چهارشنبه، 22 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 12 May
مردم شرافتمند کردستان !
در پی انتشار خبر تکاندهنده اعدام چهار تن از زندانیان سیاسی و دگراندیش کرد ؛ فرزاد کمانگر، علی حیدریان، فرهاد وکیلی، شیرین علم هولی وزندانی سیاسی مهدی اسلامیان ؛ از سوی دادسرای عمومی و انقلاب تهران در سحرگاه 19 اردیببهشت موجی از محکومیت و انزجار را در میان محافل داخلی و بین المللی نسبت به اعدام زندانیان سیاسی و عقیدتی در ایران را برانگیخته است .
این جملات به نقل ازآقای خلیل بهرامیان، وکیل فرزاد کمانگر درستون خبری بسیاری از خبرگزارهای معتبر جهان قلب هر انسان با وجدان و شرافتمندی را به درد آورده است .
“فرزاد کمانگر صددرصد بیگناه بود. هیچ حرف دیگری نمیتوان زد. فقط باید بهسوگ نشست. چیزی است که اتفاق افتاده و میافتد… تا کی باید این جریان ادامه پیدا کند، خودم هم نمیدانم.“
فرزاد کمانگر آموزگار و فعال حقوق بشر طبق اظهار خانواده و وکیل ایشان بی گناهیش از سوی مامور بازجو و رئیس دادکستری تهران هم محرز شده بود . در حالی که پس ازسپری کردن سه سال و نیم زندان وسلول انفرادی همراه چهار زندانی سیاسی ومدنی به چوخه اعدام سپرده می شود ؛ تنها این جمله را در اذهان عمومی زنده می کند :
“امروز قوه قضاييه ويرانهای بيش نيست” ؛ اين جملهای بود که آيتالله هاشمی شاهرودی هنگام در دست گرفتن سکان قوه قضایيه جمهوری اسلامی در مردادماه 1378 بر زبان آورد. اما اينک پس از11سال آيا در سیستم قوه قضاييه ایران تغییری ايجاد گردیده است؟
محاکمه افراد به جرم عقاید سیاسی و مدنی درپشت درهای بسته دادسرای های عمومی وانقلاب ؛ بدونه حضورهیئت منصفه و وکیل متهم اعتبار دستگاه قوه قضاییه و رای صادره از سوی دادگاهای مذکور را زیر سئوال برده است .
بنا به گزارش دیدبانان سازمان حقوق بشر کردستان ؛ با اعلام خبر اعدام چهار تن از زندانیان سیاسی و دگر اندیش کرد از سوی رسانه های جمهوری اسلامی فضایی سنگین و ملتهب آوری مناطق کردنشین را فرا گرفته است و با حضور گسترده نیروهای امنیتی در بیشتر شهرهای کردستان در دوروز گذشته اوضاع منطقه را به طرف بحرانی تازه و پیچیده تر سوق داده است .
سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان ضمن عرض تسلیت و اظهار همدردی با خانواده های کمانگر، حیدریان، وکیلی ؛ علم هولی و اسلامیان از احزاب و سازمان های سیاسی می خواهد در شرایط حساس و بحرانزا ی کنونی از هر گونه اقدامی که موجب شود کردستان را به جولانگاه گروه های خودسر و خشونت طلب بدل کند ؛ شدیدا پرهیز نمایند .
سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان همچنین از مقامات عالی رتبه جمهوری اسلامی می خواهد جهت نشان دادن حسن نیت وجلوگیری از هر گونه تشنج در منطقه نسبت به تجدید نظر در اجرای حکم اعدام بیش از 16 تن از زندانیان سیاسی و مدنی کرد و پایان دادن به فضای امنیتی در کردستان اقدامی عاجل نماید .
سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان
21 / 02 / 1389
......................................................................
یک استاد دیگر دانشگاه بینالمللی قزوین بازداشت شد
چهارشنبه، 22 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 12 May
دانشجونیوز: دکتر حسین رئیسسیان استاد دانشگاه بین المللی امام خمینی همزمان با موج جدید احضار های دانشجویی به کمیته انضباطی دانشگاه و اداره اطلاعات شهر قزوین بازداشت شد.
دکتر حسن رئیسیان عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه بین المللی امام خمینی، دبیر اسبق انجمن مدرسین این دانشگاه، عضو شورای مرکزی حزب مشارکت استان قزوین و عضو ارشد ستاد انتخاباتی مهندس میر حسین موسوی یکشنبه هفته گذشته 13/2/89 توسط نیروهای اطلاعاتی استان قزوین بازداشت شد.
به گفته خانواده وی، دکتر رئیسیان در روز یکشنبه ی هفته گذشته بعد از خارج شدن از دانشگاه در خیابان نوروزیان و در روبروی خوابگاه مرکزی دانشگاه بین الملل توسط نیروهای انتخاباتی بازداشت شده است. ستاد خبری اطلاعات شهر قزوین و حراست دانشگاه بین الملل دلیل بازداشت وی را داشتن رابطه نامشروع اعلام کردند و در خبرهای خبرگزاری فارس و همچنین تشکل های شبه دانشجویی حامی دولت کودتا، محل دستگیری وی اتوبان قزوین – رشت اعلام شد. این در حالی است که بعد از دیدار کوتاه همسر دکتر رئیسیان با وی ایشان دلیل دستگیری خود را سیاسی و محل دستگیری خود را خیابان منتهی به دانشگاه و در مجاورت مجتمع خوابگاه های دانشگاه اعلام کرد و اتهامات وارد شده را انگ اخلاقی و سناریویی از پیش طراحی شده برای ترور شخصیت و حذف خود دانست.
لازم به ذکر است که دکتر رئیسیان با 20 سال تدریس در این دانشگاه یکی از با سابقه ترین اساتید دانشگاه محسوب می شود که در زمان ریاست دکتر بهشتی سرشت عضو هیئت رئیسه دانشگاه بود. وی در 25 خرداد سال گذشته و در جریان اعتراضات دانشجویی پس از انتخابات و تعلیق امتحانات، به همراه چند تن از اساتید و دانشجویان دیگر توسط نیروهای اطلاعاتی دستگیر شده بود و بعد از چند روز بازداشت با قرار وثیقه آزاد شد. در همین راستا پرونده وی به دادگاه انقلاب شهر قزوین ارجاع داده شد.
گفتنی است این گونه پرونده سازی ها و سناریو چینی ها همانگونه که در حوزه ی سیاسی کشور بی سابقه نبوده است در جریان اعتراضات بعد از 22 خرداد 88 و بعد از ناکامی سیاست سرکوب، دستگیری و شکنجه ی فعالان سیاسی توسط قدرت طلبان به حربه دیگری برای حذف مخالفین تبدیل شده است. دانشگاه بین المللی امام خمینی نیز در سال جاری از این امر از سوی حراست، کمیته ی انضباطی و نیروهای اطلاعاتی شهر مستثنی نبوده است به طوریکه در روزهای اخیر کمیته انضباطی دانشگاه و ستاد خبری شهر قزوین به قصد کنترل فضای دانشگاه و ترس از تغییر و تحولات دانشگاهی در خرداد ماه در طی چند روز اخیر، تعداد بیشماری از دانشجویان را به کمیته ی انضباطی و ستاد خبری اطلاعات فراخوانده اند که بدون استثناء به همه ی دانشجویان احضار شده در کنار جرم سیاسی، اتهام اخلاقی نیز نسبت داده شده است.
دستگیری دکتر رئیسیان به علت دلایل اعلام شده نشان دهنده آن است که اساتید دگر اندیش دانشگاه نیز از این امر مستثنی نمانده اند و در آینده ای نزدیک و همزمان با نزدیک شدن به سالروز کودتای 22 خرداد حیطه گسترده تری از فعالان سیاسی را در بر خواهد گرفت.
....................................................................
اذیت و آزار دراویش گنابادی توسط مزدوران لباس شخصی
چهارشنبه، 22 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 12 May
سایت مجذوبان نور: گروهی از نیروهای لباس شخصی با تجمع مقابل حسینیه دراویش سلسله نعمت اللهی گنابادی در شهرستان کرج، اقدام به شعار دادن و آزار دراویش نمودند.
این تجمع که در ساعات پایانی سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۸۹ توسط عده ای از نیروهای لباس شخصی، آزادانه و بدون دخالت جدی ماموران، برگزار شد، ساعتها به طول انجامید و تجمع کنندگان ضمن تاکید بر اینکه مجددا فردا شب (چهارشنبه) تجمع خواهند داشت، محل را ترک کردند.
طی چند سال اخیر تعدادی از حسینیه ها، خانقاه ها و مراکز تجمع دروایش در قم، کرج، بروجرد، اهواز، اصفهان و شهرهای دیگر، هدف تخریب و حملات لباس شخصی ها و ماموران یگان ویژه پاسداران قرار گرفته و گروه کثیری از دراویش زخمی، بازداشت و محکوم شده اند.
......................................................................
سال 89؛ سال اعدام های مظاعف، سرقتهای مضاعف و ...
چهارشنبه، 22 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 12 May
وبلاگ ایران سبز
اولین نمود های کار و همت مضاعف: اعدام های مظاعف، سرقتهای مضاعف، تعطیلی های مضاعف،…!
2 ماه از سال 89 می گذرد و برکات کار و همت مضاعف یکی یکی خود را نشان می دهند! و آن چه از مضاعف می بینیم چیزی نیست جز مفاسد اقتصادی مضاعف، سرقتهای زنجیره ای مضاعف، فضای امنیتی مضاعف، سرکوبهای مضاعف، اعدامهای مضاعف، دروغهای مضاعف، و… این مضاعفها حتی به جان روز های هفته هم رحم نکرده اند و به همت والای هیات دولت کودتا تعطیلی های مضاعف هم به جرگه مضاعفان اضافه شده است! می گویند سالی که نکوست از بهارش پیداست، و امسال گویی هر آنچه بدی است قرار است به همت بد اندیشان مضاعف گردد…
.........................................................
سازمان دولتی كودکان محروم را تشويق به جان كندن كرد
چهارشنبه، 22 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 12 May
ایلنا: سازمان تاميناجتماعي با انتشار ويژه نامهاي به مناسبت هفته كارگر ، تمام قوانين و كنوانسيون هايي را كه ايران براي حمايت از حقوق كودكان،به رسميت شناختهبود را زير پا گذاشت.
در اين ويژهنامه عكسي از دو كودك كارگر كورهپزخانه در ابعاد بزرگ و با اين توضيح: «آهاي بچهها، خوب فهميدهايد كه سرمايه جاودانياست كار»
منتشر شد كه بهسادگي چند جمله، همه قوانين و بهخصوص كنوانسيون حقوق كودك را زير پا گذاشته است .
اين تصميم سازمان تامين اجتماعي، صداي اعتراض انجمنها و نهادهاي مدافع كودكان را درآورد، در واكنش به اين اقدام، يكي از اعضاي انجمن حمايت از حقوق كودكان به ايلنا گفت: همه دلسوزان و فعالان حقوق کودک مدتها است كه تلاش دارند تا لزوم برخورداری از رفاه و تامین اجتماعی حداقلی خانوادههای فقیر در كشور را نهادینه کنند و بر لزوم تحصیل کودکان این خانوادهها به جای انواع اشتغال خطرناک پافشاری میکنند، اما وقتی وزارت کار در مقابل مقاوله نامه های منع اشتغال کودکان پاسخگونیست و هر ساله گزارش و آمارهاي نادرست و متناقص به مجامع داخلی و بین المللی ارائه می دهد در مقابل سازمان تامین اجتماعی هم آشکارا به کمک کافرمایانی می رود که از این کودکان بهره کشی کرده و حق وحقوقشان را نمیپردازند، نميتوان انتظاري داشت.
علی اکبر اسماعیلپور افزود: سالهاست که گزارشهای متعدد رسانهها و خبرنگاران متعهد از وضعیت زندگی اسفبار این کودکان و اشتغال آنها دل هر انسان دردمندی را آزرده می کند وتشکلهای غیر دولتی حامی کودکان ممنوعیت اشتغال کودکان و لزوم پایبندی مسئولان به انواع و اقسام مقاوله نامهها و تعهد نامههای منع اشتغال کودکان را فریاد میزنند، حال تشویق به اشتغال کودکان از طرف سازمان تامین اجتماعی چه توجیهی میتواند داشته باشد ؟
به گفته اين فعال حقوق كودكان ،شاید مسئولان این سازمان در سال جديد به جای گسترش تامین اجتماعی در بین لایههای پایین دست جامعه به این فکر افتادند تا کودکان این خانوادهها بار تورم و گرانی و نیز گرانی دارو و درمان والدین خود را بر دوش بکشند.
عضو انجمن حمايت از حقوق كودكان ادامه داد: هزاران کودک در کارگاههای زیر زمینی به اشتغال جانفرسا مشغولند و از تامین اجتماعی و بیمه بهرهای نبردهاند؛ شاید تامین اجماعی خواسته از بار عذاب وجدان احتمالی ماموران خود بکاهد که وقتی تصادفا کودکی را دریک کارگاه می بینند که کارفرما یادش رفته تا پنهانش کند ، برای چشم پوشی اشتغال آن کودک اذیت نشود!
اسماعيلپورعنوان كرد: سازمان تامین اجتماعی نمی تواند در قبال اشتغال کودکان تا اين اندازه غیر مسئولانه برخورد کنند ؛ تشویق به اشتغال کودکان با تمام اهداف این سازمان که یک سازمان حمایتی است مغاير بوده و بر خلاف تمام معاهدات بین المللی حمایت از کودکان عمل مي كند.
او ادامه داد: تامین اجتماعی باید تکلیف خودش را روشن کند که آیا در راستاي حل مشكلات محرومین جامعه عمل مي كند يا برخلاف آن ، اگر با محرومین جامعه است چاپ عکس جانکندن کودکان در کورهپزخانه بر روی جلد نشریه داخلی این سازمان و تشویق سایر کودکان به اشتغال ، نادیده گرفتن مسلم حقوق محرومین است.
...........................................................................
رژيم تبهکار ماهى سياه كوچولو را حلق آویز کرد
چهارشنبه، 22 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 12 May
روزنامه واشنگتن تايمز در سرمقاله روز گذشته خود با عنوان "رژيم ايران ماهى سياه كوچولو را حلق آويز مى كند" به اعدام جنايتكارانه فرزاد كمانگر پرداخت و نوشت، رژيمى كه مدعى نمايندگى خدا است، بيشتر مانند یک تبهکار عمل مى كند.
روزآنلاین: نشريه واشنگتن تايمز يک سال پيش کمک کرد تا توجه دنيا به وضعيت بغرنج فرزاد کمانگر جلب شود. او معلمی از اقليت کرد ايران بود که توسط رژيم اسلامی تهران، به دروغ تروريست خوانده شده بود. او تقريباً چهار سال را زير شکنجه جسمی و ذهنی در زندان های ايران گذراند. درد و رنج آقای کمانگر روز يکشنبه در بالای چوبه دار به پايان رسيد. او 34 سال داشت.
آقای کمانگر به همراه چهار "محارب يا دشمن خدا"ی ديگر کشته شد؛ کسانی که به گفته رژيم «به ارتکاب اقدامات تروريستی محکوم شده بودند.» هنگامی که اين افراد به طور شتابزده ای اعدام می شدند، پرونده سه نفر از آنها هنوز در مرحله لازم الاجرای تجديد نظر قرار داشت. همزمان با آماده سازی و اجرای حکم اعدام اين افراد، ارتباط تلفنی با زندان اوين در آخرهفته گذشته قطع شد. رژيم از اطلاع رسانی قبلی به خانواده و وکلای اين افراد، که به موجب قانون الزامی است، خودداری کرد و آنها خبر اعدام ها را از رسانه ها شنيدند. رژيمی که ادعا می کند نماينده خداست، مانند مجرمانی رفتار می کند که گويی چيزی را مخفی می کند.
جرم آقای کمانگر، تعلق داشتن به اقليت کرد بود. او در يک مدرسه ابتدايی در شهر کامياران در شمالغرب ايران تدريس می کرد و عضو اتحاديه معلمان کردستان بود. وی در بسياری از نشريات حقوق بشر مطلب می نوشت و به طور مخفيانه به دانش آموزانش زبان ممنوع شده کردی را تدريس می کرد و درباره تاريخ و فرهنگ شان، داستان ها می گفت. او را در ژوئيه 2006 دستگير کرده و تحت ضرب و شتم، ضربات شلاق، شوک برقی، بی غذايی، محروميت از خواب و حبس در سلول های سرد انفرادی و طاقت فرسا قرار دادند. صدای زجه های او در ميان صدای بلند نوارهايی که صفحات قرآن را بازخوانی می کردند، گم می شد.
آقای کمانگر در فوريه 2008 در يک دادگاه پنج دقيقه ای حضور پیدا کرد. خليل بهراميان وکيل مدافع وی، سال گذشته در گفتگوی تلفنی با واشنگتن تايمز از تهران گفت: «اصلاً هيچ مدرکی دال بر ارتباط فرزاد با گروه و يا فعاليت تروريستی وجود نداشت.» او گفت: «فرزاد يک معلم، شاعر، روزنامه نگار، فعال حقوق بشر و يک انسان خاص است.» اصلاً چنين مدرکی در دادگاه ارائه نشد و يا به آن احتياج نشد تا حکمی که از پيش تعيين شده جاری شود.
آقای کمانگردر آخرين نامه اش از زندان به يک داستان ايرانی به نام «ماهی سياه کوچولو» اشاره می کند که در سال 1967 توسط يک معلم مخالف به نام صمد بهرنگی نوشته شده بود. اين داستان يک ماهی کوچکی است که قوانين جامعه اش را زير پا می گذارد تا به سفری برای اکتشاف دريا برود. ماهی سياه کوچک پس از گذر از ماجراهای بسيار، آزادی را پيدا می کند اما در نهايت با مرگ روبرو می شود. او نوشته است: «آيا می توان معلم بود اما راه دريا را به ماهی سياه کوچولوی کشور نشان نداد؟ آيا می شود مسؤوليت سنگين معلم بودن و پاشيدن بذر دانش را بر دوش داشت و همچنان ساکت ماند؟ آيا می شود عقده ها را در گلوی دانش آموزان ديد، شاهد چهره های نهيف و گرسنه آنها بود و همچنان ساکت ماند؟... نمی توانم تصور کنم شاهد درد و فقر مردم اين زمين باشيم، و نتوانيم قلب هايمان را به رود و دريا، به خروش و طغيان بدهيم.»
آقای کمانگر نوشته است: «ماهی کوچک به آرامی در دريا شنا کرد و فکر کرد: روبرو شدن با مرگ برای من سخت نيست، از آن پشيمان هم نمی شوم.»
.............................................................
صدور حکم بازداشت تمام اعضای خانواده کمانگر
چهارشنبه، 22 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 12 May
خبرگزاری هرانا - پس از اعدام مخفیانه ی فرزاد کمانگر به همراه چهار زندانی سیاسی دیگر در سحرگاه نوزدهم اردی بهشت، دستگاه امنیتی برای تمام اعضای خانواده ی فرزاد کمانگر حکم بازداشت صادر کرده است.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، پس از گذشت بیش از سه روز از اعدام فرزاد کمانگر، مقامات قضایی هم چنان در خصوص تحویل پیکر این معلم جان باخته و باقی اعدام شدگان کارشکنی می کنند؛ در همین رابطه صبح امروز در سومین روز حضور خانواده ها در مقابل زندان اوین، نیروهای امنیتی برای بازداشت سلطنه رضایی(مادر فرزاد)، مهراد کمانگر(برادر فرزاد)، سرور(همسر مهرداد کمانگر)، شیرین کمانگر(خواهر فرزاد) و جاوید کمانگر(برادر زاده ی ۱۵ ساله ی فرزاد) با صدور قرارهای بازداشت تلاش کردند.
بر همین اساس خانواده ی کمانگر که برای تحویل گرفتن وسایل فرزاد همانند روزهای گذشته به زندان اوین مراجعه کرده بودند، بعد از بحث و جدل چندباره در خصوص تحویل گرفتن پیکر و وسایل فرزاد کمانگر در کمال ناباوری حکم بازداشت و اقدام ماموران برای بازداشت خود را مشاهده کردند. اما تلاش ماموران برای بازداشت این خانواده به دلیل مقاومت و دخالت مردم حاضر به نتیجه نمی رسد و این خانواده توسط مردم حاضر به بیرون از صحنه منتقل می شوند که در حال حاضر تمامی اعضای خانواده داغدار فرزاد کمانگر که تنها خواستار اجرای قانون و تحویل گرفتن پیکر و وسایل فرزند خود هستند تحت تعقیب نیروهای انتظامی-امنیتی قرار دارند.
لازم به توضیح است دستگاه قضایی-امنیتی تحویل دادن پیکرهای فرهاد وکیلی، فرزاد کمانگر، علی حیدریان، مهدی اسلامیان و شیرین علم هولی را منوط به تشکیل جلسه شورای امنیت ملی و نظر مساعد آنان نموده است.
......................................................................
خانواده علم هولی با قید وثیقه آزاد شدند
چهارشنبه، 22 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 12 May
خبرگزاری هرانا - مادر و خواهر شیرین علم هولی که صبح روز گذشته مورخ بیست و یکم اردی بهشت ماه توسط نیروهای امنیتی دستیگر شده بودند، با قید وثیقه آزاد شدند.
ملائکه علم هولی از بستگان شیرین در تماسی تلفنی به روانیوز گفت: "خواهر و مادر شیرین که صبح سه شنبه در شهرستان ماکو در منزل شخصی مادر شیرین دستگیر شده بودند، با قید وثیقه آزاد شدند."
وی پیش تر در مورد بازداشت مادر و خواهر شیرین علم هولی گفته بود: "فریبا خواهر شیرین در حالی که برای دیدار با مادرش به شهرستان سفر کرده بود، به دنبال حمله ی نیروهای امنیتی شهرستان ماکو دستگیر شد".
وی با بیان اینکه هم اکنون نیز منزل علم هولی در ماکو تحت محاصره نیروهای امنیتی قرار دارد افزود بود: "برادر و پدر شیرین نیز در تهران تحت تعقیب نیروهای امنیتی قرار گرفته اند و تلاش های ایشان هم برای تحویل پیکر فرزندشان تا این لحظه بی نتیجه مانده است".
........................................................................
نامه کانون مدافعان حقوق بشر به رئیس قوه قضائیه رژیم
چهارشنبه، 22 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 12 May
سایت سحام نیوز: نامه کانون مدافعان حقوق بشر به رئیس قوه قضائیه
ریاست محترم قوه قضاییه
حضرت آیت الله صادق لاریجانی
با سلام و احترام ،
درسحرگاه نوزده اردیبهشت ماه خبر اعدام ۵ جوان – که اکثر آنها از خطه کردستان بودند- موجبات شگفتی و تاسف مدافعان حقوق بشررا فراهم نمود.
همانگونه که مستحضرید، یکی از اهداف اولیه مجازات ها چه از دیدگاه شرعی و چه از منظر قانونی اصلاح فرد و جامعه است . اما در مجازات اعدام نه تنها اصلاح فرد متصور نیست بلکه میتواند به دلیل کاربرد خشونت به شکل عریان، جامعه را بیمار و نابهنجار نماید . به دلایل بسیار و از جمله چنین مواردی مدافعان حقوق بشر در سراسر دنیا با مجازات های سالب حیات مخالفت می نمایند . افزون بر آن با توجه به وجود احتمال اشتباه قاضی در صدور حکم اعدام در صورتی که اشتباه قاضی محرز گردد ، با اجرای حکم اعدام ، امکان جبران مافات منتفی میشود. درصورتی که در مجازات هایی چون حبس، امکان جبران اشتباه قاضی وجوددارد. و حضرت عالی در مقام عالم دینی مستحضرید که خطایی بالاتر از سلب حیات انسان وجود ندارد .به همین دلیل مدافعان حقوق بشر با هرگونه اعدامی مخالف اند. اما آنچه که موجبات نگرانی مدافعان حقوق بشررادر این اقدام خاص بیش ازپیش فراهم نموده است ، مختصرا به اطلاع حضرتعالی میرسانیم :
ضوابط دادرسی عادلانه از جمله اجرای مقررات اصل ۱۶۸ قانون اساسی و به ویژه علنی بودن دادگاه در عمل رعایت نشده است. حال این پرسش در ذهن هر انسان بیطرفی ایجاد میگردد که چنانچه صادر کنندگان چنین احکامی اعتقاد به مجرم بودن محکومین دارند ، چرا از علنی شدن محاکمات اباء دارند؟ به ویژه آنکه طبق اعلام وکیل محترم مرحوم فرزاد کمانگرمجازات اعدام متناسب با عملکرد آن جانباخته نبوده و ایشان را بی گناه میدانسته است .
چرا اجرای حکم اعدام بدون هر گونه اطلاع وکلا و حتی خانواده های آنها وبدون حضور وکلای محکومان درمراسم اعدام انجام شده است؟
با توجه به اینکه احکام صادر شده مربوط به ماهها و بعضا سالها پیش بوده انتخاب زمان اجرای حکم در ایام نزدیک به خردادماه میتواند شائبه سیاسی بودن اجرای این مجازات ها را دراذهان ایجاد نماید.
با التفات به اینکه طبق اخبار منتشره در رسانه های گروهی، درآینده ای نزدیک احتمال حضور دبیرکل سازمان ملل و کمیساریای عالی حقوق بشر در ایران وجوددارد، آیا انتخاب این زمان برای اجرای حکم اعدام گروهی نمی تواند موجب ایجاد تنش در روابط بین الملل از منظر حقوق بشر گردد؟
با توجه به اینکه اکثر اعدام شدگان از خطه کردستان می باشند آیا در شرایط کنونی کشور چنین اقدامی نمی تواند به وحدت ملت ایران خدشه وارد کند ؟ این درحالی است که مردم غیور خطه کردستان به عنوان جزیی از ملت سرافراز ایران ،حافظ مرزهای کشور بوده اند و به ایرانی بودن خود بالیده اند، همانگونه که فرزاد کمانگر به عنوان یک معلم دلسوز ایرانی در نامه های خود تاکید برایرانی بودن خود نموده و به آن افتخار می نمود .
بنابر مراتب فوق “کانون مدافعان حقوق بشر” ضمن محکوم نمودن اقدامات خلاف قانون و معاهدات بین المللی اعتراض شدید خودرا به افزایش موج اعدام ها به ویژه پس از حوادث انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری اعلام می نماید و از آن مقام محترم قضایی مصرانه می خواهد تا تدبیری اندیشیده و از اقدامات غیر قانونی و شائبه انگیز جلوگیری به عمل آورند.
کانون مدافعان حقوق بشر
.........................................................................
بیانیه اعدامها؛ نماينده مجلس رژیم: موسوى مرتد است
چهارشنبه، 22 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 12 May
يک نماينده مجلس شورای اسلامی حامی دولت احمدی نژاد، ميرحسين موسوى را به خاطر اعتراض به اعدامهاى روز يکشنبه در زندان اوین، مخالف اسلام خوانده و گفته است، ديگر جاى او در ايران نيست.
نصرالله کوهى باغ انارى در گفتگو با خبرگزاری حکومتی شبکه ايران گفته، متاسفانه در حاليکه قوه قضائيه بايد موسوى را به دليل فتنه انگيزيهايش طى يک سال گذشته، محاکمه نمايد در اين کار کوتاهى کرده و موسوى نيز از رافت اسلامى سواستفاده مى کند.
این حامی دولت احمدی نژاد گفته، گرچه موسوى اخيرا گفته که از کشتى اسلام پياده نشده اما وى از اسلام خارج شده و طبق نظر مراجع فردى که مخالف نص صريح قرآن سخن بگويد، مرتد محسوب مى شود.
.........................................................................
توزیع هزاران فراخوان اعتصاب در کردستان
چهارشنبه، 22 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 12 May
خبرگزاری هرانا - هزاران نسخه از فراخوانی به منظور اعتصاب عمومی در اعتراض به اعدام های نوزده اردی بهشت، در شهرهای مختلف استان کردستان توزیع شده است.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، در پی انتشار فراخوان جمعی از فعالین سیاسی و مدنی کرد داخل و خارج از کشور مبنی بر اعتصاب عمومی در روز پنج شنبه مورخ 23 اردی بهشت ماه، مردم مناطق مختلف کردنشین خود را برای اعتصاب عمومی در این روز آماده می کنند.
در همین راستا شب گذشته هزاران فراخوان در سطح شهرهای سنندج، کامیاران، سقز، مریوان، بوکان و مهاباد پخش شده است.
در این فراخوان ها از مردم خواسته شده در جهت محکومیت و اعتراض به اعدام های نوزده اردی بهشت با تعطیلی مغازه ها و محل کار و عدم حضور در کلاس درس در مدارس مراتب اعتراض خویش را به این عمل غیر انسانی نشان بدهند.
........................................................................
یاسوج، استقبال از احمدی نژاد با شعار مرگ بر دیکتاتور
چهارشنبه، 22 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 12 May
مردم شهر یاسوج از احمدی نژاد با شعارهایی مانند دروغگو، دروغگو و مرگ بر دیکتاتور استقبال کردند
بنابه گزارشات رسیده به فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،تعداد زیادی از مردم یاسوج بر علیه حضور احمدی نژاد در یاسوج و در حین سخنرانی وی اقدام به سر دادن شعار مرگ بر دیکتاتور و دروغگو،درغگو نمودند.
روز چهارشنبه 22 اردیبهشت ماه احمدی نژاد به شهر یاسوج وارد شد و در پارکی نزدیک میدان معلم اقدام به سخنرانی کرد. علیرغم اینکه نیروهای امنیتی و نظامی این منطقه را در کنترل شدید خود داشتند و به صورت گزینشی اجازه ورود به محل سخنرانی می دادند.
اما تعدادی از مردم یاسوج هنگام سخنرانی که در دسته های 30 الی 50 نفره بودند و در قسمتهای مختلف قرار داشتند اقدام به سر دادن شعارهایی علیه احمدی نژاد نمودند.شعارهایی که مردم هنگام سخنرانی علیه او سر می دادند عبارت بود از، دروغگو ،دروغگو،دروغگو/ دروغه دروغه دروغه و همچنین در مواردی شعار مرگ بردیکتاور سر می دادند.
نیروهای لباس شخصی که در بین مردم حضور داشتند اقدام به ضرب و شتم و بیرون کردن شعار دهندگان از محل سخنرانی می نمودند. شعار دادن مردم تا پایان سخنرانی احمدی نژاد ادامه داشت.
از روز گذشته از طرف ستاد خبری وزارت اطلاعات با فعالین دانشجوئی و مدنی شهر تماس گرفته می شد و از آنها خواسته می شد که از صبح امروز خود را به ستاد خبری وزارت اطلاعات در این شهر معرفی کنند.
از شب گذشته و امروز فضای شهر امنیتی و نظامی بود و مامورین در همۀ میادین و نقاط اصلی شهر مستقر شده بودند.
22 اردیبهشت 1389 برابر با 12 می 2010
http://hrdai.blogspot.com
.........................................................................
کهریزک؛ نمایند مزدور رژیم خبرنگار را تهدید کرد
چهارشنبه، 22 اردیبهشت ماه 1389 برابر با 2010 Wednesday 12 May
خبرگزاری مهر: موسی قربانی نماینده قائنات در واکنش به سئوال یک خبرنگار که از وضعیت رسیدگی به پرونده کهریزک جویا شد و در خصوص اتفاقات آن واژه "جنایت" را به کار برد ، واکنش تند و ناپسندی انجام داد و وی را نیز تهدید کرد.
بموسی قربانی نماینده قائنات درحاشیه جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس ، در برابر یکی از خبرنگاران و سئوال وی با فریاد بر سر او تهدید کرد که وی را به حراست معرفی خواهد کرد.
این خبرنگار درحاشیه برگزاری جلسه علنی روز چهارشنبه ازقربانی پرسید رسیدگی به پرونده کهریزک به کجا رسیده است که قربانی درپاسخ به وی گفت: این موضوع دیگر تمام شده است.
خبرنگار مجددا پرسید با توجه به جنایات انجام گرفته درکهریزک قوه قضائیه چرا پرونده را پیگیری نمی کند؟ این سئوال خبرنگار موجب برآشفتن قربانی شد و وی با فریاد خطاب به خبرنگار گفت : شما غلط کرده ای و ...
قربانی پس ازدور شدن خبرنگار از وی نام او را ازسایر خبرنگاران جویا شد و سپس با صدای بلند گفت : اسمت رابه حراست می دهم تا گوشت را گرفته و ازمجلس بیرون کنند!
...........................................................................
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر