاهد حضور نیروهای سرکوبگر به انحاء مختلف بود.در تهران این حضور بقدری چشمگیر بود که هر آنکس را که در خیابان حضور داشت به یاد آن روزهای طوفانی خرداد 88 می انداخت روزهایی که بصورت مداوم گشت و حرکت نیروهای سرکوبگر را شاهد بودیم.
از نکات برجسته و پر اهمیت مراسم روز کارگر شاید همین وحشت و ترس آغاز موج جدید اعتراضات بوده است.موجی که از امروز آغاز شد و در ادامه تا چند روز دیگر با افتتاح نمایشگاه کتاب شدت بیشتری به خود خواهد گرفت و در خرداد حماسی نمود عینی تری خواهد یافت.
یاوه سرایانی که خبر از اتمام اعتراضات مردمی داشتند گویی نمی خواهند بفهمند که این اعتراضات تا نیل به مقصود نهائی تمامی ندارد.دیکتاتور کوتوله ای که با وحشت وصف ناپذیر ،خود را به دانشگاه تهران قلب تپنده جنبش دانشجویی می رساند و بدون کوچکترین تبلیغاتی برای ادای مهملاتی دیگر بدانجا می رود با خیل عظیم این موج آگاهی دهنده و این فرزندان غیور میهن روبرو می گردد و این چنین که در فیلمها دیدیم رسوا می شود .آری امروز روزی بود برای آغازی دوباره...
...................................................................................
قتل یک زن به دلیل تذکر به رعایت حجاب
یکشنبه، 12 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 02 May
خبرگزاری حکومتی فارس: با انجام بررسي هاي اوليه مشخص شد درگيري مرگبار 7 دختر و زن جوان بر سر تذكر درباره رعايت حجاب بودهاست كه در اين ميان يك زن به قتل رسيده است.
عصر روز اول ارديبهشت امسال مأموران كلانتري 130 نازي آباد از وقوع يك حادثه خونين در حوالي ياخچيآباد با خبر شدند.
مأموران با حضور در محل حادثه دريافتند يك زن 45 ساله در جريان يك درگيري بر اثر اصابت يك شيشه شكسته به بدنش به شدت زخمي شده است.
بررسيها آغاز شد تا اينكه مشخص شد 4 نفر از اين زنان با يكديگر خواهر بوده و 3 نفر ديگر نيز با هم نسبت خواهري داشتهاند كه با هم درگير شدهاند.
شهرياري بازپرس شعبه هفتم دادسراي امور جنايي تهران به همراه اكيپ بررسي صحنه به محل حاضر شدند تا اينكه مشخص شد اين افراد با يكديگر همسايه بودهاند.
همچنين مشخص شد اين افراد بر سر مسائل مختلفي با يكديگر درگير شدهاند كه در خلال اين درگيري برادر يكي از اين افراد هم براي كمك به خواهرانش به دعواي زنانه وارد شده و اين زن 45 ساله را مجروح كرده است.
محمود كه متهم به زخمي كردن اين زن بود دستگير شد تا اينكه روز 4 ارديبهشت زن 45 ساله در بيمارستان بر اثر شدت جراحات وارده فوت كرد و به اين ترتيب پرونده قتل براي بازپرس جنايي باز شد.
تحقيقات از محمود و هر دو خانواده براي مشخص شدن زواياي پنهان اين پرونده و همچنين مشخص شدن علت وقوع اين درگيري آغاز شد.
سرانجام تحقيقات اوليه بازپرس ويژه قتل نشان داد مقتول و خواهرانش به خواهران قاتل تذكر دادهاند كه بهتر است حجابشان را حفظ كنند تا در محل و ميان همسايهها جوي فرهنگي حاكم باشد كه در حين اين تذكر درگيري زياد شده و قاتل به هواخواهي خواهرانش تذكر دهنده را به قتل رساندهاست.
....................................................................................
آغاز طرح تفکيک جنسيتی در دانشگاه ها
یکشنبه، 12 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 02 May
روزنامه ابتکار: با ابلاغ دستورالعمل شوراي انقلاب فرهنگي درباره عفاف و حجاب به دانشگاهها احتمال آغاز غير رسمي طرح تفکيک جنسيتي در دانشگاهها شدت گرفت.
هفته گذشته با خبرهاي طرح گسترش عفاف و حجاب همراه بود، مشاور رئيس جمهور در امور زنان و همچنين مشاور اموز زنان صدا و سيما هر کدام از سياستهاي جديد و برنامههاي اجرايي در ارتباط گسترش فرهنگ حجاب در حوزه کاري خود خبر دادند و معاون فرماندهي ناجا نيز با اعلام اينکه امسال قرار نيست ماشينهاي گشت ارشاد در خيابان باشند و به جاي آن به صورت ضمني تذکراتي به زنان بدحجاب داده خواهد شد، به صورت غير مستقيم به سياستهاي نيروي انتظامي مبني بر گسترش طرح حجاب و عفاف اشاره کرد.
مدير کل امور فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با اشاره به مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در خصوص عفاف و حجاب در دانشگاهها اعلام کرد: «بر اساس دستورالعمل شورا در جايي که امکان برگزاري کلاسهاي مجزا وجود داشته باشد تفکيک کلاسها صورت ميگيرد.»
او اشاره کرد که در اين مصوبه بر تفکيک جنسيتي کايها دختران و پسرا تأکيد شده است.
البته جليل دارا در گفتگو با مهر در پاسخ به اين پرسش که طرح دانشگاهها در خصوص عفاف و حجاب در راستاي طرح عفاف و حجاب جامعه است، گفت: «نظر وزير علوم در بحث عفاف و حجاب اين است که در اين زمينه قانون وجود دارد و تنها مشکل در عدم اجراي آن است از اين رو تدوين اساسنامه و دستورالعمل براي عفاف و حجاب در دانشگاهها ضرورت ندارد و تنها بايد دستورالعمل قبلي که مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي است اجرايي شود.»
او در ادامه با تشريح راهکارهاي اجراي دستورالعمل شوراي عالي انقلاب فرهنگي در خصوص عفاف و حجاب اظهار داشت: «در بخش عفاف و حجاب بايد فضاسازي مطلوبي در دانشگاهها صورت گيرد و اهميت آن متذکر شود. همچنين بايد براي دانشجويان تبيين کرد که منظور از پوشش اسلامي چيست.»
مدير کل امور فرهنگي وزارت علوم همچنين اضافه کرد: «سياست واحدي در اين زمينه در دانشگاهها بايد اجرايي شود تا هر دانشگاهي رويکردي متفاوت نداشته باشد.»
با توجه به اين صحبت در صورت اجرايي شدن اين طرح در کليه دانشگاهها بايد رعايت شده و همه کلاسهاي با توجه به تفکيک جنسيتي و جدا سازي کلاسهاي دختر و پسر بايد صورت گيرد.
جليل دارا با اشاره به يکي از بندهاي مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در خصوص عفاف و حجاب در دانشگاهها افزود: «بر اساس اين دستورالعمل اگر در جايي امکان برگزاري کلاسهاي مجزا نيز وجود داشته باشد اين کار صورت ميگيرد.»
البته او در اين ميان وعده داد که از تک جنسيتي کردن کلاسهاي دانشگاه خبري نيست و در خصوص اجراي اين بند از مصوبه در دانشگاهها به مهر گفت: «برخي افراد بحثهاي مختلفي را در خصوص تک جنسيتي کردن دانشگاهها مطرح ميکنند اما نيازي نيست که دانشگاهها را به سمت تک جنسيتي برد تنها کافي است که در دانشگاهها فضاي اسلامي حاکم باشد.»وي در ادامه به تعداد زياد دانشجوها اشاره کرد و افزود: «اگر در دانشگاهي آمار دانشجويان زياد بود برخي کلاسها ميتوانند به صورت تفکيکي برگزار شوند اما تأکيدي بر اين موضوع نيست که تمام کلاسهاي دانشگاهها تفکيک شوند و سياست کلي اين نيست.»مدير کل امور فرهنگي وزارت علوم با اشاره به شرايط تفکيک دختر و پسر در دانشگاهها گفت: «بستگي به دانشگاهها و آمار دانشجويان دارد. مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي نيز دانشگاهها را به تفکيک جنسيتي ملزم نکرده و تنها عنوان کرده در جاهايي که لزومي ديده ميشود تفکيک صورت گيرد.»
او در پاين اشاره کرد «تفکيک جنسيتي در اين راستا که مباحث در کلاس به صورت راحت تري مطرح شود صورت ميگيرد.»
....................................................................
احضار و بازجویی از سروه ویسی دانشجوی کرد
یکشنبه، 12 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Sunday 02 May
برگرفته از سایت کميته گزارشگران حقوق بشر
سروه ویسی ، ۲۳ ساله، اهل مریوان و دانشجوی ترم پنجم مدیریت ورزشی دانشگاه الزهرا تهران مجدداً احضار و بازجویی شد.
رهانا: سروه ویسی روز چهارشنبه به دادسرای مستقر در زندان اوین تهران احضار و در آنجا بدون حق برخوداری از وکیل مورد بازجویی قرار گرفت و بازپرس بار دیگر اتهام اجتماع و تبانی علیه نظام را روبروی این دانشجوی کرد کرده است. اتهامی که نامبرده پیشتر نیز آن را به کلی انکار کرده است.
به گزارش خبرنگار رهانا، سروه ویسی در روز ۲۵ آبان ماه سال ۱۳۸۸ همراه با لیلا محمدی و پخشان عزیزی و چهار دانشجوی دیگر در گردهمایی اعتراض آمیز دانشجویان کرد دانشگاه تهران به اعدام احسان فتاحیان بازداشت و مجموعاً ۲۵ روز را در سلول انفرادی همراه با شکنجه جسمی و روحی و ۸۴ روز را در بند عمومی گذرانده بود. نامبرده هم اکنون به قید وثیقه آزاد است.
.......................................................................................
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر